- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
Bir sürü ön liberosu var gerizekalıların xDNiye salihin yanı X?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir sürü ön liberosu var gerizekalıların xDNiye salihin yanı X?
.......................Muslera............
..Wiel.......Kjaer......Skertel......Carole.....
................Lucas.....Topal..............
..Bruma..........Sneijder.........Podolski........
.................Eren(Emenike)...................
Stoperler ve merkez orta saha çöp.
Muslera
Wiel Chedjou Skrtel Adriano
Lucas Oğuzhan
Bruma Sneijder Podolski
Emenike
Sağlam bir defansif ortasaha ile ligi domine ederiz
BEŞİKTAŞ A.Ş
Tolga Zengin
D.Boyko
Gökhan Gönül (Fenerbahçe)
Andreas Beck
Rhodolfo
Marcelo
Alexis
Adriano (Barcelona)
Dusko Tosic
Serdar Kurtuluş
Necip Uysal
Atiba Hutchinson
Oğuzhan Özyakup
Veli Kavlak
Tolgay Arslan
Olcay Şahan
Kerim Frei
Ricardo Quaresma
Cenk Tosun
Mustafa Pektemek
Şu Beşiktaş kadrosu geçen sene nasıl şampiyon olmuş, hala anlamıyorum. Mario Gomez'in olmaması çok çok büyük bir dezavantaj. Direk yüzde 20-30 güç kaybı Beşiktaş için. Sosa'da hiç hazır değil, sezona hazır girmeyecek, maç eksiği tavan. Gökhan Töre'nin ayrılığı da büyük kayıp.
Defansları'da çok kötü. Gökhan'ı oldum olası beğenmem ki, son 2-3 senedir defans yönü tam dip yaptı. Stoperler hiç güven vermiyor. Tolga desen vasatın altında bir kaleci. Tek iyi oyuncuları defans bölgesin de Adriano.
Orta sahaya gelirsek bana göre Olcay, Necip vasatın altında yerliler zaten, konuşmaya gerek yok. Atiba, Oğuzhan, Sosa 3'lüsü çok iyi uyum yakalamıştı geçen sene bakalım sürdürebilecekler mi. Eğer Oğuzhan formunu devam ettiremez ise o iş Tolgay ile filan olmaz.
*Şu Beşiktaş kadrosu çok abartılıyor. Özellikle forvet mevkisi berbat. O forvetlerle hiç bir şey yapamazlar.
Iste bu yüzden Lucas Leiva olmazsa olmazimiz di bizim. O adam bize ilac olacakti ilac.
Fener'in 1 ofansif oyuncuya, 1 stopere ve 1 iki yönlü orta sahaya ihtiyacı var.