uA Lideri Sebahattin Şirin Gözaltına Alındı

O kadarda değildir herhalde yav bu kadar parayı eve mi koyacak

O kadarda değildir herhalde yav bu kadar parayı eve mi koyacak
bizzat biliyorum ultraslanın x2 fiyata bilet sattığını dernekler aracılığıyla. problem şu aslında kulüp bunlara niye bedava bilet veriyo? bu verilen biletleri karaborsada satıp kaynak yaratıyorlar kendilerine. bu çoğunluğunun üni öğrencilerinin olusturduğu grubun emeklerini bu ağababalar niye yiyor? burası sorgulanmalı.

Maç olur takımı destekleriz falan forma alırız bilet kombine ürün vs vs vs
Gözünüzü seveyim bilmediğiniz kişinin peşinden gitmeyin
Kendimiz olalım

bizzat biliyorum ultraslanın x2 fiyata bilet sattığını dernekler aracılığıyla. problem şu aslında kulüp bunlara niye bedava bilet veriyo? bu verilen biletleri karaborsada satıp kaynak yaratıyorlar kendilerine. bu çoğunluğunun üni öğrencilerinin olusturduğu grubun emeklerini bu ağababalar niye yiyor? burası sorgulanmalı.
Kulüp bilerek verir olm karşılığında adamlar her yerde desteğe gidiyor. Bütün kulüplerde var bu durum sadece bize özel değil. Kulüplerin taraftar gruplarının olduğu bölümler zaten satışa çıkmıyor tribün liderleri biletleri veriyor. Kayserispor’da bile böyle bu iş.

Bu tribün liderlerinin arasında bir tane bile doğru dürüst biri yok herhalde bütün takımlarda.

Al birini vur ötekine.

Kulüp bilerek verir olm karşılığında adamlar her yerde desteğe gidiyor. Bütün kulüplerde var bu durum sadece bize özel değil. Kulüplerin taraftar gruplarının olduğu bölümler zaten satışa çıkmıyor tribün liderleri biletleri veriyor. Kayserispor’da bile böyle bu iş.
yanlıs iste. sorsan en büyük gsli o tayfa. kulüp taraftarlığıyla külüp sahipliğini karıstırıyor o grup. 1000tl yap bak bakalım biletleri kac kisi geliyo o tayfadan. milletin hayali olan deplasmanlara bu adamlar yüzünden taraftar gidemiyor. hadi iyi niyetle verilmis olan biletleri satıp kendilerine kazanc sağlıyorlar. kulübe devretmiyorlar bak kişi sayısı az olunca satıyorlar. alenen yapıyorlar bir de bunu. yanlış. kulübünü düşünen satılamyan biletleri iade eder kulüp satar para kazanır. neresinden tutarsan tut hatalar zinciri.

“Sebahattin Şirin” ismiyle tanınan Muzaffer Şirin hakkında yürütülen soruşturma kapsamında, şüphelinin ikametinde gerçekleştirilen aramalarda, 841 bin 895 Euro, 51 bin 953 ABD Doları,18 bin 865 İngiliz Sterlini, 795 bin 825 Türk Lirası, Yaklaşık 13 milyon 351 bin 890 TL değerinde altın ve mücevherat, Yaklaşık 500 bin TL değerinde 1 adet Hint seti, Yaklaşık 350 bin TL değerinde pırlanta kolye olmak üzere toplam değeri yaklaşık 65 milyon TL olarak değerlendirilen para, döviz ve ziynet eşyası ele geçirildi.

