Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.948
- 37.368
- 3.798
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen de sürekli bir şeylerden rezil olduk diyorsun yahu. Hayatını bu kadar başkalarının söylediklerine rezil olduk ile geçirme bence. Başkanı yargılanan rezil olmayacakta biz mi rezil olacağız? Bu kadar Fb'li yorumu okumakta normal değil.Bu herif yuzunden fenerlilere rezil olduk ,enikler bile dalga geciyor
hic okumuyorum hasan fenerli arkadaslar bol olunca onların laflarına maruz kalıyorum maalesef : ) agız dalaşına da girilmiyor bunların kafa gidik malumSen de sürekli bir şeylerden rezil olduk diyorsun yahu. Hayatını bu kadar başkalarının söylediklerine rezil olduk ile geçirme bence. Başkanı yargılanan rezil olmayacakta biz mi rezil olacağız? Bu kadar Fb'li yorumu okumakta normal değil.
Ben de bunu diyorum kafalara gidik adamların dediği ile ne rezil olacağız? Kendi taraftar guruplarının yaptıklarını geçiyorum kendi başkanlarının yargılandığı durum ortada. Ne zaman bizde bir başkan ve yönetici şike yaparsa ve camia onu afaroz edip cezayı çekmektense tam tersi onu kahramanlaştırırsa işte o zaman söyleyecek bir sözleri olabilir. O zamana kadar sportif sonuç vb. bile önemli değil hiç bir zaman konuşmaya hakları yok.hic okumuyorum hasan fenerli arkadaslar bol olunca onların laflarına maruz kalıyorum maalesef : ) agız dalaşına da girilmiyor bunların kafa gidik malum
evinde para veya altin saklamasinda mahsur yok ama vergi usul kanununa gore 30 bin tlyi gecen odemeler nakit yapilamaz. paranin kaynagini belgeleyemezse sorun yasar.Türkiye de milyonlarca insan evinde para veya altin sakliyor
Cünkü insanlar bankalara güvenmiyorlar
Adam da yatirim amacli euro tutmus olabilir evin de bunun ne zarari var
Bir dönem hatirlarsaniz insanlar dolar bozmak icin sira da bekliyordular,yastik altlarindan cikardiklari dolarlari bozdurdular mesela
olay yorum okumak degil panda reyiz kamusal alana cikan insanlarizSen de sürekli bir şeylerden rezil olduk diyorsun yahu. Hayatını bu kadar başkalarının söylediklerine rezil olduk ile geçirme bence. Başkanı yargılanan rezil olmayacakta biz mi rezil olacağız? Bu kadar Fb'li yorumu okumakta normal değil.
alakasi yokTamamen korku verme amaçlı bir operasyon. Bize laf ederken 10 kere düşünün demek istiyorlar. Gücümüzü test etmeyin devlete %1000 hakimiz diyorlar ama bunu zaten biliyoruz bu kadar kasmaya ne gerek var
O da bir ihtimalalakasi yok
Sebahattin Sirin zaten ulkeyi yoneten yapinin bazi parcalariyla girift bir insan
cemaatlerle, mafyalarla, iktidar unsurlariyla hep beraber yurumus biri
muhtemelen iceriden duyum aldi bu operasyona dair ve oncesinde bir aciklama yapti ki GS camiasi ayaklanip sahip ciksin
Ülkenin yarısı falan böyle para saklıyor hala, altın konusuna girmiyorum bile.
Banka üzerinden para değerlendiren temelde hep y kuşağı oldu, z kuşağı zaten birikim yapmıyor, yapamıyor.
Türkiye de milyonlarca insan evinde para veya altin sakliyor
Cünkü insanlar bankalara güvenmiyorlar
Adam da yatirim amacli euro tutmus olabilir evin de bunun ne zarari var
Bir dönem hatirlarsaniz insanlar dolar bozmak icin sira da bekliyordular,yastik altlarindan cikardiklari dolarlari bozdurdular mesela
muhtemelen iceriden duyum aldi bu operasyona dair ve oncesinde bir aciklama yapti ki GS camiasi ayaklanip sahip ciksin