UEFA Asbaşkanından Şike Davası Değerlendirmesi

İngilizce'sini bulmak lazım.Yanlış çevrilmiştir büyük ihtimal.

Ek ceza gerekip gerekmeyeceği konusunda değerlendirmenin ilgili kurumlar tarafından yapılacağının altını çizen Abete, Türkiye'de adaletle ilintili ortaya çıkan bu özel durumda, adli yargı ile spor organları arasında farklılık olduğunu kaydetti.

Biz her yeri kendi çöplüğümüz gibi sandığımız için bu açıklamadaki ince tarafları kaçırmamız normal , daha evvel platinide benzer şeyler söylemişti disiplin kuruluna yani ilgili kurumlara karışamadıklarını söylemişti

Saygı duyduğunuz Tff'nin yedi ceddine sövdürmeyin bize.

Marsilya'yı da düşürmemişti kendi federasyonu, Uefa müdehale etti ve düştüler.

Fener için de aynısı olacak.

Bu işi evrenselleştirmek lazım. Juventus, Marsilya, Sion gibi takımların taraftarlarıyla birlikte hareket edilmesi lazım. Adamları bilgilendirmek lazım. Enayimi küme düşen takımlar?

Arkadaşlar bundan özetle çıkartılacak durum şudur.

UEFA olarak bizim ilgili federasyonun alacağı kararlara müdahele etmemiz, onları bir karar almaya sevk etmemiz mümkün değildir.

Ama ilgili federasyon konu ile ilgili ceza vermezse ya da almadığı bir karar UEFA'nın düzenlediği organizasyonları ilgilendiriyorsa o zaman karar alabiliriz demek.

Gayet politik ve doğru bir açıklama.

Rüzgar nasıl eserse o yöne dönüyorsunuz.. O ceza buraya gelecek yazın bir kenara inanmayın şöyle haberlere de.. Yazın ceza gelmeden önce de aynı teraneler vardı konu kapanmıştı Uefa yetkilileri öyle diyordu sözde ama ne oldu şemsiye açıldı..Şimdi yine aynı şeyi yapmaya çalışıyorlar bence metni bile yanlış çevirmiş olabilirler.. Adamlar istediği federasyonu görevden alma yetkisine boşa mı sahip hatta şikenin cezası her yerde aynı olmalı diye bildiri yayınladılar...Rahat olun kuşların son çırpınışları bunlar..

Ek ceza gerekip gerekmeyeceği konusunda değerlendirmenin ilgili kurumlar tarafından yapılacağının altını çizen Abete, Türkiye'de adaletle ilintili ortaya çıkan bu özel durumda, adli yargı ile spor organları arasında farklılık olduğunu kaydetti.

Kilit nokta ilk cümle. Ceza gelebilir de gelmeyebilir de. Fenevliler diken üzerinde oturmaya devam edecekler :)

Aslında abartılacak bir yanı yok doğru bir açıklama bunun aksine bir açıklama yapsa tehdit veya dikte edilen bir tutum gibi algılanırdı. Başlarını fazlasıyla ağrıtırdı. Ancak ben TFF'ye kararı yeniden gözden geçir şeklinde bir şey iletileceğini düşünüyorum bu açıklamalardan ilk sayfada altını çizdiğim cümleden özellikle.

Bu açıklamadan kesin bir karara varılamaz.Bunu bir ön açıklama olarak görün.Şimdiden ek ceza verilmesini ima edemezdi hala inceliyoruz diyor dosyayı.Yakında güzel gelişmeler olacak.Ben olumlu buldum bu açıklamayı.

medyaya verilen demeçlere bakarsanız uefa tff ye fb yi göndermeyin yazısıda göndermemişti

Böyle haberlerden sonra hep bir şemsiye açılmıştı :D

Yine borsa manipulasyona benziyor bu kaynağı belli olmayan haber.

Tamaaaaam ''UEFA, konuyu kapattı'' diye haberimiz de basına yansıdığına göre artık ceza alacaklarına daha bir inanmaya başladım :asd:

Bu altı çizili kelimeye rağmen hala nasıl ''UEFA'da konu kapanmış'' diyebiliyorsunuz arkadaşlar ne desin Fenerin annesine kadar gideceğiz mi diyeceklerdi . 12 numara açıklama yapmıyor dikkat edin bugüne kadarki tüm UEFA resmi açıklamaları bu tarz kelime oyunlarıyla ve ilk okuyuşta UEFA sanki karışmayacakmış gibi bir tarzda olmuştur. Cezasız kalmayacaklar , bizim saçma TFF'nin madiba olayı bile Avrupa'da , Amerika'da olay olurken bu şike muhabbeti öyle kapanmayacak.

google'a abete ve UEFA yazip son 24 saati aratinca hep türkçe sonuçlar çikiyor. Yabanci dilde bu haberle ilgili bir tane bile sonuç bulunamiyor.

Geri
Üst Alt