UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1-1 Galatasaray | 16 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol - Galatasaray | 16 Temmuz - 19.30

Insallah Ugur oynar.

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol - Galatasaray | 16 Temmuz - 19.30

Umarım sakatlık olmaz..

kesin 11 belli mi ?

iki rivayet var birinde sabri birinde ugur va kadroda bakalim nolcak

Karşısında Tobol var Rijkaard da hala haklı olarak kafasındaki kadroyu oluşturmaya çalışıyor şu 11 deki bazı adamlar takımda bile kalmayabilir, bir şekilde galibiyetle döneriz, muhtemelen de Emre, Arda ve Barosu ikinci yarıda kademeli olarak alacaktır oyuna.

Rijkaard2ın bence kafasındaki banko oyuncuları belli..sanırım bazı oyuncuları bu akşamki maçta görmek istiyor..Malum sonra liste verecek..

Vallahi kardo tercihinede yazdım renkdaşlar.

Yenilebiliriz. Acayip bir şekilde daralıyorum akşamki maça.

Bir sıkıntı var içimde.Umarım aksi bir sonuçta taraftar galeyana gelmez.

Hakan Ünsal sezonu erken açtı.....vurmaya başladı Ntvsporda :mad:

Simdi GS Tv den baglandilar ve kadro aciklandi.

Kalede: Orkun

Defansta: Sabri, Servet, Gokhan ve Alparslan

Orta sahada: Mustafa, Ayhan ve Baris

Onde ise: Aydin, Yaser ve Erhan 11 i ile cikacakmis GALATASARAYimiz

Simdi GS Tv den baglandilar ve kadro aciklandi.

Kalede: Orkun

Defansta: Sabri, Servet, Gokhan ve Alparslan

Orta sahada: Mustafa, Ayhan ve Baris

Onde ise: Aydin, Yaser ve Erhan 11 i ile cikacakmis GALATASARAYimiz

Beklemediğim bir kadro diyemeyeceğim açıkcası ama Emre Çolak yerine Barış tercihine bir anlam veremedim doğrusu. Rijkkard bizden farklı başka birşey görmüş veya düşünmüş olmalı diyerek geçmek gerekir. :)

Gökhan-Servet ikilisinin eleştirildiği kadar kötü olmadığını aksine iyi bir ikili olduğunu düşünüyorum. Ağırlıkları konusunda eleştirilen bu ikilinin transfer edildiğinde takdir ettiğimiz Meira'lı bir göbekten daha iyi olduğunu düşünmekteyim. Ayrıca Gökhan geçen sene içerisinde gayet başarılı bir grafik çizdi aynı perfomansını devam ettirebilir ve sakatlanmazsa sıkıntı çekmeyiz. Ayrıca bir yerli stoper transferi daha olabilir bence :)

Sabri, performansından çok antipatikliği nedeniyle tepki görüyor. Bende sağlıklı bir Uğur'u tercih ederdim ama Sabri'nin de sırıtmayacağını aksine iyi oynayacağını düşünüyorum.

Alpaslan ve Yaser bugün ön plana çıkmasını düşündüğüm fubolcularımız. Yani sol kanatımızın daha hareketli olmasını umuyorum.

Sabri varya kafayı yiyeceğim.? :42:

Aslanlarımıza Başarılar.

Rijkaard anlaşılan Tobol'u küçük görmeyecek oyunculardan kuruyor kadroyu... :)

helsinborgdaki larsson hala gol atiyo hayretler icerisindeyim yas olmus 38 :D (71 dogumlu)

kadrok.jpg

NTV de hakan unsal ve sergen mac oncesi yorum yapıyor :D murat kosovayıda bayadır gormuyodum sakal bırakmıs adamım :D

Sol kanat hareketli olacak.Reijkardın özellikle yaseri yine sol açık oynatması planlanan bir olay oldu diye düşünüyorum.Benim burda öncelikle servet-zan ikilisinin uyumu ve aydının performansı merak ettiriyor zira servet ile zanın hızlı forvetler arasında ağır kaldıklarını biliyoruz aynı şekilde aydının beklenen patlamayı bir türlü yapamaması onu takımdan ayrıma noktasına bile getirdi.

Bakalım çok ilginç bir maç olacak ancak görülüyorki reijkard gençelere çok güveniyor.Bu güven ile bu kadrodaki genç oyuncuların çok iyi maç performansı vermesi gerekiyor zira uzun bir maraton var önümüzde..Takımda kalıp kalmayacakları bile bu maçlar ile belli olacakdır.

FORUM hic macin havasina girmemis

Sezon açılışından itibaren daha çok çalışma fırsatı bulduğu oyuncuları sahaya sürüyor Rijkaard.İlk bakışta çoğu kişiye ters gelecek bir kadro gibi görünsede bana göre gençlere güveni açısından önemli bir durum.Özellikle Yaser,Aydın ve Erhan'ın göstereceği performansı merakla bekliyorum,hocalarının kendilerine olan güvenini boşa çıkarmayacaklarını umuyorum.Başarılar ASLANLAR...

Hakan Ünsal ; Başladı yine ... :p

Geri
Üst Alt