DZUZjZGXUAAY79W.jpg

GS Futbol Akademisi@GSfutbolakademi
Geçmiş olsun Mustafa Kapı ! Geçtiğimiz hafta Florya Metin Oktay tesislerimizde oynadığımız Trabzonspor U17 müsabakasında köprücük kemiği kırılan futbolcumuz Mustafa Kapı bugün Medical Park hastanesinde başarılı bir ameliyat geçirdi.

Acl falan diye girdim aman geçmiş olsun birşeycikler olmaz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DZUZjZGXUAAY79W.jpg

GS Futbol Akademisi@GSfutbolakademi
Geçmiş olsun Mustafa Kapı ! Geçtiğimiz hafta Florya Metin Oktay tesislerimizde oynadığımız Trabzonspor U17 müsabakasında köprücük kemiği kırılan futbolcumuz Mustafa Kapı bugün Medical Park hastanesinde başarılı bir ameliyat geçirdi.
Keyfi yerinde gibi gozukuyor.
Morali tavan.

gökay akpınar abi de yazmıs....stoper oynatıldıgı sürece potansiyeli heba ediliyo.yazık...tamam defansif açıdan şu an iyi durumda ama okay yokusluya falan dileneceğimize bu duruma çözüm bulmalıyız.geleceğin cok iyi bi 8 numarasından oluyoruz.gökay iyi bi potansiyel.

gökay akpınar abi de yazmıs....stoper oynatıldıgı sürece potansiyeli heba ediliyo.yazık...tamam defansif açıdan şu an iyi durumda ama okay yokusluya falan dileneceğimize bu duruma çözüm bulmalıyız.geleceğin cok iyi bi 8 numarasından oluyoruz.gökay iyi bi potansiyel.
Ula Sergi 12. Ay da iyi stoper demissin. Sonra buyur 8 numara senin demissin simdide stoperde harcaniyor demissin.
Bi karar ver artik :D

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ula Sergi 12. Ay da iyi stoper demissin. Sonra buyur 8 numara senin demissin simdide stoperde harcaniyor demissin.

asıl mevkisi ortasaha.1-2 senedir altyapıda stoper oynatılyo.ne dememi bekliyodun ?onu maçlarda stoperde izlerken...ortasahada müthiş bi oyun cıkardı mı deseydim?stoperde ne kadar iyi olursa olsun asıl yeri ortasaha.takımdaki 8 numara eksiklği ve acizliği de ortadayken komik oluyo yetenekli ve geleceği olan birini altyapıda stoperde oynatmak.

senin yorumunsa trajikomik olmuş.

asıl mevkisi ortasaha.1-2 senedir altyapıda stoper oynatılyo.ne dememi bekliyodun ?onu maçlarda stoperde izlerken...ortasahada müthiş bi oyun cıkardı mı deseydim?stoperde ne kadar iyi olursa olsun asıl yeri ortasaha.takımdaki 8 numara eksiklği ve acizliği de ortadayken komik oluyo yetenekli ve geleceği olan birini altyapıda stoperde oynatmak.

senin yorumunsa trajikomik olmuş.
1-2 senedir stoper oynayan adami 8 no da nasil/nerde gordun, yeterli buldun ve buyur 8 no senin diyorsun?

12. Ay da iyi dedigin stopere 1-2 Ay icinde stoperde harcaniyor diyorsun:s

1-2 senedir stoper oynayan adami 8 no da nasil/nerde gordun, yeterli buldun ve buyur 8 no senin diyorsun?

izledik herhalde ortasahada oynarken,belki ondan diyorumdur.GS tv diye bişey var.
Son 1-2 senedir stoper oynuyor diyorsun. 3 sene oncemi gordun orta sahada o zaman Sergen. Bi tutarsizlik var gibi.
Yada adam ihtiyac yuzunden stoper/8 no mu oynatildi acaba 1-2 mac?

Not: bu soruyu takilmak icin degil kendim izlemedigim icin soruyorum

Son 1-2 senedir stoper oynuyor diyorsun. 3 sene oncemi gordun orta sahada o zaman Sergen. Bi tutarsizlik var gibi.
Yada adam ihtiyac yuzunden stoper/8 no mu oynatildi acaba 1-2 mac?

Not: bu soruyu takilmak icin degil kendim izlemedigim icin soruyorum

yaklasık 1-1,5 senedir stoper oynatılyo.öncesinde ortasahada oynuyodu.GS tv u16 -u17 -u18-u19 -u21'in macları
fbtvdeki kadar olmasa da veriyo.bazen ortasahada oynadıgı maclar da oldu bu 1,5 sene içerisinde galiba.hatta yaz kampından sonra,2016-2017 sezonu basladıgında ortasahada oynadıgı bikaç maç da oldu ve izledim diye hatırlıyorum..ama sonrası genelde stoper...

bu kadar takılacak bişey yok.

mehmet düzlü,erhan şentürklü,ikiz sagbek ve solbekli,irfan basaranlı,murat akça,semih erdemli,efecanlı kadrodan beri takipteyim

Altyapımızdaki en çok beklenti içinde olduğum oyuncu. Önümüzdeki yaz kampı kendini gösterir umarım.

yahu bu cocuktan birsey olmayacak 15 yasında oyuna girdi diye medyaya düstü sadece

bizim altyapılarda oyuncu yok yani hayal kurmayın bosuna tamamı torpilli beyzade cocukları

Ahmet Sivri: 10 aydır formasını gururla temsil ettiğim GALATASARAY ile 2.5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladım.Bu süreçte üzerimde emeği geçen başta aileme,dostlarıma,akademi hocalarına ve desteklerini her daim hissettiğim Hasan Ecer ve Tekin birinci abime sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Bana güvenen,inanan hiç kimseyi hayal kırıklığına uğratmayacağım,bu daha başlangıç.ASLOLAN DAİMA GALATASARAY’dır.

DcSGZLOXcAA-ehs.jpg

Hayırlı olsun.

Geri
Üst Alt