UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1-1 Galatasaray | 16 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1 - 1 Galatasaray | 16 Temmuz

sadece şunu diyeceğim:

RİJKAARD VE GALATASARAY'IMIZA

HEP DESTEK TAM DESTEK

Ben Galatasaray'lı futbolcuya sövmem; çünkü Galatasaray'lıyım. İnsan annesine söver mi? Babasına, eşine? Onun gibi birşey.

Bence 90 dakika bir futbolcunun notunu vermek için yeterli değil, biraz daha bekle. Ayrıca adam senin adaşın, hiç sempati yaratmıyor mu sende bu? ;)

Adam felakat senaryosu ve komplo teorisi üretmek için yaratılmış sanki hangi sempatiklikten bahsediyorsun :)

4-3-3 cok zor bir system

bu kadro ile bizi basariya ulastiracak en guzel system total football yanii 4-3-3 dur.

bundan 1 ay sonra muthis bir futbol oynamaya baslayacagiz

Ben de aynen böyle düşünüyorum.. Rijkaard'ın yapmaya çalıştığı şeyi görünce de aşırı derecede mutlu oldum.. Takım adam gibi pas yapıyor ama oyuncu kalitesi yetersiz işte.. Yani Servet'in yanında Zan'la oynarsak Avrupa'da başarı hayal.. Ya da orta 3'lüde Mustafa, Barış falan oynarsa artık hayal bile etmem Avrupa'da elle tutulur bir başarıyı..

Arda-Topal-Linderoth 3'lüsünün oturduğunu görmek istiyorum.. O zaman hayalin ötesine geçip kupayı alabileceğimizi bile düşünürüm.. Şimdi ise Mustafa'yı görüyorum ki hayal bile kuramıyorum :(

Ülker ve Avea reklami yoktu. TSL icin yapilmis demekki anlasilma..

mustafa bence cok iyiydi zaten sanirim golde onun barosla verkaci sonucu gelen kornerde oldu

cok akli basinda oynuyor ve kalabalikta topu cok iyi bostaki adama veriyor.

biraz daha dikkatli izleyelim maclari.

genel olarak ise, aydin gene isteksiz, yaser kontrolsuz, erhan ise ne yazikki daha cok gucsuz ve genc

sabri hep ayni gene sacma bi hareketle yedirdi golu

En kötü ihtimalle şöyle olur:

Baros sakatlanırsa Keita geçer. Kewell sağa, Arda sola geçer.

Keita sakatlanırsa Kewell sağa, Arda sola geçer.

Kewell sakatlanırsa Arda sola geçer.

Arda sakatlanırsa sol içe Barış-Ayhan-Emre veya olursa transfer geçer.

Önemli olan birilerinin yerine birilerinin geçmesi değil. O eksik olan oyuncunun yerinin doldurulamamasıdır. Yani Bugün ilk yarı 4-3-3 dizilişiyle ama ona uygun olmayan oyuncularla sıfır pozisyon ve sıkıcı bir maç izledik. Sene içinde ileri 4'lüden biri sakatlanıp onun yerine devşirme birini koyarsak takımın ayarı kaçabilir. Hiç beklemediğimiz sonuçlar alabiliriz. Tamam Barcelonada 4-3-3'ün kralını oynatırsın çünkü adamların yedek klübesi bile Türkiye ligini domine eder ama bizim o kadar geniş kadromuz yok. Sıkıntı bu işte. Hemde bu sene yoğun maç temposu olucak Uefada daha fazla maç yapılacak+Türkiye ligi falan bakalım zaman gösterecek herşeyi.

Yaw şu Mustafa Sarp'ı neden bu kadar savunuyorsunuz anlamadım.. Diyorum ki Mehmet Güven'e forma şansı verin bu adamdan iyi oynamazsa o zaman gelin.. Adam geriye pas atmaktan başka hiçbirşey yapmadı.. İleriye gidip Ayhan gibi bir çalım atmaya çalıştığını görmedim.. Nasıl bir fonksiyonu var onu da bilmiyorum.. Önüne gelen geçiyor.. Olması gereken yerde değil.. Bugün normal oynamış gibi gözükebilir fakat siz bunu Keita,Kewell,Arda,Linderoth ve Baros'lu bir kadroda izleyin o zaman burda söverseniz ben de size güleceğim..