Aramada ayrıca, 1 adet silah, 1 adet şarjör, 141 adet 9x19 mm ve 1 adet 6,35 mm fişek, 2 adet 6,35 mm boş şarjör, 3 adet iPhone marka cep telefonu, 3 adet SIM kart ile 4 adet balistik yelek bulundu.
Cidden dogruysa bu kadar parayi nasil acikliyacak?

yanlıs iste. sorsan en büyük gsli o tayfa. kulüp taraftarlığıyla külüp sahipliğini karıstırıyor o grup. 1000tl yap bak bakalım biletleri kac kisi geliyo o tayfadan. milletin hayali olan deplasmanlara bu adamlar yüzünden taraftar gidemiyor. hadi iyi niyetle verilmis olan biletleri satıp kendilerine kazanc sağlıyorlar. kulübe devretmiyorlar bak kişi sayısı az olunca satıyorlar. alenen yapıyorlar bir de bunu. yanlış. kulübünü düşünen satılamyan biletleri iade eder kulüp satar para kazanır. neresinden tutarsan tut hatalar zinciri.
Avrupa'da her kulüpte Avrupa Kupaları maçları için deplasman biletler kulüp üzerinden satışa sunuluyor öncelikli olarak üyelere.

Bizde ise her şey bunların üzerinden oluyor. Ua'lı oldun mu veya orada tanıdığın oldu mu bilet bulabiliyorsun yoksa hiç şansın yok.

Ben kaç kere Avrupa maçlarına gitmek istedim Almanya'da olsun Hollanda'da olsun İngiltere'de İspanya'da falan olsun. Ama deplasman bilet satışı olmuyor. Kulübe kaç kere mail falan yolladım geri dönüş bile yapmıyorlar bu konuda şerefsizler.

Bu çok net diğer taraftarlara karşı haksızlıktır.

Zamanında Schalke CL maçına gidebilmek için Schalke kulüp üyeliği almıştım 2 sene boşu boşuna üyelik parası ödedim öğrenci olarak bir de. Sırf deplasman biletleri hep bunlara peşkeş çekiliyor diye.

Neyi doğru yapıyorlar ki bunu doğru yapsınlar. Ama birisi buna dur demeli artık.

Avrupa'da her kulüpte Avrupa Kupaları maçları için deplasman biletler kulüp üzerinden satışa sunuluyor öncelikli olarak üyelere.

Bizde ise her şey bunların üzerinden oluyor. Ua'lı oldun mu veya orada tanıdığın oldu mu bilet bulabiliyorsun yoksa hiç şansın yok.

Ben kaç kere Avrupa maçlarına gitmek istedim Almanya'da olsun Hollanda'da olsun İngiltere'de İspanya'da falan olsun. Ama deplasman bilet satışı olmuyor. Kulübe kaç kere mail falan yolladım geri dönüş bile yapmıyorlar bu konuda şerefsizler.

Bu çok net diğer taraftarlara karşı haksızlıktır.

Zamanında Schalke CL maçına gidebilmek için Schalke kulüp üyeliği almıştım 2 sene boşu boşuna üyelik parası ödedim öğrenci olarak bir de. Sırf deplasman biletleri hep bunlara peşkeş çekiliyor diye.

Neyi doğru yapıyorlar ki bunu doğru yapsınlar. Ama birisi buna dur demeli artık.
bütün kulüplerde bu iş böyle ama yanlış işte. karsılıklı rant bu. biletleri bi sene vermesin kulüp bak nası istifaya davet ediliyorlar. örgütlerler bir de maclara gitmesin diye o grup içerisindekiler. böyle de gslilerdir aslında. çoğuna sor kadroyu sayamaz.

Kendisini profil olarak sevmesem de muhtemelen ayağını denk al otu boku kurcalama demek için almış olabilirler. Dursun başkanı da sindirdiler gibi. Umarım yanılırım.

Boşa yaşıyoruz biz.

Adam nereye ne para koydu onu bile unutmuştur. Hangi eşyayı kaldırsan altında deste var anasını satam.

Ulan paraları vereydin de bari 2 tane velet alsaydık.

@Aybars Ay bira icecek para bulamazken tribün liderinin evinde cıkan paraya ne diyorsun?

Geri
Üst Alt