uA Lideri Sebahattin Şirin Gözaltına Alındı

Bu herif yuzunden fenerlilere rezil olduk ,enikler bile dalga geciyor
Sen de sürekli bir şeylerden rezil olduk diyorsun yahu. Hayatını bu kadar başkalarının söylediklerine rezil olduk ile geçirme bence. Başkanı yargılanan rezil olmayacakta biz mi rezil olacağız? Bu kadar Fb'li yorumu okumakta normal değil.

Sen de sürekli bir şeylerden rezil olduk diyorsun yahu. Hayatını bu kadar başkalarının söylediklerine rezil olduk ile geçirme bence. Başkanı yargılanan rezil olmayacakta biz mi rezil olacağız? Bu kadar Fb'li yorumu okumakta normal değil.
hic okumuyorum hasan fenerli arkadaslar bol olunca onların laflarına maruz kalıyorum maalesef : ) agız dalaşına da girilmiyor bunların kafa gidik malum

hic okumuyorum hasan fenerli arkadaslar bol olunca onların laflarına maruz kalıyorum maalesef : ) agız dalaşına da girilmiyor bunların kafa gidik malum
Ben de bunu diyorum kafalara gidik adamların dediği ile ne rezil olacağız? Kendi taraftar guruplarının yaptıklarını geçiyorum kendi başkanlarının yargılandığı durum ortada. Ne zaman bizde bir başkan ve yönetici şike yaparsa ve camia onu afaroz edip cezayı çekmektense tam tersi onu kahramanlaştırırsa işte o zaman söyleyecek bir sözleri olabilir. O zamana kadar sportif sonuç vb. bile önemli değil hiç bir zaman konuşmaya hakları yok.

Türkiye de milyonlarca insan evinde para veya altin sakliyor

Cünkü insanlar bankalara güvenmiyorlar

Adam da yatirim amacli euro tutmus olabilir evin de bunun ne zarari var

Bir dönem hatirlarsaniz insanlar dolar bozmak icin sira da bekliyordular,yastik altlarindan cikardiklari dolarlari bozdurdular mesela

IMG_3177.webp

Bir dönem hatirlarsaniz insanlar dolar bozmak icin sira da bekliyordular,yastik altlarindan cikardiklari dolarlari bozdurdular mesela
evinde para veya altin saklamasinda mahsur yok ama vergi usul kanununa gore 30 bin tlyi gecen odemeler nakit yapilamaz. paranin kaynagini belgeleyemezse sorun yasar.

olay yorum okumak degil panda reyiz kamusal alana cikan insanlariz
fbliler bu tarz durumlari acayip sekillerde kullanip tarafsizlarin kafasini utuluyor

Tamamen korku verme amaçlı bir operasyon. Bize laf ederken 10 kere düşünün demek istiyorlar. Gücümüzü test etmeyin devlete %1000 hakimiz diyorlar ama bunu zaten biliyoruz bu kadar kasmaya ne gerek var

Tamamen korku verme amaçlı bir operasyon. Bize laf ederken 10 kere düşünün demek istiyorlar. Gücümüzü test etmeyin devlete %1000 hakimiz diyorlar ama bunu zaten biliyoruz bu kadar kasmaya ne gerek var
alakasi yok
Sebahattin Sirin zaten ulkeyi yoneten yapinin bazi parcalariyla girift bir insan
cemaatlerle, mafyalarla, iktidar unsurlariyla hep beraber yurumus biri
muhtemelen iceriden duyum aldi bu operasyona dair ve oncesinde bir aciklama yapti ki GS camiasi ayaklanip sahip ciksin

alakasi yok
Sebahattin Sirin zaten ulkeyi yoneten yapinin bazi parcalariyla girift bir insan
cemaatlerle, mafyalarla, iktidar unsurlariyla hep beraber yurumus biri
muhtemelen iceriden duyum aldi bu operasyona dair ve oncesinde bir aciklama yapti ki GS camiasi ayaklanip sahip ciksin
O da bir ihtimal

E haciz diye bir şey var düşman başına. Devlet unuttuğunuz bir vergi borcu yüzünden cart diye tüm hesaplarınıza bloke koyuyor. Bloke olduğu için para çekemiyorsunuz para çekemediğiniz için de borcu ödeyemediğinizden blokeleri kaldırtamıyorsunuz.

Evinizde birkaç asgari ücret kadar altın olur döviz olur tl olur bulundurun. Yarın öbür gün suçmuş gibi çarşaf çarşaf televizyonlarda gösterirlerse bilemem ama hayat deneyimim bana bunu gösteriyor.

ev araması görüntüleriyle bu da çökmüş bir komplo teorisi. zira ruhsatsız silahı vs çok rahat bir şekilde başka yere gömebilirdi. rahatlıkla klasik itibar düşürme çekimlerinin önüne geçebilirdi.

Tugva yardim etsin artik kendisine. Etkinliklerde basroldeydi kendisi.

Ua çaglayandan sonra bi zahmet point otelin önune de gitsin. Zira sezon elden gidiyor

Geri
Üst Alt