nesrin cavadzade (bahar) finalden önce diziye veda ediyor
Ay Yapım'ın Show TV çektiği ve bir sezon olarak planlanan "Üç Kuruş" dizisi 28. bölümünde final yapacak. Sinan Öztürk'ün yönettiği dizide final öncesi başrol oyuncularından biri projeye veda edecek. Senaryosunda Damla Serim, Eset...
www.birsenaltuntas.com
haber icin tesekkurler omer .
cok begendigim bir oyuncudur kendisi.cok yetenekli ve de ekrana asiri yakisan bir tarzi ve aurasi var...
yillar once ilk *al yazmalim ve *agir roman dizilerinde denk gelmistim.
uc kurus da yer almasi sevindirmisti...keske dizi daha uzun surseydi,, cok az sahneleri oldu dizini basladigi bolumden son bolume gecen surecte... son bolum nedense bolum ismi bahar olsa o derece siritmaz turde bol sahnesi vardi....
is isten gecti neyse. hatta youtube resmi bolum vidyosunda izleyiciler bahar'in cok sahnesinin cok cok gec kalindigini ,dolayisiyla onceki bolumlerde bu sekilde bolca olmamasina yonelik elestirileri senariste bayagi iyi belirtmisler. bastan beri bahara yazilmasi gereken sahnelerin dizi biterken yazilmasi kadar amator bir ay yapim senaristligi malesef....
dizinin en yetenekli isimlerinde ilk 3te olan birine bu denli az sahne dizi basladigindan beri,sasirilacak bir durumdu,haliyle izleyicilerde elestirisini belirtti.....
ozetle
bayagi sasirdim dogrusu... final sahnesinde yer almasini cok isterdim.
yeni projede daha bol sahnesi olan bir iste olmasini cok isterim. yetenegini one cikaran islerde ozellikle.
bu haftaki bolum ozelinde
son bolumde bolca sahnesi oldu. genel anlamda hem bahar karakterinin az sureleri olsun hem genel uc kurus dunyasi yansimasi olsun < > * ay yapim bu proje ozelinde senarist bazli sinifi gecemedi kanimca.....
bu bolumde operasyonlara katilmasi guzel sahnelerdi... < kartal/bahar > brad ve anjelina birlikte oynadigi vibe havasi aldim...
bolumun son sahnesi cok iyidi... bahar'in kilic gozundeki degerine yonelik......
bolum geneli:
bolum kanimca cesitlilik olarak en iyi bolumunu izletti diyebilirim...
bol bahar sahnesi,bol bahar /kartal sahnesi...
cokca halide sahnesi ve halide konyali sahnesi..
ayni sekilde salt konyali sahneleri coktu ,keza annesiye bulusmas cok iyi sahneydi, kisa surede diziye girmesine ragmen iki uc sahnede duyguyu karsiya yansitti anne'yi oynayan tecrubeli oyuncu tuna arman ,
@Murat Durmaz kulaklari cinlasin .
bolum ozetle, duygusal basladi *annem sarkisinin piyano arka plan temali nakaratlar suzulurken o guzel piyano melodisi esliginde konyali ve anne sahneleri cuk oturdu.....
sonrasi ful aksiyon oldu bolum geneli... bir iki duygusal sahne disinda.....
son 4
iyi seyirler....