Üç Kuruş l Show Tv

yeni bolum cok cok iyi olmus. kanimca en tepe bolum bu olsa gerek....

son mesajimda da belirttigim gibi, *ferhat bu bolumde diziye tekrarda donus yapmis gibiydi.. daka ilk dakikalardan giris yapip son sahnelere kadar bolumun nerdeyse her karesinde ferhat var desek abes kacmaz... ozellikle ferhat'in oyunculugunu begenenler icin adeta ziyafet tadindaydi.....

bolumde bahar'a da guzel yer verildi. flash backler anlaminda olsun, foto slayt gecisli olsun guzel andilar kendisini... ben en cok slayt tadinda olan gecis sahnesi baslangicinda kartal'in laflarinin akabinde slaytin baslamasina alkis tuttum. guzel dusunulmus bir sahne idi.....

bolume ferhat ve kartal damga vurdu diyebilirim sahsen. kartal adeta oyunculuktaki her duyguyu yasadi,yasatti izleyenlere.... muthis oyunculuk tek kelime ile......

kartal'in kardesi de bu bolumde bolca yer aldi - dogru yolu bulmus sekilde. iyi de oynadi.....

sozun ozu; dort dortluk bolum olmus. zaman zaman guldurdu (kartal bazli) , cogu zaman duygusal anlar yasatan en kaliteli bolumdu kanimca. aksiyon catapat sahneleri de one cikan karelerde idi....

kaldi 2 bolum finale....

@Murat Durmaz izlersen, yorumunu okumak isterim .
Son 2 bölümü izlemedim abi de çarşamba günü izleyecem o zaman yorumumu yaparım..

haftaya final bolumu yayinlanacak....

bu haftaki bolumu basarili buldum. flashbackler, gelgitler vs iyi ayarlanmisti...

*kilic renkli bir villain - keske daha erken girseydi diziye...
keza, *cetin(bora) karakteri de cok basarili oyunculuklar sergileyen one cikan isimdi diziye girisinden bugune...

bu bolumde *kartal(uraz kaygilaroglu) in oyunculugu tek kelime ile muthisti...
*baslangictan bugune *genel olarak dizi de *performansini istikrarli buldugum ve en begendigim isimdi kendisi...oyunculugunu basarili buldugum diger isim *efe'yi ise , bir tik geri planda gordum kartal'a nazaran...

final olduktan sonra, yeni projelerini de takip etmeyi dusunuyorum. yeni dizi sezonunda yakin donemde nasil projelerde yer alacaklar merak ediyorum...

onceki mesajlarda cokca vurguladik beraberce - son eklenen oyuncular *bastan girselerdi diziye- daha farkli ilerliyebilir ve akibeti farkli olabilirdi dizinin-kim bilir...

bahar karakterine hatta efe karakterine dogru durust senaryo bile yazilmadi sezon boyunca.
yan rollerde sezon baslarinda ve ortalarindaki *villainler( kadin,erkek) daha uzun islenebilirdi-bence.
+,dizinin sonlarina dogru giren son *villlain > *kilic karakteri diziye farkli bir evre katti-bastan yapmalilardi bu hamleyi...

diziyi cukur'un senaristi mi yazdi - alev alev dizisi senaristi mi suan tam hatirlamiyorum. fakat potansiyel bir isi heba ettiler tek sezon ozelinde.

en azindan *uraz kaygilaroglu(kartal) gibi bir oyuncuyu dram ve aksiyon bazli bir iste izlemis olmak memnuniyet verici idi kendi adima... keza, dizinin *muzikleri konusunda *ozgun olmasi ilgi cekici taraflardi benim adima....

*icerde dizisi gibi bu da tek sezonluk ay yapim isi olarak tozlu raflara dogru yol alacak onumuzdeki hafta.

üc kurusluk bi dizi

onceki mesajlarda cokca vurguladik beraberce - son eklenen oyuncular *bastan girselerdi diziye- daha farkli ilerliyebilir ve akibeti farkli olabilirdi dizinin-kim bilir...

bahar karakterine hatta efe karakterine dogru durust senaryo bile yazilmadi sezon boyunca.
yan rollerde sezon baslarinda ve ortalarindaki *villainler( kadin,erkek) daha uzun islenebilirdi-bence.
+,dizinin sonlarina dogru giren son *villlain > *kilic karakteri diziye farkli bir evre katti-bastan yapmalilardi bu hamleyi...

diziyi cukur'un senaristi mi yazdi - alev alev dizisi senaristi mi suan tam hatirlamiyorum. fakat potansiyel bir isi heba ettiler tek sezon ozelinde.

en azindan *uraz kaygilaroglu(kartal) gibi bir oyuncuyu dram ve aksiyon bazli bir iste izlemis olmak memnuniyet verici idi kendi adima... keza, dizinin *muzikleri konusunda *ozgun olmasi ilgi cekici taraflardi benim adima....

