Üç Kuruş l Show Tv

genel kadrolar aklima gelince,

misal, onur saylak , nejat isler ikilisi ekrana yakisiyor,..

suan icin cogu kisi platforma yoneldi oyunculuk olarak...
kimileri de sezonluk tiiyatro yapiyor...
yasli kult oyuncular da sureler yuzunden,virus yuzunden mesafeli su siralar...

sozun ozu;

genel anlamda daha genis bir kadro olmali, yan roller keza isimsiz olmamali diye dusunuyorum...

ayrica , vartolu bir sekilde ikna edilmeli setlere donmesine yonelik... ay yapim kendi izleyicisini yeniden cekmek icin vartolu,yamac elzem gibi, son basarili ornekten dolayi...

kivanc, ezel dizisinde 8 figuru kisa ama kult oldu. bu tur bir figur olabilir izleyici de iz birakan kisa surede...
kivanc artik oynamaz bu turde ,hatta tv isi yapar mi yoruma acik...

ertan saban bu ture tekrardan gelmeli misal...

isimler ornek olarak cok verilebilir. kistas kanimca bu ture uygunlugu ve veya daha once basarili sekilde benzer turde calismis olmasi dusunulebilir secimlerde.
aynen olabilir bu dediklerin

Baybars tahminimce kumardan zengin olmuştur bence.Dizinin geneli kumarla bağlantılı.Aynen abi devam etse güzel olurdu..

konyali'nin annesi rolunde oynayacak oyuncu ismini duyunca sasiracaksin...

< - >

tuna arman . meshur *cicek taksi dizisindeki manolya sen - isminde yer aliyordu hayal meyal hatirliyorum...
ben kendisini sahsen *ask yeniden isimli dizide son olarak izlemistim. cok yetenekli bir oyuncu , keske daha fazla proje de yer alsa...

yeni bolumde yer alacak bir aksilik olmazsa. temennim kalan son 5 final bolumde bol bol sahnesinin olmasi.

Özge Özacar gibi bir manitam olması için ömrümden 3 ay verebilirim.

konyali'nin annesi rolunde oynayacak oyuncu ismini duyunca sasiracaksin...

< - >

tuna arman . meshur *cicek taksi dizisindeki manolya sen - isminde yer aliyordu hayal meyal hatirliyorum...
ben kendisini sahsen *ask yeniden isimli dizide son olarak izlemistim. cok yetenekli bir oyuncu , keske daha fazla proje de yer alsa...

yeni bolumde yer alacak bir aksilik olmazsa. temennim kalan son 5 final bolumde bol bol sahnesinin olmasi.
1-2 dizide daha gördüm yenilerde.Çiçek Taksi dizisinde de favori karakterim Ömer'di :D Diziyi merakla bekliyom..

Konyalının yerini üç kişi biliyor birisi de Bülent dedi. Orası havada kaldı gibi sanki altından bir şeyler çıkabilir. Bu son 5 bölüm olayı kesin mi ya tam seviye artmışken bitmesi üzecek beni.

Konyalının yerini üç kişi biliyor birisi de Bülent dedi. Orası havada kaldı gibi sanki altından bir şeyler çıkabilir. Bu son 5 bölüm olayı kesin mi ya tam seviye artmışken bitmesi üzecek beni.

malesef son 5 bolum olayi resmi olarak belirtildi... 48. saniye >

dedigin gibi ozellikle aksiyon anlaminda vites yukseltmisken...

bu arada , diziye zaman atlamasindan sonra yeni gelenlerden
-evin *ninesini cok begendim karakter yazilimi ve oyunculugu ,gorseli toplaminda... gizemli bir havasi var.

-kilic zaten seyircisi olan bir figur du, dogru secim idi katilimi...
-son olarak konyali'nin *annesi icin secilen oyuncu cok yetenekli bir isim. bu da dogru secim ve de ekrana yakisan oyuncu...

