Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.847
- 109.687
- 4.878
sözleşmesi bitiyormuşİkinci ligde 15 asisti mi ne var. Bundesliga'ya çıktı takımı zaten.
çökelim!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sözleşmesi bitiyormuşİkinci ligde 15 asisti mi ne var. Bundesliga'ya çıktı takımı zaten.
Baku A takıma çıkar zaten Euro sonrasında yine böyle oynamaya devam ederse.Baku izlemedim ama Wirtz’i biraz izleme şansım oldu.
Gelmez yav.sözleşmesi bitiyormuş
çökelim!
Bu turnuva 26 kez düzenlenmis. Almanlar 3.kez kazanmis.Lineker'in sözünü hatırlayalım:"Futbol 22 fulbolcunun bir topun peşinden koştuğu ve sonunda Almanların kazandığı bir oyundur."
bu herifle gruptan çıkamaz almanya. turnuvadan önce kovun mümkünse tabiBaku müthiş bi topçu yav. Löw hıyarı bu kadar sağ bek yokluğu varken bu çocuğu takıma almayarak yine nasıl bir mal olduğunu kanıtladı.
hoffenheim çökmüş bilesözleşmesi bitiyormuş
çökelim!
Doğrudur ancak burda verilmek istenen asıl mesaj "öyle bir plan, çalışma ve işleyişleri var ki hangi yaş grubunda hangi turnuvada (kulüp-milli takım) olursa olsun doğal favori Almanya'dır.Buna da hiçbir zaman ara vermemişler hiçbir zaman bu hedeften vazgecmemisler ve de herzaman her arenada bu başarıyı tekrar tekrar göstermişlerdir.Dolayisla bir gün kazanan değil her gün kazanan Almanya'dır!Lineker'in sözünü hatırlayalım:"Futbol 22 fulbolcunun bir topun peşinden koştuğu ve sonunda Almanların kazandığı bir oyundur."
Cevabı yazdım ama yanlışlıkla kendimi editlemişim.Bu turnuva 26 kez düzenlenmis. Almanlar 3.kez kazanmis.
Reyiz bu arada Nike siparisim bu hafta geldi.
Sag olun hocam, gördüm hemenCevabı yazdım ama yanlışlıkla kendimi editlemişim.
Özellikle alt yaş gruplarında 2000 Avrupa Şampiyonası ve 2002 Dünya Kupası (Dünya Kupası finali oynadıkları hâlde) sonrası devrim niteliğinde karar aldılar.Alt yapılara çok yüklü yatırım, devşirme oyuncular ile yakın ilişki ve tarama, üst yapıda 8 alt yapı bulundurma zorunluluğu gibi radikal kararlarla aksiyon aldılar.Şimdi bakıyoruz meyveleri topluyorlar.Adamlarda Alman oyuncu sınırı 12.Bunlardan 8'i alt yapı olacak, sonrası serbest.Biz ise illa yabancı sınırı, kısıtlama, cart curt...Saha, organizasyon, beslenme, zaman, iletişim hiçbir şey yok.Bir sürü alt yapıda oynayan öğrencim var, rastgele profesyonel olup hâlâ futbol oynayan çocuklar da var arasında ancak çocukların gelişim göstereceği profesyonel yapı alt yapılarda yok.Okulda onlarla bazen turnuva yaparız;öyle yetenekli çocuklar ki halı sahada yarım saat top ayağımıza değmeden maç oynuyoruz bazen ancak çocuklar okul,aile, gelecek arasında sıkışmışken alt yapılarda da hocasizlik,tesis yetersizliği, fiziksel-mental gelişim yaratacak organizasyon eksikliği ve üstüne kulüp plansizligi ile birlikte yok olup gidiyor.Federasyon da futbola o kadar uzak ki yabancı yasağı getirdim bu iş halloldu derdinde.Almanlarin zamanında yaptığını biz de yapmaz isek maalesef TV başında yine onları izliyor olacağız.Sag olun hocam, gördüm hemen
Adamlar cocuklarin bir yandan egitimini devam ettiriyor hem futbol oynattiriyor. Bu disiplinle büyüyen cocuklar simarmadigi sürece cok iyi yerlere geliyor.