UEFA Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maç | Galatasaray 2-0 Tobol | 23 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maç | Galatasaray 2 - 0 Tobol | 23 Temmuz

Antuda !inş Netanya alır dualarımız seninle' 'Başarabilirsin Netenya' tarzı postlar var.Bu İsrail takımı değil mi yoksa ben mi yanlıs biliyorum??

Maç güzeldi Sabri hariç diğer aslanlarımıza teşekkür ediyoruz..! Ve Sabri'ye de sabrımızı taşırmadan allah aşkına ''Adam gibi orta yapmayı,Orta sahadan şu çekmemeyi,Çalım atmamayı ya da ATMAYI ! daha nice sayamadığım yapamadığı şeyleri öğrenmesini istiyoruz '' Ya da sen çık ben gireyim..!

Rijkaar her zaman ilk başlarda başarılı olamamışdır..Sabırlı olmamız lazım..Eksiklikler illaki görülüyordur..

Arda ortada oynayamaz diyenlere selamlar olsun...

Rijkaard As takimla sahaya cikmazsa tur hayal olur diyenlere selam olsun...

Genc oyuncularimizla ,her gecen gun iyiye giden total futbol anlayisimizla Geliyoruz!!

Bu arada takimin oyununu begenmeyenlere,oyunculari iyi bulamayanlara sozum var birde; Siz kostek olmaya calisadurun.Tarih 23 Temmuz daha gecen yillarda bu gunlerde takimlar yeni calismaya basliyordu biz simdi yari genc takimla Europa Liginde tur atliyoruz...

Gecen hafta Rijkaard a sallayanlar simdi Rijkaard Servet in golunden once oyuncu degisikligini durdurdu diye kral yaparlar ya bende bir guzel oynanan tiyatro yu izlerim..

Bu arada Ayhan Akbin DSpor da Serdar Eylik e sallıyor agzına geleni soyluyor bu ne be arkadas..

Sayin Akbin,sayin Bulent Uygun,sayin Yılmaer selamlar olsun...

Maç güzeldi Sabri hariç diğer aslanlarımıza teşekkür ediyoruz..! Ve Sabri'ye de sabrımızı taşırmadan allah aşkına ''Adam gibi orta yapmayı,Orta sahadan şu çekmemeyi,Çalım atmamayı ya da ATMAYI ! daha nice sayamadığım yapamadığı şeyleri öğrenmesini istiyoruz '' Ya da sen çık ben gireyim..!

Serdar ona ders verir;)

Bu takımın arkasında durun Galatasaraylıyım diyenler.Ekim ayı gibi bu takım makina gibi olucak bugün çatır çatır , bunun izlerini verdi.

Sonuç nedir baylar bayanlar?

Maçtan devre arasında çıktım ancak gelebildim.

Tribün olarakta rezilliğin ötesinde bir maçtı.

Tayfanın yarısı Kapalıda kalmış, yarısı Açığa geçmiş.Kapalı zaten iyi değildi son bir kaç senedir, iyice söndüler bu maçta.

Kapalı'nın hiç 40.dakikada 150-200 kişi üçlü çekecek kadar aciz kaldığını görmemiştim.

Eski Açığında içinde olduğumuz düzeni bozuldu.Belki düzene girer diyeceğim ama şimdilik karanlık bir yol bizi bekliyor.

Bu konudan bende bahsetmek istiyorum biraz.UA'nın çekirdek bölümü Eski Açık'ta ve çok az duyuluyor ses oradan.Kapalı trübün birtek 3'lü çekti ve en önemlisi trübün bütünlüğü hiç yoktu.Mesela eskiden Eski açık Sarı desene ile bütün stad bir aile ortamı oluştururdu.Gerçekten bu duruma bir çözüm getirilmeli.Maça gelince bana göre kötü oynadık,2 duran topla turu geçtik.Birde maçtan sonraki röpörtaj dikkatimi çekti.Rijkaard'ın yanındaki tercuman tercume etmedi.Spiker soruları sorup tercumesini yaptı.Bu olay çok canımı sıktı.Nasıl yani ya!Koskoca GS Takımı'nın tercumanı tercume yapmayacak,spiker yapacak öyle mi?Gerçekten bu konu da bence çok önemli.

Rijkaard tam bir çılgın :) Seviyoruz seni..

kim nerderse desin medyada cok daha iyi olacagız ve rijkaard gibi bir mücevheer var elimizde degerlendirmek lazım.

sabır

sabır

sabır

ödül

Mehmet güven kadroda mıydı bugün?

Takım iyi birkaç takviye ile daha iyi olabilir

Gelecek namına tünelin ucunda herhangi bir ışık görmedim:(:(

Bu oyuncu yapısıyla büyük başarılar beklemek hayalden öteye gitmez.

Son hatırlatma, bu uygulama sonraki maçlarda da tekrarlanacaktır. bugün 6 kişi uyarı cezalarını aldı.

Forumumuzu zorda bırakan bu hareketlerden kaçının lütfen.

Forumumuzda link paylaşımı yasaktır.

Maç sırasında

- link isteyene (uyarı amaçlı) 1 gün MYC,

- link yayınlayana (yine uyarı amaçlı) 2 gün MYC.

Aynı kişinin bu hatalardan birini tekrar yapması halinde;

- link isteyene 1 ay MYC,

- link yayınlayana İHRAÇ cezası verilecektir

Bilgilerinize sunarız.

Oyun harikaydi, hele o ayaga paslar beni cok memnun etti.

Yavas yavas dahada güzel olacaktir inaniyorum.

Vee kötü haberin tekrarı...

GSCimbom.com Server bakımı

GSCimbom'un bulunduğu sunucu firması bu gece 23.45'de sunuculara bakım yapacağı için GSCimbom yaklaşık 45dak-1saat kapalı kalacaktır.

Duyurulur.

Bilginize... (6 aylık planlı bakım bizim geçtiğimiz günü buldu :))

Arkadaşlar Serdar beyin travması geçirmiş :(:S.

Ambulansa bindiğinde sol gözüne aldığı darbeden dolayı sol tarafı uyuşmuş ve hissetmiyormuş.Gözünü açamıyormuş.

Ambulansta ve hastanede bilincinin yarısı kapalıymış.

Futbol Smart'ta röportaj arasında söylediler.

Aynen bıraktığımız yerden devam ediyoruz geriye dönmeler,kısır paslar , umarım ilk maç diye böyledir.

serdar süper bir futbolcu bu çocuğun üzerinde ciddi anlamda durulması lazım maça gelince doldurma toplar yerine pas organizasyonları ile oyunu olgunlaştırmaya çalışan bir sistem vardı linderoth ve kewell girince bu organizasyon daha iyi işlemeye başladı fakat ayhan ve mustafa sarp bu pas trafiğini gerektiği kadar hızlı yapamıyor fakat m.topalın takıma dönmesi bu sorunu çözecektir diye düşünüyorum iyi yoldayız takıma gelicek olan oyuncularımızla gelecek vadeden bir yoldayız.

Kardeş yazdıklarını okumaya başladım sonradan vazgeçtim.

Biraz noktalama işsreti falan kullanırsan emin ol yorumşarını zevkle okurum. İyi forumlar....

Geri
Üst Alt