U-19 Milli Takımı

Ogulcan yancel var daha,hey gidi aslanim be.teknik kapasitesi yüksek diye merkez ortasahaya koydular,orda da yardırıyor bebegim🥰

Ikinci kampta turap oynasın lecce macinda 45 dk vs bi gorek

Şu 9 numaralı Trabzon'da oynayan çocuğun fiziği de çok iyi. Kendini geliştirebilirse çok iyi yerlere gelebilir...

U19 maçını izleyen varmı , sol bek berkay nasıl bize yazılıyordu bi ara

5-10 maç dayanabilsek dediğin olacakta işin o kısmını bizim çocuklarda gecemiyoruz maalesef.
Yarışmacı takımlar da o biraz zor oluyor. Mesela geçen sene yapılacak tek bir hata çocuğun tüm kariyerine etkileyebilirdi. İşte şampiyonluk bu çocuk yüzünden gitti vesaire diye.

Yarışmacı takımlar da o biraz zor oluyor. Mesela geçen sene yapılacak tek bir hata çocuğun tüm kariyerine etkileyebilirdi. İşte şampiyonluk bu çocuk yüzünden gitti vesaire diye.
Ne yapsın eli ayağı titriyor.Hatirliyorum o pozisyonu.Kesinlikle sabır şart olmalı.Yoksa olmaz ki.Dedigim gibi.

Ne yapsın eli ayağı titriyor.Hatirliyorum o pozisyonu.Kesinlikle sabır şart olmalı.Yoksa olmaz ki.Dedigim gibi.
Transferi 3-5 gün sabredemeyen taraftarın şampiyonluk kaybettiren gol yediren çocuğa Sabrı ne olur?

Ama şu konuda katılıyorum çocuğu koyacaksın denize ya yüzmeyi öğrenecek ya da boğulup gidecek...

Malmö maci ne mac oluyor ya

2-0dan 3-4e cevirdiler maci. 1/2

ali turap da efe de kalırlarsa toplam 50 dk oynamadan 1 yıl daha geçirirler

akıllı hocaları olan tff 1.lig takımlarına bu sene de kiraya gitmezlerse atalay babacandan öteye gidemezler

Geri
Üst Alt