*icerde dizisi gibi tek sezonluk bir is oldu genel toplamda.

umarim guzel bir yere baglanir. mutlu son olmasini isterim. misal, aile den ve aileye yakin olanlardan daha fazla kayip olmasin gibi gibi...

iyi seyirler

malesef son 5 bolum olayi resmi olarak belirtildi... 48. saniye >

dedigin gibi ozellikle aksiyon anlaminda vites yukseltmisken...

bu arada , diziye zaman atlamasindan sonra yeni gelenlerden
-evin *ninesini cok begendim karakter yazilimi ve oyunculugu ,gorseli toplaminda... gizemli bir havasi var.

-kilic zaten seyircisi olan bir figur du, dogru secim idi katilimi...
-son olarak konyali'nin *annesi icin secilen oyuncu cok yetenekli bir isim. bu da dogru secim ve de ekrana yakisan oyuncu...

*icerde dizisi gibi tek sezonluk bir is oldu genel toplamda.

umarim guzel bir yere baglanir. mutlu son olmasini isterim. misal, aile den ve aileye yakin olanlardan daha fazla kayip olmasin gibi gibi...

iyi seyirler

yeni bölüm 9 mayıs'ta yayınlanacak ara var

yeni bölüm 9 mayıs'ta yayınlanacak ara var

bu pazartesi yayinlanan 24. bolumu izledin mi ?
dun bir isim cikti izliyemedim. bugun youtube dan izlemeyi dusunuyorum.

bayram dolayisiyla bir cok yapim yayinlanmaz gibi...
bayram 2 mayis basliyor yanilmiyorsam. tamda uc kurus gunune denk geliyor... dedigin gibi 9 mayis bir sonraki bolum...

kartal,efe,cetin uclusunun aralarindaki bagi ve uyumu daha fazla gormek isterdim sahsen.. ucu de cok iyi oyunculuk sergiliyorlar... belki yeni bir projede ne azindan ikisi kadroda olsunlar isterim...

*cetin bu vakitten sonra umarim komediye tekrardan donus yapmaz. dram,aksiyon cok yakisti kendisine dizi baglaminda...

onceki mesajlardan birinde ekldigim dram filminde de dokturmustu kendisi... annemin yarasi -filmi.

kartal , sefirin kizindan sonra bu dizi ile guzel bir secim yapti kanimca... burdan devam etmeli cok yakisiyor bu tur roller.

ilginc olan, hem cetin hem kartal karakterleri, gecmiste komedi dizileri ile one cikan oyuncular idi yanilmiyorsam.
dram ve aksiyon yonunden yeteneklerini bu proje de dizi dunyasi cercevesinde de sergileme firsati bulmalari tarafimi ayrica memnun etti.

efe karakterinin bozkir dizisini siddetle tavsiye ederim benzer bir rolde yer almisti, platform dizisidir.muthis oyunculuklar ve konusu mevcut...

iyi seyirler

bu pazartesi yayinlanan 24. bolumu izledin mi ?
dun bir isim cikti izliyemedim. bugun youtube dan izlemeyi dusunuyorum.

bayram dolayisiyla bir cok yapim yayinlanmaz gibi...
bayram 2 mayis basliyor yanilmiyorsam. tamda uc kurus gunune denk geliyor... dedigin gibi 9 mayis bir sonraki bolum...

kartal,efe,cetin uclusunun aralarindaki bagi ve uyumu daha fazla gormek isterdim sahsen.. ucu de cok iyi oyunculuk sergiliyorlar... belki yeni bir projede ne azindan ikisi kadroda olsunlar isterim...

*cetin bu vakitten sonra umarim komediye tekrardan donus yapmaz. dram,aksiyon cok yakisti kendisine dizi baglaminda...

onceki mesajlardan birinde ekldigim dram filminde de dokturmustu kendisi... annemin yarasi -filmi.

kartal , sefirin kizindan sonra bu dizi ile guzel bir secim yapti kanimca... burdan devam etmeli cok yakisiyor bu tur roller.

ilginc olan, hem cetin hem kartal karakterleri, gecmiste komedi dizileri ile one cikan oyuncular idi yanilmiyorsam.
dram ve aksiyon yonunden yeteneklerini bu proje de dizi dunyasi cercevesinde de sergileme firsati bulmalari tarafimi ayrica memnun etti.

efe karakterinin bozkir dizisini siddetle tavsiye ederim benzer bir rolde yer almisti, platform dizisidir.muthis oyunculuklar ve konusu mevcut...

iyi seyirler
izledim aynen bir sezon daha olmalıydı en az bencede

Şahsiyet'le beraber en sevdiğim Türk platform dizisidir. Yiğit Özşener'le olan uyumu, senaryonun (son sahne hariç) güzelliği ve gerçekçiliği harikaydı. Sanırım 2. sezon onayını da almış.

