UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1-1 Galatasaray | 16 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol - Galatasaray | 16 Temmuz - 19.30

yahu şu maçı 5-0 kaybetsek 6-0 alırız burda :D

gençlere güven depolamak kötü bişey değil ...

neden bu kadar sabırsız bir taraftar topluluğuyuz ...........

Sabırsız falan değiliz.Neden tam kadro olmasa da birkaç tane as adamla sahaya çıkıp ilk maçta işi bitirmek varken İstanbul'a bırakıyoruz maçı ona canım sıkılıyo.Eğer gençlere güven depolayacaksan skoru garantiye aldıktan sonra güven depolayacaksın gençlere.Bu maçı kaybettikten sonra nasıl güven depolayacaksın gençlere onu bi düşünelim önce.Heralde takımın gerçek performansının bu olmadığını ve neler yapabileceğini biliyoruz.ancak ilk maçı kazanan takımlar her zaman 2.maçta kaybetmemeye çıkarlar ki bu takımlar eğer kötü takımlarsa 90 dakika boyunca kapanırlar ve istediklerini genellikle alırlar.bkz. tromso.

Daha önce yaşadıklarımıza dayanarak bazı şeyleri söylüyoruz heralde.Ayrıca gençleri oynatmasına birşey demiyorum ben.ancak bütün hücum hattı da gençlerden oluşmaz.aydın'ı mı koyuyorsun sağ kanada sol tarafa Arda'yı koyarsın.Forvet de Erhan'ı mı oynatacaksın o zaman arkasına ona top yapabilecek yetenek de adamı koyacaksın ki adam da etkili olsun.Biz de diyoruz gençleri oynatsın diye ama bütün gençler de yan yana oynamasın.1-2 tane sorumluluk alabilecek adam oynasın ki onlara yardımcı olsun.Boşuna demiyoruz tecrübe diye.

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol - Galatasaray | 16 Temmuz - 19.30

ya bu sabri kimdir ya ??

erhan necidir ?

yaser,aydin,mustafa sarp direk cop kutusuna tasinmali !!

baris bir tane ileriye dogru hamle yapamiyor ki birak ileri pas atmayi..!!!

baros arda emre colak kesin girmeli..!!!!!

ayhan hangisiydi sahada taniyamadim valla!!!!!!!!

Gökhan Zan, Mustafa Sarp ve Erhan Şentürk derhal yedek klübesine çekilmeli.. Zan'ın yedeği yok yine iyidir sırıtmıyor ama Mustafa Sarp ve Erhan kesinlikle takıma zarar veriyor.. Erhan 25 kişilik kadroya alınmamalı.. Oyuna hiçbişey demiyorum çünkü Rijkaard'ın ne oynatmak istediğini görebiliyorum.. Kesinlikle iyi yoldayız fakat alternatif kadromuzu da gördük ki yetersiz.. Özellikle ben Mustafa Sarp'a çok taktım.. Erhan genç falan bişey denilmiyor ama Mustafa'yı resmen boşuna aldık yani.. Başa bela olur bu herif söylemedi demeyin..

2.yarıda sadece Arda girse işler değişir merak etmeyin ;) Yaser yerine Uğur, Erhan yerine Baros, Aydın yerine Arda girsin Sabri'yi ileriye çekelim olsun bitsin.. Yine de şu anda Tromso faciasından korkuyorum .. :o

Bence takımı kapatıp gidelim;):):):).

Rijkaardd istifaaaa.....

Bu kadro'nun 100'de 90'ı işe yaramaz boş adamlar.!

Berbat bir defansımız var.Emre G. mutlaka almalı o formayı yada sağlam bir stoper transfer edilmeli.Ayrıca Servet'ide Anlamıyorum Messi'mi sanıyor kendini.Ayağında çok fazla top tutuyor.Mustafa'fayıda kim getirdiyse helal olsun valla müthiş bir transfer yaya toure gibi adam.Sabri'nin ne yapmak istediklerini anlayan varmıdır acaba bu forumda :)

Aslında Servet durgun biraz ya,bu Marsilya olayı belliki adamın kafasını çok karıştırmış inşallah sezona yansımaz ne diyelim

ya bu sabri kimdir ya ??

erhan necidir ?

yaser,aydin,mustafa sarp direk cop kutusuna tasinmali !!

baris bir tane ileriye dogru hamle yapamiyor ki birak ileri pas atmayi..!!!

baros arda emre colak kesin girmeli..!!!!!

ayhan hangisiydi sahada taniyamadim valla!!!!!!!!