*icerde dizisi gibi bu da tek sezonluk ay yapim isi olarak tozlu raflara dogru yol alacak onumuzdeki hafta.
ikisinide yazdı ve çukur ekibi dün yemek yediler oyuncular aslan parçası adında bir dizide tekrar oynarlarsa şaşırmam çukurun kadrosu :D

ikisinide yazdı ve çukur ekibi dün yemek yediler oyuncular aslan parçası adında bir dizide tekrar oynarlarsa şaşırmam çukurun kadrosu :D

bilgi icin tesekkurler . *yazar kisminda ben sanki +isim olarak *ekin atalar diye bir isim hatirliyorum-yaniliyor da olabilirim. *isim soyad olarak umarim dogru yazmisimdir.

sahsen *ay yapim yerinde olsam- bir sure bu tur konu/senaryo tandansli dizilere *ara veririm-bir sezon...

< - > cogunluk izleyici - her benzer dizi ciktiginda ve izlediginde birden cukur/icerde ile kiyas yapar bir hava mevcut ,gozlemledigim kadariyla... *youtube yorumlari ozelinde... hype konusu da keza bayagi fazla olusuyor ilk bolum baslar baslamaz.

misal bak, cukur'un basrolleri yamac,vartolu tv dizisi olarak yuzlerini dinlendirdiler.
memati hemen donem dizisine girdi,dizi kisa surdu uc kurusa gecis yapti..... bastan ilk diziye baslamamaliydi,yuzunu dinlendirmeliydi digerleri gibi...

damla da hemen gecis yapti *aziz isimli donem dizisine... geri planda kaldi dizide, sonuc olarak diziden ayrildi.

cukur dizisindeki kadro dan yuz dinlendirenler cok kaz. bence bu hata idi... yamac ve vartolu bu denklemden bakinca cok dogru karar verdiler.

ordan suraya geliyorum;

yamac ve vartolu, yeni sezonda bu tur bi dizi de yer alirsa siritmaz bu durum. fakat ,uc kurusa gecis yapan toplu cukur ekibini yeni sezonda olasi yamac,vartolunun tek veya ikisi bir arada oldugu diziye de entegre ederlerse yine yanlis yapar *ay yapim......

bir is tuttu mu(icerde,cukur) suyu cikana kadar eselenmesi, yanilgiya dusurur-tipki uc kurus dizisi yapimi-dolayisiyla ay yapimin bu basarisiz denemesi gibi...

sozun ozu; kanimca, *dedigin *dizi de, > *yeni yuzler olmali illa yeni sezona cikaracaklarsa....

bilgi icin tesekkurler . *yazar kisminda ben sanki +isim olarak *ekin atalar diye bir isim hatirliyorum-yaniliyor da olabilirim. *isim soyad olarak umarim dogru yazmisimdir.

sahsen *ay yapim yerinde olsam- bir sure bu tur konu/senaryo tandansli dizilere *ara veririm-bir sezon...

< - > cogunluk izleyici - her benzer dizi ciktiginda ve izlediginde birden cukur/icerde ile kiyas yapar bir hava mevcut ,gozlemledigim kadariyla... *youtube yorumlari ozelinde... hype konusu da keza bayagi fazla olusuyor ilk bolum baslar baslamaz.

misal bak, cukur'un basrolleri yamac,vartolu tv dizisi olarak yuzlerini dinlendirdiler.
memati hemen donem dizisine girdi,dizi kisa surdu uc kurusa gecis yapti..... bastan ilk diziye baslamamaliydi,yuzunu dinlendirmeliydi digerleri gibi...

damla da hemen gecis yapti *aziz isimli donem dizisine... geri planda kaldi dizide, sonuc olarak diziden ayrildi.

cukur dizisindeki kadro dan yuz dinlendirenler cok kaz. bence bu hata idi... yamac ve vartolu bu denklemden bakinca cok dogru karar verdiler.

ordan suraya geliyorum;

yamac ve vartolu, yeni sezonda bu tur bi dizi de yer alirsa siritmaz bu durum. fakat ,uc kurusa gecis yapan toplu cukur ekibini yeni sezonda olasi yamac,vartolunun tek veya ikisi bir arada oldugu diziye de entegre ederlerse yine yanlis yapar *ay yapim......

bir is tuttu mu(icerde,cukur) suyu cikana kadar eselenmesi, yanilgiya dusurur-tipki uc kurus dizisi yapimi-dolayisiyla ay yapimin bu basarisiz denemesi gibi...

