UEFA Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maç | Galatasaray 2-0 Tobol | 23 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Tobol Maçı Kadrosu Sizce Nasıl Olmalı

Bu konu birazdan maç topiğine birleştirilecektir.

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maç | Galatasaray 2 - 0 Tobol | 23 Temmuz

Sonuç nedir baylar bayanlar?

Maçtan devre arasında çıktım ancak gelebildim.

Tribün olarakta rezilliğin ötesinde bir maçtı.

Tayfanın yarısı Kapalıda kalmış, yarısı Açığa geçmiş.Kapalı zaten iyi değildi son bir kaç senedir, iyice söndüler bu maçta.

Kapalı'nın hiç 40.dakikada 150-200 kişi üçlü çekecek kadar aciz kaldığını görmemiştim.

Eski Açığında içinde olduğumuz düzeni bozuldu.Belki düzene girer diyeceğim ama şimdilik karanlık bir yol bizi bekliyor.

Sonuç nedir baylar bayanlar?

Maçtan devre arasında çıktım ancak gelebildim.

Tribün olarakta rezilliğin ötesinde bir maçtı.

Tayfanın yarısı Kapalıda kalmış, yarısı Açığa geçmiş.Kapalı zaten iyi değildi son bir kaç senedir, iyice söndüler bu maçta.

Kapalı'nın hiç 40.dakikada 150-200 kişi üçlü çekecek kadar aciz kaldığını görmemiştim.

Eski Açığında içinde olduğumuz düzeni bozuldu.Belki düzene girer diyeceğim ama şimdilik karanlık bir yol bizi bekliyor.

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maç | Galatasaray 1 - 0 Tobol | 23 Temmuz

Terbiyeli ol.Kimsenin düşüncesine ''Sığ'' diyemezsin.Galatasaray için ikincilik başarısızlıktır.Bunu sadece ben değil Başkanın bile söylüyor ve de öyledir.Şampiyon yapamayan teknik direktör başarısız teknik direktördür.

Ben lafımın arkasındayım,amacım kimseye hakaret etmek değil.Başkanlar da yıllarca böyle "Sığ" düşündükleri için Ronaldo'larımızı Messilerimizi yetiştiremiyoruz.

Eğer Rijkaar bana Serdar,Emre Çolak,Semih,Özgürcan,Murat,Cem vb. gibi gençleri 2-3 yıla kadar gözü kapalı Şampiyonlar Ligi'nde oynatacak kapasiteye getirirse varsın iki yıl şampiyon olmasın.Belki iki yıl kaybedeceği ama 10 yıl ve sistem kazanacağız.

Galatasaray çok iyi yolda.Maç sonucundan bağımsız söylüyorum.Bu arada kim Arda ortada oynayamaz dediyse, bir daha desin...Çatır çatır oynadı ve çok daha iyi olucak...

Terbiyeli ol.Kimsenin düşüncesine ''Sığ'' diyemezsin.Galatasaray için ikincilik başarısızlıktır.Bunu sadece ben değil Başkanın bile söylüyor ve de öyledir.Şampiyon yapamayan teknik direktör başarısız teknik direktördür.

Sacmalama istersen :rolleyes:

Ben lafımın arkasındayım,amacım kimseye hakaret etmek değil.Başkanlar da yıllarca böyle "Sığ" düşündükleri için Ronaldo'larımızı Messilerimizi yetiştiremiyoruz.

Eğer Rijkaar bana Serdar,Emre Çolak,Semih,Özgürcan,Murat,Cem vb. gibi gençleri 2-3 yıla kadar gözü kapalı Şampiyonlar Ligi'nde oynatacak kapasiteye getirirse varsın iki yıl şampiyon olmasın.Belki iki yıl kaybedeceği ama 10 yıl ve sistem kazanacağız.

Böyle pozitif mesajları görünce insan mutlu oluyor.Katılmamak mümkün değil...

dikkatinizi cekerim

yedeklerde sol bek yoktu

volkani kulubeye bile almadi.

acaba diyorum???

İyi yoldayız iyi....

Herşey güzel gidiyor ve daha da iyi olacak...

Sadece sabır diyorum. Sadece sabır...

7-0 lık maçtı! Kaleci kaplan kesildi yav. Ama Arda ortada çok güzel oynadı.. ve Tobi'nin tekrar aramızda olmasına çok sevindim. Kalitesini belli etti oyuna girer girmez..

Sonuç 2-0 imiş.

5 saniyesini ayırıp(!), cevap veren(!) tüm üyelerimize teşekkürü borç bilirim.

Linderoth beni şaşırtmadı ya hadi daha da form tutar inş.. Arda'ya da nazar değmemesi dileğiyle :) He 1 de Yaser şaşırttı beni :)

Bugün beni en cok sevindiren olay barisin artik banko oyuncu olmayisi :)

Sakatlıktan yeni çıktığı için riske etmedi bence. En azında rijkaard ın açıklamaları vardı, durumuna bakacağız falan diye. Hemen sevinme bence

Sonuç 2-0 imiş.

Yazdığın konunun adına bakarsan, yada 15-20 mesaj aşağı doğru tarasaydın bunu görürdün, niye sorduğunu anlamadım ben.

sabriisterse 10 asist yapsın ister 5 gol atsın yine görmek istemiyorum onu sag bekte öle bi bek düşününki orta acmayı bilmiyor, rezillik.

serdar egilik aydından da yaserden de cok cok daha iyi galiba kazanacagız onu.

yaser bu kadar fırsatı kim sana verirdi bi düşün GALATASARAYIN başında kim olursa olsun rijkaard kadar sana şans vermezdi ve ne yazıkki o şansı degerlendiremedin.

linde oyuna girdiginde pek beklentim yoktu ama sönen umutlarımızı yeşertti daha iyi olacagına inanıyorum.

arda için bişe diyemiyorum bundan sonra oynayamaz kafası bulandı diyen bülo ya büyük bir kapak olsun artı olarak arda hucumun heryeride oynayabilr bunuda gördük.

saglam bir 11 kurabiliriz ama yedeklerimiz bana umut vermiyor transfer şart.

Sonuç 2-0 imiş.

zaten internetin basindasin

gir herhangi bir siteye bak durum nedir diye

zaten forum kasiyor kolayca mesaj bile yazamiyorsun

galatasaray cok iyi yolda beyler bunu goremiyorsaniz bir daha izleyin maci

Yazdığın konunun adına bakarsan, yada 15-20 mesaj aşağı doğru tarasaydın bunu görürdün, niye sorduğunu anlamadım ben.

Eve girdiğim gibi bilgisayarı açtım.İlk mesajı attığım dakikada başlık böyle değildi.

Hak verirsin ki geriye doğru pek tarayamadım abi.Son sayfada birşey bulurum diye okudum ama Riijkard ile ilgili bir tartışma vardı.

Biraz da sinirle yazıyorum sanki, bu kadar kötü bir tribün beklemiyordum.Resmen hevesim kırıldı, eminim benim gibi birçok kişinin de hevesi kırılmıştır.

serdar süper bir futbolcu bu çocuğun üzerinde ciddi anlamda durulması lazım maça gelince doldurma toplar yerine pas organizasyonları ile oyunu olgunlaştırmaya çalışan bir sistem vardı linderoth ve kewell girince bu organizasyon daha iyi işlemeye başladı fakat ayhan ve mustafa sarp bu pas trafiğini gerektiği kadar hızlı yapamıyor fakat m.topalın takıma dönmesi bu sorunu çözecektir diye düşünüyorum iyi yoldayız takıma gelicek olan oyuncularımızla gelecek vadeden bir yoldayız.

Geri
Üst Alt