Şahsiyet'le beraber en sevdiğim Türk platform dizisidir. Yiğit Özşener'le olan uyumu, senaryonun (son sahne hariç) güzelliği ve gerçekçiliği harikaydı. Sanırım 2. sezon onayını da almış.
selamlar taha,

seninde bozkir hayrani olman memnuniyet verici...

cok kaliteli siradisi bir isti kanimca...
dedigin son sahneyi suan malesef tam hatirlamiyorum...
2.sezonu onayini bende okumustum. belki cekilmistir veya oyuncularin mevcut sezonluk dizilerinin bitmesini bekliyorlardir. misal uc kurus 4 bolum sonra final olacak...

bozkir dizisi kadrosu cok iyi, hikaye dolayisiyla yeni kadro olur gibi bastaki ekin ve yigit haric...

platform olarak bu dizi disinda begendigim kaliteli buldugum isler, sayet izlemediysen bir sans vermeni oneririm:

masum
hukumsuz
alef

bu 3luden alef cok mistik bir havasi olan istanbul bezeli ozel bir is.
masum da oyunculuklar dokturuyor kanimca... hikaye zaten alti dolu bir yazilista...
hukumsuz dizisi ise, gercek hikayeleri isleyen bir yapim... gazete 3.sayfa ve tv haberlerinde izledigimiz okudugumuz *kadin cinayetlerini eline yuzune bulastirmadan anlatan bir tarzi ile oldukca begenimi kazanmisti.

1.sezonu cok saglam asiri heyecanli bir yerde bitti....
2,sezonu olacagi aciklanmisti exxen de devam edecekti... ilginc bir sekilde malesef exxen vazgecmis....
dolayisiyla yapimcilar yeni platform bakiyorlardi en son... umarim bir sekilde yayinlanir.

sozun ozu, bu 3 yapimi rahatlikla onerebilirim.

iyi seyirler

nesrin cavadzade (bahar) finalden önce diziye veda ediyor

nesrin cavadzade (bahar) finalden önce diziye veda ediyor

haber icin tesekkurler omer .

cok begendigim bir oyuncudur kendisi.cok yetenekli ve de ekrana asiri yakisan bir tarzi ve aurasi var...
yillar once ilk *al yazmalim ve *agir roman dizilerinde denk gelmistim.
uc kurus da yer almasi sevindirmisti...keske dizi daha uzun surseydi,, cok az sahneleri oldu dizini basladigi bolumden son bolume gecen surecte... son bolum nedense bolum ismi bahar olsa o derece siritmaz turde bol sahnesi vardi....

is isten gecti neyse. hatta youtube resmi bolum vidyosunda izleyiciler bahar'in cok sahnesinin cok cok gec kalindigini ,dolayisiyla onceki bolumlerde bu sekilde bolca olmamasina yonelik elestirileri senariste bayagi iyi belirtmisler. bastan beri bahara yazilmasi gereken sahnelerin dizi biterken yazilmasi kadar amator bir ay yapim senaristligi malesef....
dizinin en yetenekli isimlerinde ilk 3te olan birine bu denli az sahne dizi basladigindan beri,sasirilacak bir durumdu,haliyle izleyicilerde elestirisini belirtti.....

ozetle
bayagi sasirdim dogrusu... final sahnesinde yer almasini cok isterdim.

yeni projede daha bol sahnesi olan bir iste olmasini cok isterim. yetenegini one cikaran islerde ozellikle.

bu haftaki bolum ozelinde
son bolumde bolca sahnesi oldu. genel anlamda hem bahar karakterinin az sureleri olsun hem genel uc kurus dunyasi yansimasi olsun < > * ay yapim bu proje ozelinde senarist bazli sinifi gecemedi kanimca.....

bu bolumde operasyonlara katilmasi guzel sahnelerdi... < kartal/bahar > brad ve anjelina birlikte oynadigi vibe havasi aldim...

