UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1-1 Galatasaray | 16 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol - Galatasaray | 16 Temmuz - 19.30

Bu Sabri'den kurtulamıyacağız anlaşılan.

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol - Galatasaray | 16 Temmuz - 19.30

Emre Çolak varkende barış ve mustafa sarp ilginç olmuş...

Gökhan-Servet?

Milli oyunculari 11'de oynatmayacagini belirtmisti zaten, Emre Colak'in olmamasi disinda pek sürpriz yok bence. Yaser, Erhan, Aydin bu mac kendini göstermeli artik!

Şu an GS TV'de söylendi kadromuz. Orkun,Sabri,Gökhan,Servet,Alpaslan,Barış,Mustafa,A yhan,Aydın,Erhan,Yaser.Haydi hayırlısı.

Bana biraz riskli geldi.İlk 45 dakika gol atamayabiliriz,bu kadroyla tek bir tane gol atacak,attıracak oyuncumuz yok.

Aydın Yılmaz ve Erhan Şentürk'ten goller bekliyorum...

O zaman Sabri'nin attığı gollere sevinmeyin.Her oyuncumuzu koruyacağımıza kötülüyoruz.

artık hayırlısı diyelim maçı bekleyelim

---------Sarp----------

----Barış-----Ayhan----

bu orta sahada pozisyon üretecek isim kim?

---------Sarp----------

----Barış-----Ayhan----

bu orta sahada pozisyon üretecek isim kim?

Al benden de o kadar.Bir karamsarlık çöktü içime,çok feci.

---------Sarp-----------

---Ayhan-----Emre------

---Aydın--Baros---Arda--

çık şu maça,garantile,ASY'de gençleri oynat.Rijkaard istifa ! :D

O zaman Sabri'nin attığı gollere sevinmeyin.Her oyuncumuzu koruyacağımıza kötülüyoruz.

Allahını seversen sabrinin korunacak neyi var.kaç senedir bu takımda.yaptıkları ortada.adam galatasaray gibi bir büyük kulüpte oynuyor ne orta açmasını biliyor ne şut atmasını.yaptığı tek şey otoban gibi deli dana gibi gidip gelmek.çocuk olsa acemi olsa lafımız olmaz.ama 5-6 senedir bu takımda oynayıp orta açmasını ve şut çekmesini bilmeyen bir adamı elbette eleştirirz

sadece futbol olarak eleştirsek iyi.daha başka ne sorunları çıkıyor ortaya.senede 2-3 kez olay çıkarıyor

ben sabriyi asla sevmiyorum.gol atsada çok sevinmem.gerçi bu sene son şansı.iyi kullandı kullandı yoksa abbas yolcu

---------Sarp-----------

---Ayhan-----Emre------

---Aydın--Baros---Arda--

Bu Rijkaard'ı kim getirdi !!

Yönetim istifa!!!

:mad: :asd:

---------Sarp-----------

---Ayhan-----Emre------

---Aydın--Baros---Arda--

aman kardeşim şakası bile yanlış

şimdi birileri görür ciddi anlar:D

Allahını seversen sabrinin korunacak neyi var.kaç senedir bu takımda.yaptıkları ortada.adam galatasaray gibi bir büyük kulüpte oynuyor ne orta açmasını biliyor ne şut atmasını.yaptığı tek şey otoban gibi deli dana gibi gidip gelmek.çocuk olsa acemi olsa lafımız olmaz.ama 5-6 senedir bu takımda oynayıp orta açmasını ve şut çekmesini bilmeyen bir adamı elbette eleştirirz

sadece futbol olarak eleştirsek iyi.daha başka ne sorunları çıkıyor ortaya.senede 2-3 kez olay çıkarıyor

ben sabriyi asla sevmiyorum.gol atsada çok sevinmem.gerçi bu sene son şansı.iyi kullandı kullandı yoksa abbas yolcu

Bordo... maçındaki golüne sevinmedin yani :asd:

stadın cimleri iyi gorunuyor :D futbol oynamaya elverişli :P

Kadro sakat olsa bile üstüsinden geleceğiz merak etmeyin. ;)

Arkadaslar LigTv de verilen kadroda Ugur oynuyor :confused:

Emre Colak ilk 11de oynuyor mi?

Geri
Üst Alt