UEFA Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maç | Galatasaray 2-0 Tobol | 23 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maç | Galatasaray - Tobol | 23 Temmuz | 21:00

tobol'un bir yerleri kalktı; "yenmeye geliyoruz", "rijkaard bu takımı mı çalıştırıyor?" gibi söylemlerinin cevabını sahada vericez.

stat full çeker umarım, taraftar nasıl olunurmuş göstericez. arada top kapınca bağırmaya benzemez ASY'nin havası, traftar görsün oyuncular biraz.

tobol'un bir yerleri kalktı; "yenmeye geliyoruz", "rijkaard bu takımı mı çalıştırıyor?" gibi söylemlerinin cevabını sahada vericez.

stat full çeker umarım, taraftar nasıl olunurmuş göstericez. arada top kapınca bağırmaya benzemez ASY'nin havası, traftar görsün oyuncular biraz.

öylemi demişler sahiden :D Sion da öyle demişti :)

öylemi demişler sahiden :D Sion da öyle demişti :)

tobol teknik direktörü galibiyet için geliyoruz falan demiş.

diğerini konuşurken arkadaş söylemişti nerde okumuş bilmiyorum, o yalan olabilir ama sinirlendim duyunca yazıverdim. :D

Barış'ı yazın kadrolara. yenilginin anahtarı olacak. Rijkaard işini bilir.

----------Orkun-----------

Sabri-Gökhan-Servet-Hakan[Volkan]

-------MustafaSarp--------

-----Barış------Ayhan------

-Aydın---------------Arda--

----------Baros------------

----------Orkun-----------

Sabri-Gökhan-Servet-Hakan[Volkan]

-------MustafaSarp--------

-----Barış------Ayhan------

-Aydın---------------Arda--

----------Baros------------

Serhat ilk 11'e Barış'ı koymuşsun ama Barış'ın sakatlığı var.. Oynamama ihtimali varmış rövanşta.. :D:D

Serhat ilk 11'e Barış'ı koymuşsun ama Barış'ın sakatlığı var.. Oynamama ihtimali varmış rövanşta.. :D:D

o zaman kesin bir galibiyet alacağımız maalesef. :( şans gülmedi şu takımın başına bir türlü. sakatlık, sakatlık 2 yıldır.

Daha sezonun başında Rijkaard 'ı eleştirmek, ne kadar taraftarlığa, hatta taraftarlığı bırak, ne kadar vicdana sığar?

Bu Barış düşmanlığı da bana kalırsa kabak tadı verdi.

Barış oynar ve Galatasaray kazanırsa ne yapacaksın?

Yanlış yoldasın Serhat.

Daha sezonun başında Rijkaard 'ı eleştirmek, ne kadar taraftarlığa, hatta taraftarlığı bırak, ne kadar vicdana sığar?

Yanlış yoldasın Serhat.

10 kişiyle galibiyet alınabilir ama biraz riskli olur.

ayrıca Rijkaard'ı eleştirmek taraftarlığa sığar elbette. takım küme düşse de eleştirmeyecek miyim yani? geçen sezon Skibbe'yi hiç eleştirmedim. Kocaeli'ne 5-2 yenildiğimiz maçta bile eleştirmedim. çünkü pozisyon buluyorduk en azından o maçta. bişeyler vardı takımda. şu anda hiçbirşey yok. mahalle takımları kadar bile değiliz maalesef. Tobol diye bir takıma karşı duran top harici pozisyonumuz yok. sistem oturmamış, yedeklerle çıkmışız falan bahane hep. Rijkaard sisteme uygun adamları seçemedi ve yenemedik. bu kadar basit. bu da eleştirilimeyi gerektirecek birşey.

Hepimiz Rijkaard'ız... :)

Şu ülkede herkes futbolu bilir birtek takımların başına geçen hocalar bilmez zaten.

Nedir bu makus talih böyle...:rolleyes:

Rijkaard sisteme gore futbolcular secemedi demek yanlis.

Neden yanlis ? Rijkaard genclere sans veriyor.

Ikincisi ise, Kewell,Keita,Arda,Baros,Linderoth,Nonda

gibi kilit oyuncular hazir degil.

Ki Kewell,Linderoth,Nonda henuz mac yapmadi.

Keita yeni geldi. Linderoth gecen seneyi bos gecti.

Arda ve Baros ise Tobol macinda ikinci yari girdiler.

Onlarinda henuz 90 dakika oynamisligi yok.

Yedekler ile cikmisiz bahane degil, yedekler ile yenebilirdik. Yenemedik, berabare kaldik. Ki yedekleri kazaniyoruz. Rotasyon olusturuyoruz. Gencleri kazaniyoruz. As kadro'daki oyuncular sakatlandigi zaman mutlaka Tobol macinda oynamis isimler olacakdir.

Rijkaard'in dogru yolda oldugunu bu belirtigim unsurlar apacik ortaya cikariyor.