bolumun son sahnesi cok iyidi... bahar'in kilic gozundeki degerine yonelik......

bolum geneli:
bolum kanimca cesitlilik olarak en iyi bolumunu izletti diyebilirim...
bol bahar sahnesi,bol bahar /kartal sahnesi...
cokca halide sahnesi ve halide konyali sahnesi..
ayni sekilde salt konyali sahneleri coktu ,keza annesiye bulusmas cok iyi sahneydi, kisa surede diziye girmesine ragmen iki uc sahnede duyguyu karsiya yansitti anne'yi oynayan tecrubeli oyuncu tuna arman ,@Murat Durmaz kulaklari cinlasin .

bolum ozetle, duygusal basladi *annem sarkisinin piyano arka plan temali nakaratlar suzulurken o guzel piyano melodisi esliginde konyali ve anne sahneleri cuk oturdu.....

sonrasi ful aksiyon oldu bolum geneli... bir iki duygusal sahne disinda.....

son 4

iyi seyirler....

Son düzenleme:
selamlar taha,

seninde bozkir hayrani olman memnuniyet verici...

cok kaliteli siradisi bir isti kanimca...
dedigin son sahneyi suan malesef tam hatirlamiyorum...
2.sezonu onayini bende okumustum. belki cekilmistir veya oyuncularin mevcut sezonluk dizilerinin bitmesini bekliyorlardir. misal uc kurus 4 bolum sonra final olacak...

bozkir dizisi kadrosu cok iyi, hikaye dolayisiyla yeni kadro olur gibi bastaki ekin ve yigit haric...

platform olarak bu dizi disinda begendigim kaliteli buldugum isler, sayet izlemediysen bir sans vermeni oneririm:

masum
hukumsuz
alef

bu 3luden alef cok mistik bir havasi olan istanbul bezeli ozel bir is.
masum da oyunculuklar dokturuyor kanimca... hikaye zaten alti dolu bir yazilista...
hukumsuz dizisi ise, gercek hikayeleri isleyen bir yapim... gazete 3.sayfa ve tv haberlerinde izledigimiz okudugumuz *kadin cinayetlerini eline yuzune bulastirmadan anlatan bir tarzi ile oldukca begenimi kazanmisti.

1.sezonu cok saglam asiri heyecanli bir yerde bitti....
2,sezonu olacagi aciklanmisti exxen de devam edecekti... ilginc bir sekilde malesef exxen vazgecmis....
dolayisiyla yapimcilar yeni platform bakiyorlardi en son... umarim bir sekilde yayinlanir.

sozun ozu, bu 3 yapimi rahatlikla onerebilirim.

iyi seyirler

Selam.

Alef ve Masum'u izlemiştim. Bozkır'daki tadı bırakmasalar da güzel dizilerdi. Hükümsüz'ü izlemedim, bakayım müsait vakitte. Teşekkürler.

Selam.

Alef ve Masum'u izlemiştim. Bozkır'daki tadı bırakmasalar da güzel dizilerdi. *Hükümsüz'ü izlemedim, bakayım müsait vakitte. Teşekkürler.

taha tekrardan selamlar,

onceki mesajda belirttigim uzere,
yakin gecmis olsun, daha onceki donemler olsun, yasanmis olaylari diziye cevirmisler. kadin cinayetleri ,taciz vsvs uzerine cok anlamli bir yapim. kanimca exxen platformundaki en ozel is oldugunu dusunuyorum.
2.sezonu yayinlamaktan vazgecmeleri buyuk hayal kirikligi *exxen ozelinde......

oyuncu kadrosunda egreti duran isimler olabilir kimine gore... ben tum oyuncularin limitlerini buyuk ozveri ile sunduklarini dusunuyorum. bunda olaylarin gercekten yasanmis olmasi ve konunun onemi dolayisiyla oyuncularin her biri ~bir bakima kadin oyuncularin daha farkli hislerle performans sergiledikleri ~ isin altyapisinin duygusunun agir olmasindan dolayi da zor bir is oldugunu dusunuyorum her bir bolumde...

empati ile de izlenebilecek bir konusu ve dunyasi var hukumsuz dizisinin...

basroller:

burcin terzioglu
hande dogandemir
alican yucesoy
ismail hacioglu
...

