GSCimbom
uA Lideri Sebahattin Şirin Gözaltına Alındı
Ata B. Oğuz

uA Lideri Sebahattin Şirin Gözaltına Alındı Sayfa 15

Ata B. Oğuz ·

Cevap
471
Okunma
16,5K
Sayfa
15/24
her galatasaraylının 1 numaralı görevidir

Ekli dosyayı görüntüle 331106
Hiç takip etmedim. Eskiden kale arkasında maç izlerken bunların uyduruk besteleri için ayağa kaldırılıp maç izlemekten alı konulurdum. Ayakta izleyip davul mavul çalınca kendilerini green street holigans zannediyorlar 😄 şöyle A.y. gibi başkan olsa da stada almasa bunları.

Son düzenleme:
Ben kendi açımdan uanın siyasi işlere pek bulaşmamasını, bulaşsa da ucundan şöyle minicik turtuğunu görür ve açıkçası çok da ayıplamazdım. Böyle bir misyonları yok, Gs’yi desteklesinler deplasmana gitsinler yeter derdim

Ulan adam siyasete en orta yerinden en iğrenç yerinde yeni gelin gibi sarıldı

Nasıl bir ülkeyiz yaw cidden

illa bir lider olacak...

koskoca Galatasaray kendi oluşumuyla bir bütün olamıyor da böyle adamlardan medet umar hale geliyorsa vay halimize.

hayatım boyunca ultraslan'a hiç yakın olmadım. kimsenin yalakalığını yapmaya gerek yok. bizim için tek var olan Galatasaray.

peşinden gittikleri adam da apo destekçisi çıktı. gerçi çıkmasa ne? bizim millette kula kulluk etme huyu baştan sona var.

Hic kivirmasin, yok terrösüz ülke cart curt, bir kere sayin dediyse imralida yatan O.C ozaman bu is bitmistir, ben UA yerinde olsam direkt bu adami gönderirdim. Birde para meslesine gelince bu adamin eti ne budu ne de evinde 60+ milyon bulunduruyor? Bunun kaynagi neymis ve neden evinde sakliyormus? Alpaslan Dikmen den sonra UA hedefinden sasmistir.

Hic kivirmasin, yok terrösüz ülke cart curt, bir kere sayin dediyse imralida yatan O.C ozaman bu is bitmistir, ben UA yerinde olsam direkt bu adami gönderirdim. Birde para meslesine gelince bu adamin eti ne budu ne de evinde 60+ milyon bulunduruyor? Bunun kaynagi neymis ve neden evinde sakliyormus? Alpaslan Dikmen den sonra UA hedefinden sasmistir.
Sen UA nın düzenlediği be sattığı biletleri hiç görmedin mi Avrupa deplasman için? Adamları olan şeyin en az 6 kat üstünde satıyor ve senin tek alma şansın bu

sıfata bak inine girdiler inine

8C3C0D2F-9C6F-44D2-911E-7BAE278DCDE2.webp

Bu adam ya da benzerleri tam olarak ne ise yariyor tribun lideri olarak?

Bakan baskanin yanaklari avuclar
Kuluple baglantisi direkt olmayan adam slogan falan atar.

Harbi midem bulaniyor boyle bakinca, siyasi/politik seyler konu oluyor.

Sacmalik resmen.

bu şekilde gelen basarının da ta. ilk macta yönetimden önce ultraslan denen nedüğü belirsiz ekip yuhalanmalı. sayın apo ile devam eden cümlenin hiç bir açıklaması yok. utanmazlar.
herkes diyo ki takımımızı destekliyorlar. her konuda o kadar ayrıcalık herhangi bi gruba yapılsa en az bunlar kadar etkili olunur. iq su da yükselir biraz tribünlerin. işsiz güçsüz adamlarla, özellikle genc ünilileri kullanarak geldikleri bu noktadan tez zamanda silinmelerini isterim. başarıya giden her yol mübah değildir.
bu nedüğü belirsiz grup futbolcu karsılamaya gidiyor. futbolcunun eline boynuna ultraslan atkıları yerlestiriyor. burası galatasaray mı? ultraslanspor mu? maç sonraları gene aynı. ellerine ultraslan bayrakları tutturuluyor.

biraz kafası çalışan ultraslan üyeleri bu heriflerle omuz omuza vermeyin. bunların gittiği yoldan yürümeyin, aynı ortamda bulunmayın. ürünlerini almayın. bu gidecek baska kafası calısmayan biri gelecek. insan takımından utanır mı, utandırdılar. gs den büyük değerleri var yaşadığın memleketin.

Geri
Üst Alt