UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1-1 Galatasaray | 16 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol - Galatasaray | 16 Temmuz - 19.30

Erken konuşma, sabırsız olma falan demeyin de bu Sarp'tan, Yaser'den, Aydın'dan falan birşey beklemeyelim.Bunlar Galatasaray oyuncusu falan değil.

Bir maçta ancak bu kadar sinir edilir bir taraftar.Sahadaki takım ligden düşmemeye oynar TSL'de

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol - Galatasaray | 16 Temmuz - 19.30

Rijkaard istifa,servet kazma,bu keitayi niye aldik..vah vah..tuh tuh..

Mod tarafından silindi.

hocam kesin ceza yedin :)) oyuncuya hakaret...!! ben lincolne hırsız dedim. üstelik o şartlarda 5 gün ceza verdiler.

maça gelirsek. Sisteme alışmak çok çok zaman alacak.

Aydın - Erhan kesinlikle bu takımda yeri olmayan adamlar.

Yaser de hiç görünmedi. ama kadroda yer alabilir.

oyun olarak berbatız sisteme uyum "0" Ayhan geziyor M.Sarp düz oynuyor.

Rijkaard önlem almalı ve yedekleri sokmalı

Emre Çolak - Baros - Arda bu maçı çözer.

eğer 2. golü yersek Tromsö 2 faciası olacak.

Şu takımdan Yaser acil bir yerlere BONSERVİSİYLE gönderilmeli. Alpaslandanda ümidimi kestim. Sen Tobol'a karşı oynayamıyorsan, Tobol'a karşı bile hala geri oynuyorsan hiç top oynama kardeşim. Git bi anadolu klübüne kendini geliştir...

Emre Çolakta 2 hazırlık maçı oynadı Maradona oldu.Bekleyin biraz Aydın içinde öyle diyorduk

Maçları daha dikaktli izlersen aydın ile emre arasındaki dağlar kadar farkı görürsün.

Aydın bugün ne ise 10 yıl sonra da aynı yerde olacak malesef. Yok abicim bu çocuktan hiç 1 şey olmaz. Bu adamı yedek diye tutmak bile kayıp.

Emre ye laf yok, adam olacak çocuk ilk günden kendini belli eder, tıpkı emre gibi.

Abi bu Aydın,Yaser nedir yaa Alparslan hariç takım dökülüyor. :/

Yaser , Aydın , M.Sarp , Sabri , Barış , Erhan.Bunlar bu takımda oynuya ya yazıklar olsun.Başında Rijkaard gibi adam var senin kadrona bak.!

Valla herkes stres oldu tamamda

Hani fazla karamsar olmamak icin maximum çaba sarf ediyorum..

2.Devre işallah takım biraz değişir.Çünkü çok yavaş oynadık eleriz bunları da.

Böyle zayıf rakiplerle oynarken neden takıma bir kudumsüzlük çöküyor senelerdir anlamış değilim.

Berbat bir defansımız var.Emre G. mutlaka almalı o formayı yada sağlam bir stoper transfer edilmeli.Ayrıca Servet'ide Anlamıyorum Messi'mi sanıyor kendini.Ayağında çok fazla top tutuyor.Mustafa'fayıda kim getirdiyse helal olsun valla müthiş bir transfer yaya toure gibi adam.Sabri'nin ne yapmak istediklerini anlayan varmıdır acaba bu forumda :)

tek maçla değerlendirek doğru olmayacak belki ama bu mustafa sarp bursaspor'da nasıl oynadı ya. geldiği gibi gitsin. aydın ve her zamanki gibi sabri yine bu takımın topçusu olmadıklarını gösterdiler. hemen yine friki kullanmya gidiyor ya. hiç bi hoca takım arkadaşları da uyarmaz mı bu kazmayı ya senin frikikleri kötü kullanıyosun kaç gol attın frikikten diye.

Çok kötü bir ilkyarı izledik. 4-3-3 oynamak için ona uygun oyuncularında olması lazım yoksa böyle çok saçma bir futbol görüyoruz. Yaser ve Aydın 10 üzerinden sıfırla oynadılar ilk yarı. Biran önce gerekli isimlerin oyuna girmesi lazım. Sonuçta bu bir hazırlık maçı değil Uefa Avrupa maçı yani rakip kim olursa olsun en azn rakip kadar mücadele etmezseniz galip gelemezsiniz.

Gökhan Zan, Mustafa Sarp ve Erhan Şentürk derhal yedek klübesine çekilmeli.. Zan'ın yedeği yok yine iyidir sırıtmıyor ama Mustafa Sarp ve Erhan kesinlikle takıma zarar veriyor.. Erhan 25 kişilik kadroya alınmamalı.. Oyuna hiçbişey demiyorum çünkü Rijkaard'ın ne oynatmak istediğini görebiliyorum.. Kesinlikle iyi yoldayız fakat alternatif kadromuzu da gördük ki yetersiz.. Özellikle ben Mustafa Sarp'a çok taktım.. Erhan genç falan bişey denilmiyor ama Mustafa'yı resmen boşuna aldık yani.. Başa bela olur bu herif söylemedi demeyin..

2.yarıda sadece Arda girse işler değişir merak etmeyin ;) Yaser yerine Uğur, Erhan yerine Baros, Aydın yerine Arda girsin Sabri'yi ileriye çekelim olsun bitsin.. Yine de şu anda Tromso faciasından korkuyorum .. :o

Sabri biraz aklını kullansa çok iyi yerlere gelir.

Geri
Üst Alt