2.sezonunun yapilmasini istedigim islerin basinda geliyor hukumsuz. umarim platformlar ise sahip cikar....

iyi seyirler diliyorum.

@Taha Karadeniz

onceki mesajda bahsini ettigim *hukumsuz dizisi ve oyunculari ozelinde:

basrollerden hande dogandemir ve alican yucesoy - ilginctir bu hafta eglence programina (afara-kanal d) ayni anda katilacaklar. >

< programi izlemeyi dusunuyorum. > umarim *hukumsuz dizisi 2.sezonuna yonelik soru olur veya kendileri bahseder.
ayrica ugur aslan'in programi cok cok samimi bir is. kendisi yargi dizisinde zaten dokturuyordu, burada da muhabbetini ve sesinin sicakligini dinledik. oldukca eglenceli ve de samimi birisine benziyor. beyaz show gibi bir sukse yapar mi bilinmez. fakat, seyirci ile enerjisi muthis bir yayin anlayisi var afara ozelinde ugur aslan'in... bu vesile ile burdan da basarilar diliyorum bu farkli ekran yolculugunda...

diziye donersem;

uc kurus dizisi bayram sonrasi donusunu merakla bekleyenlerdenim..
guzel bir fragman olmus >

@Murat Durmaz

@Ömer Karataş
nesrin(bahar) bu bolumde gidici gibi... fragman son sahnede belirtilen kare - bonus olarak uraz(kartal) da giderse cok buyuk ters kose olur izleyenlere...

elde efe ve leyla kalir digerleri olurse sasirmam - o derece finale yakisir son bir kac bolum izleyecegiz hissindeyim...
elbette kisisel temennim hepsi beraber mutlu mesut mahallede yasasin...

iyi seyirler

asiri saglam bir bolumdu...
finale yaklastikca yaprak dokumu yasanmasi dogaldi... bu bolumde de gidenler oldu.....

bolumde kartal ve bahar cok cok iyi oynamislar sahsen cok begendm performanslarini-duygusal karelerde...

bu kadro ozelinde, karsilikli performanslar da uyumu olan oyunculari, dilerim yeni projelerden birinde goruruz.
misal kartal/bahar. , efe/leyla ikilileri...

komedi ile tanidigimiz ve onla akillarda yer edinen yetenekli oyuncumuz ,dizideki ismiyle *cetin'e de bir oneri getirmek gerekirse, dramdan devam etmeli dizi kariyeri olarak... bence cok iyi oynuyor.

ps:

yeni bolum on izleme de *ferhat da yer aliyor... surpriz oldu. guzel de oldu kanimca...

yeni bolum cok cok iyi olmus. kanimca en tepe bolum bu olsa gerek....

son mesajimda da belirttigim gibi, *ferhat bu bolumde diziye tekrarda donus yapmis gibiydi.. daka ilk dakikalardan giris yapip son sahnelere kadar bolumun nerdeyse her karesinde ferhat var desek abes kacmaz... ozellikle ferhat'in oyunculugunu begenenler icin adeta ziyafet tadindaydi.....

bolumde bahar'a da guzel yer verildi. flash backler anlaminda olsun, foto slayt gecisli olsun guzel andilar kendisini... ben en cok slayt tadinda olan gecis sahnesi baslangicinda kartal'in laflarinin akabinde slaytin baslamasina alkis tuttum. guzel dusunulmus bir sahne idi.....

bolume ferhat ve kartal damga vurdu diyebilirim sahsen. kartal adeta oyunculuktaki her duyguyu yasadi,yasatti izleyenlere.... muthis oyunculuk tek kelime ile......

kartal'in kardesi de bu bolumde bolca yer aldi - dogru yolu bulmus sekilde. iyi de oynadi.....

sozun ozu; dort dortluk bolum olmus. zaman zaman guldurdu (kartal bazli) , cogu zaman duygusal anlar yasatan en kaliteli bolumdu kanimca. aksiyon catapat sahneleri de one cikan karelerde idi....

kaldi 2 bolum finale....

@Murat Durmaz izlersen, yorumunu okumak isterim .

Geri
Üst Alt