bedelsiz almışız yüzde 50 anlaşılabilir ,cengiz örneğini veriyosunuz ama roma cengiz için dünya para verdi, mutlu yıldız olursa bonservissiz almış olcaz ve kötü topçu çıkarsa zararımız yok yani... bence gayet iyi anlaşma ...

kiralik verelim

eren denen dangozu gonderin bu cocuk oynasin. maasida ucuz olur hem

Profesyonel sözleşmeyi önceden imzalasa da yeni bildirilmesi manidar. Kadroya girme ihtimali var demek ki. Ayrıca dün Kuzey Kıbrıs A Milli Takımının CONIFA Dünya Kupası kadrosuna çağrıldı. 30 Mayıs - 10 Haziran arası Londra'da Billy Mehmet ve Uğur Gök ile forvet hattını oluşturacaklar.

bu çocuk iyi topçu olabilir

ne bileyim fiziği 2000li çocuk için oldukça iyi

Oyuna mı girdi çıktım stadtan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam kendisini seneye stoper rotasyonuna 4. olarak monte edecek

Sol ayakli olmasi ve pas ozelligi olmasi buyuk avantaj

Maicon kendisini iyi yetistirecektir diye dusunuyorum, Imparator kendisi icin cok buyuk sans

Imparator'un bu 2000'li cocuklari ozel topladigi soyleniyor ayrica, seneye kadroya Recep, Atalay vs. de girebilir

Hocam kendisini seneye stoper rotasyonuna 4. olarak monte edecek

Sol ayakli olmasi ve pas ozelligi olmasi buyuk avantaj

Maicon kendisini iyi yetistirecektir diye dusunuyorum, Imparator kendisi icin cok buyuk sans

Imparator'un bu 2000'li cocuklari ozel topladigi soyleniyor ayrica, seneye kadroya Recep, Atalay vs. de girebilir

Maicon gibi çikmasin da.

Yolu açık, şansı bol olsun. Umarım gereksiz şişirmelere veya eleştirilere bakmadan tamamen oyununa ve gelişimine konsantre olarak uzun yıllar bu formayı giyer.

Seneye Koray ve Ahmet'i yollayıp 4.stoper yapabiliriz kendisini.

Fiziğini baya geliştirmiş helal olsun.

DCyDB9tXsAAWmeG.jpg

764885.jpg

DdBB6ufXcAEuUTR.jpg

U17 sampiyonasinda izlemistim, hayal kirikligiydi, umarim abilerinin yaninda kendini gelistirir.

Geri
Üst Alt