uA Lideri Sebahattin Şirin Gözaltına Alındı

baslık oldu mu arkadaşlar

İroni yaptı diyerek, millete cahil diyen birisi vardı. O arkadaş ban yemiş, yönetimin eline sağlık.

Değdi mi şimdi buradaki üyelere hakaret etmek, koyun demek? Cahil diyor, zeka seviyesi düşük diyordu. Keşke 1 yıllık banlansaydı, hakettiği o çünkü.

Reddit'de gördüm

someone-tell-me-this-is-a-joke-v0-5ocw31jmyrih1.jpeg

Ua işini falan bıraksın direk mhpden mv adayı olsun geleceği parlak vatandaşın.demokrasi ile ilgili düşünceleri futboldan daha önemli

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

aslında burda belliymiş ne halt oldugu

UltrAslan gibi grupları severim çünkü -sebebi ne olursa olsun- kar kış demeden takımı her yerde desteklerler. Bundan çıkarları olur olmaz ben bununla ilgili değilim.

Ama taraftar grupları bir grupken değerlidir. Çünkü bireysel olarak baktığında kimin ne mal olduğunu bilemezsin.

Sebahattin Şirin ise yaptığı açıklamayla maalesef boynumuzu büktü. Şuan ne kadar fenerli bjk'li varsa inanılmaz taştaş geçiyor ve sonuna kadar haklılar.

Gençfenerlilerden veya Çarşı grubundan böyle bi olay olsaydı burada 100 sayfa etmediğimiz laf kalmazdı.

Yazıklar olsun.

Son düzenleme:
işin komedisi tutuklanacaktı teröriste özgürlük dedi ev hapsi aldı sebo herkesten akıllı çıktı

Mevcut gündemde kimsenin poposu yemezdi ama yönetim bu adamın ve eğer Ua başkanlığından bırakıp ilişkisi kesilmezse Ua'nın da kombinelerini iptal etse bu açıklama sebebiyle. 1 sene boyunca yaptıkları hiç bir şeye laf etmezdim. İsterlerse hiç transfer yapmasınlar.

Geri
Üst Alt