u17 ler arasında fiziği üst seviye futbola yetecek tek oyuncu şuan. Bu maç için pek birşey yapmadı ama 1-2 seneye rotasyona dahil olur.

bunuda şımartıp sinan abisi gibi yapalım hadi toplanin ... recep'in messi oluşunu kutlayalim

inşallah kiralık yollarız da orada parlar sonrasında Seneye a takımda yedek olur.

kupa maçlarının hepsinde ilk 11 başlamalı

bunuda şımartıp sinan abisi gibi yapalım hadi toplanin ... recep'in messi oluşunu kutlayalim

Bu tepkı nıye sımdı? Kımse oldu bu çocuk muazzam falan yazmamış. Gelecek adına ışık var demiş herkes. Millet yorum atmadan zan altında bırakıyosunuz daha

Deplasmandaki maçta 90 dk oynamalı, zaten skoru aldık artık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu tepkı nıye sımdı? Kımse oldu bu çocuk muazzam falan yazmamış. Gelecek adına ışık var demiş herkes. Millet yorum atmadan zan altında bırakıyosunuz daha
estağfurullah, olacakları yazıyorum ben rutin şeyler bunlar.. kimseyi zan altında bırakmak için yorum yazmıyorum

Üstüne düşülmeli. Bişeyler var bu çocukta. 17 yaşında bu kadar kendinden emin çalım atan farklı tarz biri

recep gerçekten iyidir,kötü oldugunda bile faydasını görür takım hücumda.

estağfurullah, olacakları yazıyorum ben rutin şeyler bunlar.. kimseyi zan altında bırakmak için yorum yazmıyorum

Yok yazdıklarında sonuna kadar haklısın okey ama , daha bu yorum yapılmadan böyle birşey yazınca yazmadan kelimeleri seçmek zorunda kalıyoruz(m).

Hızı nasıl bu çocuğun

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok yazdıklarında sonuna kadar haklısın okey ama , daha bu yorum yapılmadan böyle birşey yazınca yazmadan kelimeleri seçmek zorunda kalıyoruz(m).
bu çocukta diğerleri gibi kül olmasın, iyi yerlere gelsin başka birşey istemem
olan bizim yorumlarimiza olsun

17 yaşında çalım atan Türk, Messi havalarına giriyor.

Umarım kitap okuyordur.

Diğer maçta Recep 'de Ozan 'da 90 dakika oynasın Eren-Tarık-Donk filan oynayacağına ...

Tribun Dergi‏ @tribundergi
Recep Gül (U17 Milli Takım Kaptanı / Galatasaray): "Ben 2010'da 10 yaşında geldim Galatasaray'a, ilk günden beri hedefim resmi maça çıkıp bu formayı terletmekti. İnanılmaz bir duyguydu, hep hayalini kurduğum gün geldi."

Geri
Üst Alt