10 kişiyle galibiyet alınabilir ama biraz riskli olur.

ayrıca Rijkaard'ı eleştirmek taraftarlığa sığar elbette. takım küme düşse de eleştirmeyecek miyim yani? geçen sezon Skibbe'yi hiç eleştirmedim. Kocaeli'ne 5-2 yenildiğimiz maçta bile eleştirmedim. çünkü pozisyon buluyorduk en azından o maçta. bişeyler vardı takımda. şu anda hiçbirşey yok. mahalle takımları kadar bile değiliz maalesef. Tobol diye bir takıma karşı duran top harici pozisyonumuz yok. sistem oturmamış, yedeklerle çıkmışız falan bahane hep. Rijkaard sisteme uygun adamları seçemedi ve yenemedik. bu kadar basit. bu da eleştirilimeyi gerektirecek birşey.

allah yardimcin olsun.

Yanlış yoldasın Serhat.

Kesinlikle katılıyorum neyse biz böylelerini çok gördük onlardan isteğim eğer Rijkaard başarılı olursa bu başarılara sevinmemeleri zira çok komik duruma düşüyorlar.

Gariplerin stadları yokki taraftar nedir bilmezler.Asy'deki atmosferi bir görsünler altlarına yapacaklar.Birde yenmek için geliyoruz diyorlar.2 pas yapabilecekmisiniz acaba.

stadı gördükten sonra zaten dizlerinin bağlarını çözülüyor yaw böyle küçük takımlara acıyorum falan ama bu tip skorlarda hemen burunlarını havaya kaldırıveriyorlar adam demiyor ki Galatasaray'ın 2. takımı bizi zorladı :) yok yenmeye geliyoruz yok tur bizim e be kardeşim birazda gerçekleri görmek gerekli G.Saray gerçek futbolunu oynadıktan sonra seriye bağlar skoru :)

stadı gördükten sonra zaten dizlerinin bağlarını çözülüyor yaw böyle küçük takımlara acıyorum falan ama bu tip skorlarda hemen burunlarını havaya kaldırıveriyorlar adam demiyor ki Galatasaray'ın 2. takımı bizi zorladı :) yok yenmeye geliyoruz yok tur bizim e be kardeşim birazda gerçekleri görmek gerekli G.Saray gerçek futbolunu oynadıktan sonra seriye bağlar skoru :)
2.Değil 3.takım hatta.İşte böyle takımlara acımayacaksın arkadaş.Yok formalarını kendileri yıkıyorlarmışda vs vs.Beter olsunlar.

Takılmamak lazım.Herkes kendi görüşünü belirtiyor.Mantıken şu da sorulabilir;

Rijkaard as kadro ile çıkıp 10 -0 maç kazandığında, Kewell sakatlansaydı(Allah Korusun), ne gerek vardı canım as kadro ile çıkmaya, bizim gençler yenerdi bunları diyenlerde çıkabilirdi.Bu nasıl farazi bir konuşmaysa, diğerleri de aynıdır.

bence as kadro ile çıkıp şöyle 7-0 8-0 yenmek gerek hem moraller düzelir hemde biz düzeliriz :)

Aykut

Uğur - Gökhan - Servet - Hakan

Ayhan - Sarp - Arda

Kewell - Baros - Yaser​

11 sahaya çıkar muhtelemen. Kewell'ın yerine Aydın'a Galatasaray formasını son kez giyme şansı da tanıyabilir Rijkaard.

Kewell'ı bu maç oynatsın ya

şut izlemek istiyorum :)

Sabri'yi ileri 3'lüye koymuştum ama orda amacım forvet oynaması değildi. İlk maç Aydın'ın yaptığı gibi çizgiye inecekti. Farkettiyseniz Aydın hep çizgiye indi ancak Yaser hep içeri kat etti. Sene başında da deniyordu ya Uğur bekte, Sabri ilerde deneyebilir diye. O açıdan düşündüm :)

Bu arada bizim ilk maçtaki amacımız kesinlikle kazanmak değildi. Kazanmaktı gibi düşünmek yanlış olur. Kazanmak 2.hedefimizdi. İlk hedefimiz sistemi oturtmak, pas alışverişini sağlamaktı.

Ve de açıkçası yedeklerle oynamak çok mantıklıydı. Bir de şu açıdan düşünün. As kadro sürekli oynamaya başladı 4-3-3'ü. Tut ki biri sakatlandı veya kırmızı kart gördü cezalı duruma düştü. Kenardan gelecek oyuncu ne seviyede 4-3-3'te verim sağlayabilecek? As kadro zaten lig başladı mı oynayacağı için alışacak sisteme. Ama yedeklerin bir daha bu kadar çok şansları olacağını zannetmiyorum. Rijkaard da tahminim as kadrodan önce yedeklerin sistemi oturtmasını istiyor. Biraz da tabiki as kadrodan çoğu oyuncunun hazır olmaması durumu var.

Geri
Üst Alt