sozun ozu; kanimca, *dedigin *dizi de, > *yeni yuzler olmali illa yeni sezona cikaracaklarsa....
üç kuruşta oynayan gürkan uygun değil kardeşiydi kurtlar vadisinde de mematinin gençliğini oynamıştı ay yapım ara vermeyecek gibi duruyor aksiyon için oktay kaynarca da muhtemelen edho tarzı dizi yapıyor dizinin adı ben bu cihana sığmazam onu da izleyeceğim ayrıca

üç kuruşta oynayan gürkan uygun değil kardeşiydi kurtlar vadisinde de mematinin gençliğini oynamıştı ay yapım ara vermeyecek gibi duruyor aksiyon için oktay kaynarca da muhtemelen edho tarzı dizi yapıyor dizinin adı ben bu cihana sığmazam onu da izleyeceğim ayrıca
gurkan uygun'un kardesi kim ? -pek cikaramadim-kusuruma bakma.

kv dizisini izlemedim-dolayisiyla bir yorum getiremiyorum.

edho izlemedim. fakat bu tur konularda *kanal cok kilit.
kanal arkasinda durmazsa is tek sezonluk kalabiliyor,ornekleri cok mevcut....

edho tutmus bir dizi. her ne kadar izlemedigim bir yapim olsa da, kac sezon surmus. oktay kaynarca bu tarz dizilerde ilk akla gelebilecek isimlerden. kv ornegini vermen de buna en dogru ornek. cukur,icerde vs yokken ,oktay kaynarca bu yollardan basari ile gecmis oldugundan - kv, edho orneginde oldugu yine ona gitmeleri yapimcilarin garanti yolu olsa gerek. adeta referans oyuncu gibi bu tur diziler ozelinde.

mevcut acik kanal dizilerinde uc kurus disinda *baba dizisini izliyodum.haluk ustad dan dolayi... salt kendi sahneleri icin izliyorum diziyi youtube uzerinden.....
tek basina yuruyen film platosu haluk bilginer ustad.

su sira platform dizileri ilgimi cekiyor. alef en son izledigim. mistik havasi var,cok farkli. dekor,cekim,gecisleri cok basarili bulmustum.

Güzel Yapmışlar Finali.İlk Bölümle Aynı Olan Sahneleri Fazla.Bu Diziye De Bu Yakışırdı..

dedigin gibi finali guzel yapmislar.
< anlatilan dunyaya yakisir sekilde bitmesi gerekirdi.oyle de bitti.

ozellikle, uraz'in oyunculuguna doyduk resmen. artik burdan yurur gider bence. muthis oyunculuk sergiledi bastan sona....

ekin'in oyunculugunu dram ve aksiyon anlaminda diger dizilerinden bildigim icin, bu dizi de ozellikle uraz'in nasil performans sergileyecegini merak ediyordum. cok begendim genel performansini.

kadin oyuncular ozellikle iyidi. nursel kose, ,nesrin,
bahar karakteri(ismi suan aklima gelmiyor),
evdeki nine karakteri... bilgisayar ustadi genc yetenek,

< -etkililerdi...

erkek oyunculardan , uraz,ekin, zekai :) , bilgisayar sihirbazi , villainlerin cogu ,iyi oyunculuklar sergiledi...

begenmediklerim, kartal'in(uraz) sag ve sol kolu olan oyuncularin performanslari......

hatirladiklarim bu kadar...

ps;

muzikleri efsoydu.
keza gercek *sanatcilarin yer almasi da ozel anlardi dizi sektoru adina .....

acisiyla tatlisiyla dizi sona erdi. tipki icerde dizisi gibi tek sezon yasandi bitti.

tum emegi gecenlere kendi adima tesekkur ediyorum.

Aslıhan'ın 6. bölümde bi başka güzel olduğunu demeden geçmeyecem..

guzel *oyuncu ,samimi ve sicak bir yuzu var. kanimca ekrana yakisiyor - ki , hemen yeni dizi teklifi bile almis .
bu arada, *platform dizisini izledin mi - kendisinin basrol oludugu ? hani su x bi futbolcu ile sorun yasama temali dizi.

iyi diyorlar dizi icin . izlemeyi dusunuyorum.

guzel *oyuncu ,samimi ve sicak bir yuzu var. kanimca ekrana yakisiyor - ki , hemen yeni dizi teklifi bile almis .
bu arada, *platform dizisini izledin mi - kendisinin basrol oludugu ? hani su x bi futbolcu ile sorun yasama temali dizi.

iyi diyorlar dizi icin . izlemeyi dusunuyorum.
Hangi diziden abi onu da takibe alalım :D İzlemedim abi.Bu arada biz diziye güzel bi veda etmedik.Bu saatten sonra şarkıdan türküden korkacak kaçacak değiliz ya :D

Geri
Üst Alt