Üye Görüşü Tzolakis'le İlgilenilmemesi SKANDALI

20 milyona verseler hic dusunmeden alirdim. Ama sanirim Keramettin'in dedigi gibi o paraya vermiyorlar. Tabi gidip yoklansa fena olmaz en azindan gercek fiyatini ogrenmis olurduk.
Ben de bunun derdindeyim.

Olympiakos baksaninin para derdi yok deniyor. Negatif anlasiliyor ama ben pozitif bakiyorum o detaya. Futbolcu isterse niye kastirsin.

Bence opsiyonlu bir seyli 18-23 araliginda ya petrovic ya tzolakis bitriliebilir-hic imkansiz gelmiyor bana.

Ama hatip telefon acip dun 15 verirken bugun 15.78 falan diyorsa o is olmaz

Bu adama harbi 35 40 mi istiyorlar yav .

@Emir Sato Groka Tzolakis işini sorduk

Senin dediğin gibi, riskli bir hamle yapacaksan, bunun karşılığı büyük olmalı. Tzolakis’i 20-30 milyon euroya almak riskli—genç (21 yaş), tecrübesiz ve Olympiakos’un pazarlıkta sert tutumu var. Ama getiri potansiyeli yüksek:

• Uzun Vadeli Yatırım: Muslera gibi 10 yıl oynarsa, kaleyi garantiler ve Şampiyonlar Ligi’nde bile parlar. Bu, kulübün marka değerini artırır.
  • Satış Geliri: AB pasaportuyla Avrupa devleri (Real, Bayern, PSG) ilgilenirse, 35-40 milyon euroya satılabilir—ilk yatırımın 2 katı kâr!
  • Gelişim: Galatasaray’ın altyapı ve koçluk sistemiyle Tzolakis parlayabilir, bu da riski düşürür. Başarılı olursa, transfer piyasasında adı duyulur.

Riskler var tabii: Adaptasyon zorluğu, ilk sezon performansı düşük kalabilir, ya da sakatlanırsa yatırım boşa gider. Ama senin felsefenle bakarsak, bu riskler yüksek getiriyle dengelenebilir—Ederson’un 30 milyonluk "kısa vadeli" maliyeti gibi bir batma ihtimali yok, çünkü Tzolakis’in değeri zamanla artar.

Strateji Önerisi​

• Pazarlık: Olympiakos’a 20-25 milyon euroyu hedefle. Bonuslar (maç başı, Şampiyonlar Ligi’ne katılma gibi) ekleyerek maliyeti düşürebilirsin. Takas (mesela genç bir oyuncu) de bir seçenek. (bence zanioloyu kitleyelim)
  • Kademeli Plan: İlk yıl yedek kalıp tecrübe kazansın, ikinci yıl ana kaleci olsun. Bu, riski minimize eder.
  • Destek: Teknik ekip ve taraftar desteğiyle morale yatırım yap—genç bir kaleci için bu kritik.

Benim Düşüncem​

Senin "yüksek risk, yüksek getiri" felsefenle Tzolakis tam uyuyor. Ederson gibi bir isim kısa vadeli rahatlama verse de, uzun vadede mali yük olur. Tzolakis, Galatasaray’a hem saha içi hem de finansal bir sıçrama sağlayabilir—risk almaya değerse, bu kadar büyük bir getiri başka bir adayda yok. Sen ne dersin, bu planı kulübe sunsan kabul ederler mi, ya da başka bir riskli hamle mi düşünüyorsun? 😄 Futbol sohbeti şahane, devam edelim mi? 🚀

Ederson alınıp, Tzolakis yattığı senaryo da Emir'in üzüntüsü;

Screenshot_20250809_121944_Chrome.webp

Talihsiz bir aksam yaşadı
Genel olarakda vasat alti kaleci deniyor

Talihsiz bir aksam yaşadı
Genel olarakda vasat alti kaleci deniyor
Skor bazlı yorum yapmamak lazım. Eleman ligde bu yıl 7 maçın 4'ünde clean sheet yapmış ve yalnızca 5 gol yemiş. Uğurcan da Frankfurt'tan 5, İspanya'dan 6 yemişti ama onluk bir durum yoktu. Maçı izlemedim bu arada, belki kötü de oynamıştır ama ondan bağımsız yani bu yazdığım. Her kalecinin kötü günü de olabilir. Hele hele CL'de...

Geri
Üst Alt