Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
Son 2 bölümü izlemedim abi de çarşamba günü izleyecem o zaman yorumumu yaparım..yeni bolum cok cok iyi olmus. kanimca en tepe bolum bu olsa gerek....
son mesajimda da belirttigim gibi, *ferhat bu bolumde diziye tekrarda donus yapmis gibiydi.. daka ilk dakikalardan giris yapip son sahnelere kadar bolumun nerdeyse her karesinde ferhat var desek abes kacmaz... ozellikle ferhat'in oyunculugunu begenenler icin adeta ziyafet tadindaydi.....
bolumde bahar'a da guzel yer verildi. flash backler anlaminda olsun, foto slayt gecisli olsun guzel andilar kendisini... ben en cok slayt tadinda olan gecis sahnesi baslangicinda kartal'in laflarinin akabinde slaytin baslamasina alkis tuttum. guzel dusunulmus bir sahne idi.....
bolume ferhat ve kartal damga vurdu diyebilirim sahsen. kartal adeta oyunculuktaki her duyguyu yasadi,yasatti izleyenlere.... muthis oyunculuk tek kelime ile......
kartal'in kardesi de bu bolumde bolca yer aldi - dogru yolu bulmus sekilde. iyi de oynadi.....
sozun ozu; dort dortluk bolum olmus. zaman zaman guldurdu (kartal bazli) , cogu zaman duygusal anlar yasatan en kaliteli bolumdu kanimca. aksiyon catapat sahneleri de one cikan karelerde idi....
kaldi 2 bolum finale....
@Murat Durmaz izlersen, yorumunu okumak isterim .