uA Lideri Sebahattin Şirin Gözaltına Alındı

Ohaaaaa hiç utanmada yok, yukarıda ironi yazdığım için özür

Sebahattin Şirin’in ifadesi: "Terörsüz Türkiye sürecine, ülkenin birlik ve beraberliğine destek verdiğim için “sayın Öcalan’a özgürlük” şeklinde söylemde bulundum." (Burak Doğan)

Ohaaaaa hiç utanmada yok, yukarıda ironi yazdığım için özür

Sebahattin Şirin’in ifadesi: "Terörsüz Türkiye sürecine, ülkenin birlik ve beraberliğine destek verdiğim için “sayın Öcalan’a özgürlük” şeklinde söylemde bulundum." (Burak Doğan)

Sabahtan beri ironi yapıyor orada diye kafa s....ler online mı :ROFLMAO:

Bak nasil ironi yapmis, ben dedim bunda o zeka yoktur diye.

Bunu kulubun veya stadin icine bundan sonra sokan olursa o kiside bunun gibi PKK sempatizanidir gozumde.

Koskoca kulubun adini boyle tipler -taraftar gruplari uzerinden- lekeliyor.

Bu eylemine kesin dille “Sabah ironi yapıyor.” dediğim için bütün arkadaşlardan özür diliyorum. Belli ki kulağına “Böyle böyle yaparsan bu süreci en az hasarla atlatırsın.” minvalinde bir şeyler fısıldanmış. Bu gibi insanlarda vatan millet edebiyatının yüreklerde değil de sadece dillerde olmuş olduğunu görmüş olduk böylece. YAZIK.

Adam serbest kalmak icin her yolu deniyor,bir de ironi diyenler vardi

Ev hapsi alacak olursa yaptigi ise yaramis demektir

İroni falan yapmıyordu ancak söyleminde içtenlik olduğunu da düşünmüyorum. Sosyal medyada postlarını milyonlarca kişinin gördüğü birinden bahsediyoruz bunca zamandır susması garip geliyor

Ayrıca o ideolojide olsa bile bu durumdayken afedersiniz mabadında boza pişerken bunu ifade etmeyi zerre düşünmez

Yahu bu herifin geçmişte tarikat liderleri ile mayfa babaları ile resimleri var. O resimleri gördüğüm günden beri tek bir olumlu düşüncem yoktur bu arkadaş ile alakalı. Ultraslan'ı da sevmem zaten daha doğrusu yönetici kadrosunu sevmem. Çok şükür ki Ultraslan'ın resmi X hesabından engel yemiş biriyim. Bu konuda gururluyum. Bir de Mühendis Oktay'ın ölümünde payı varmış yazılanlar doğruysa. Zaten şu fenotipten hayırlı bir şey çıkması mümkün değildi.

Ah be Alparslan Dikmen :( Allah rahmet eylesin. Bak reyiz Ultraslan'ın kimlerin eline kalmış, yazıklar olsun.

Umarım özgürlüğü karşılığında Galatasaray'ın aleyhine ifadelerde bulunmamıştır.

Geri
Üst Alt