- 2 Temmuz 2011
- 140.087
- 60.177
- 5.628
Ali varsa, goller atarsin rahatcaAli turap çok güzel oynuyor. Bence sağ bekimizi bulduk![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali varsa, goller atarsin rahatcaAli turap çok güzel oynuyor. Bence sağ bekimizi bulduk![]()
5-10 maç dayanabilsek dediğin olacakta işin o kısmını bizim çocuklarda gecemiyoruz maalesef.Ali turap çok güzel oynuyor. Bence sağ bekimizi bulduk![]()
Yarışmacı takımlar da o biraz zor oluyor. Mesela geçen sene yapılacak tek bir hata çocuğun tüm kariyerine etkileyebilirdi. İşte şampiyonluk bu çocuk yüzünden gitti vesaire diye.5-10 maç dayanabilsek dediğin olacakta işin o kısmını bizim çocuklarda gecemiyoruz maalesef.
İyi mi bari?şu an yerli sagbek isteyenlere ali turap tepkisi var maçtan ötürüBu sol bek Berkay bizle ismi gecenmmiydi yav
Ne yapsın eli ayağı titriyor.Hatirliyorum o pozisyonu.Kesinlikle sabır şart olmalı.Yoksa olmaz ki.Dedigim gibi.Yarışmacı takımlar da o biraz zor oluyor. Mesela geçen sene yapılacak tek bir hata çocuğun tüm kariyerine etkileyebilirdi. İşte şampiyonluk bu çocuk yüzünden gitti vesaire diye.
Tempolu fena değil biraz acemiİyi mi bari?şu an yerli sagbek isteyenlere ali turap tepkisi var maçtan ötürü
Biraz salak bi tipi var malesefTempolu fena değil biraz acemi
Transferi 3-5 gün sabredemeyen taraftarın şampiyonluk kaybettiren gol yediren çocuğa Sabrı ne olur?Ne yapsın eli ayağı titriyor.Hatirliyorum o pozisyonu.Kesinlikle sabır şart olmalı.Yoksa olmaz ki.Dedigim gibi.
Tintis mi?ben olsam kadir subasiyi alırdım u19a,okan hoca kampa aldı ama oynatmadiAvanak emir sola atsana. Yumuşak sut çekiyor birde
ne alaka şimdiBu Rumen hakemlerde bir sorun var