Sabırdan bahsediyoruz o kadar daha ilk maçın ilk yarısındaki yorumlara bakın.Harbiden bu sene zor geçecek muhtemel sabırsızlıklarla.

Bide bu maça iyiki as takımla çıkmamışız cidden sert oynuyorlar.En azından hazır olmayan oyuncular sakatlancağına böyle bir kadro seçimi doğru.

Takımda işte bu çocuk yetenekli diyebildiğim tek bir adam yok.Hadi takımın orta sahası ve hücumu değişecek de bu savunma hattı ne böyle.Aklının nerelerde olduğu belli olmayan Servet ve potansiyel tehlike Gökhan.Harbiden işimiz zor bu sene.Kıysınlar paraya da eli ayağı düzgün 2-3 oyuncu alsınlar bu takıma.

Arda / Aydin veya Yaser

Baros / Erhan

Emre C. / Baris

degisikklikleri olmassa bu maci yeniliriz, sonra Ali sami yenden bizim yildizlarimizda kurtaramaz maci.. elenip gideriz....

Yapma lütfen oyuncuya tepkini bela okuyarak mı veriyosun ?

Kardeşim yüreksiz adamın Galatasaray formasına elini sürmemesi lazım, bırak giymeyi. Kafasını soksa o golü o adamın babası atamaz. Ama yürek yok. Korkak, azimsiz, beceriksiz...

Sabırdan bahsediyoruz o kadar daha ilk maçın ilk yarısındaki yorumlara bakın.Harbiden bu sene zor geçecek muhtemel sabırsızlıklarla.

Bide bu maça iyiki as takımla çıkmamışız cidden sert oynuyorlar.En azından hazır olmayan oyuncular sakatlancağına böyle bir kadro seçimi doğru.

Şu kazak taraftarlar ne görgüsüz ya top kapınca gol olmuş gibi bağırıyolar. :D

off off içim sıkıldı şöyle 5'lik 6'lık maç bekliyodum.

Arda ve baros ikinci devre girerse maçın seyri değişir.Ayrıca as çıkmıyoruz diye söylenen arkadaşlar var.Kondüsyonu yetersiz as oyuncular ile yine sakatlık belalarımı yaşayacağız? adamlar bir attılar ve yattılar doğru dürüst posizyonları olmadı bile.maçın 1. dakkasında gol yedik oda orkunun beceriksizliğinden,aynı de sancis tarzı bir gol yedi.

Yani devreye 1-0 yenik girdik diye çıkarılan yaygaralara bakıyorumda harbiden komedi.Maç bitsin öyle konuşalım.Ben şahsen bu maçı kaybetsek bile destek olacağım takımıma,geri kalanını bilemem.Hep destek tam destek diye yola çıktıysak ve açılan başlıklara reijkarda hep güvenecekmiyiz diye imzamızı koyduysak sonuna kadar o imzanın arkasında durmalıyız..Biz böylesi kapalı kutu takımlarına karşı malesef düz mantık gidiyoruz,yeneriz geliriz diyoruz ama kazın ayağı öyle değil,ayrıca maça çıkardığımız ilk 11de ideal 11imiz değil.Herşeyi tam görmek gerek biraz.

Çok sinirliyiz,biraz sakinleşelim.Kaybetsekde destek olmalıyız.Bazı şeyleri öğrenmek içinde hep kazanmakla olmuyor malesef.Tökezlemeler olacak illaki...

Yaser falan futbolcuyum diye giymiş formayı çıkmış sahaya.

2. yarı

Erhan --- Baros

Aydın --- Emre

Yaser --- ARDA

girerse maçı çeviririz.

Geri
Üst Alt