İkili polemikler değil amacım.Ancak Mustafa Sarp bugün canını dişine takıp oynadı.Adam pas atacak bir Allah'ın kulu gidip paslaşmasına yardım etmiyor. Kaptığı toplar, kritik anda yaptıpı müdaheleler olmasaydı , elinde balta suçlu arayan güruh sanırım teknik ekip ve tüm futbolcuları kıyma yapana kadar doğrayacaktı.Biraz empati yapalım lütfen.Olmuyor, yakışmıyor bu tür davranışlar, Galatasaraylıyım diyen gönüllere.

Benim 90 dk izlediğim maçı değerlendirmek gerekirse..

Bu Yaser'den daha iyi futbol oynucağımı iddia edebilirim.. :)

Bu ya torpille futbolcu olmuştur yada başka bişeyden dolayı ..

Bence gayet iyidik tamam cogu yedeklerle oynadik ama düsünün defansin önüne bi M. Topal gelecek sola Kewell ve saga Keita gelecek.

Bence tek eksigimiz orta sahanin ortasina top dagitabilen, oyunun yönünü bi pas ile degistirebilen bi oyuncu, sonra bu kadro bizi ucurur.

Bence yedekler yetersiz felan degil onlari yönlendirecek bi oyuncu lazim, final paslari atacak bi oyuncu lazim.

Ve bunu unutmayin arkadaslar dünya'nin en zor sistemi 4-3-3 sistemi, bence 10 mac sonra sistem oturmus olur ve keyifli maclar izleriz.

Bu maci'da fazla kafaniza takmayin haftalar ilerledikce daha iyi olacagiz.

Ben Galatasaray'lı futbolcuya sövmem; çünkü Galatasaray'lıyım. İnsan annesine söver mi? Babasına, eşine? Onun gibi birşey.

Bence 90 dakika bir futbolcunun notunu vermek için yeterli değil, biraz daha bekle. Ayrıca adam senin adaşın, hiç sempati yaratmıyor mu sende bu? ;)

Valla geçen sene Bursa'da izledim alınacağını duydum ve direk karamsar oldum.. Felaket senaryosunu dikkat ederseniz 1 oyuncu için kullanıyorum.. Takımıma sonuna kadar sahip çıkarım.. Herkes Sabri'ye söverken ben Sabri'yi savundum ama Mustafa Sarp'la bir başarıyı hayal edemiyorum.. Rijkaard'a sonuna kadar güveniyorum.. Ekibine zaten laf yok.. Gençlere de güveniyorum hepsine sonuna kadar destek.. Sadece tek bir oyuncuya şu maçtan sonra antipatim oluştu.. Dikkat edin maç hakkında yorum bile yapmadım çünkü biliyorum bu takım oturacak daha sistem yeni vs.. Ayrıca Rijkaard'ın takıma pas yaptırması yönünden de çok sevindim.. Mutlu oldum.. Skora da eyvallah.. Sabri'ye Aydın'a Yaser'e hepsine eyvallah ama şu Mustafa Sarp'ın takımın değişilmez bir ilk 11 oyuncusu olduğunu düşünemiyorum..

Şans ver diyorsunuz da allah için adam 28-29 yaşına gelmiş ne şansından bahsediyorsunuz..

Bu arada ben bu herifi M.İ.Y'den beri takip ediyorum o yüzden de biraz tepkim var.. Yani burda vasattı nasıl oraya kadar yükseldi anlayamıyorum.. Az küfür yemiyordu 2.ligte ama oraya kadar bi şekilde yükseldi.. Hazmedememe söz konusu değil.. Burda bile kanser etti bizi bir de GALATASARAY'ımızda görmek kanıma dokunuyor.. Çok başımızı ağrıtacaktır izleyin ve görün o zaman ne diyeyim..

İkili polemikler değil amacım.Ancak Mustafa Sarp bugün canını dişine takıp oynadı.Adam pas atacak bir Allah'ın kulu gidip paslaşmasına yardım etmiyor. Kaptığı toplar, kritik anda yaptıpı müdaheleler olmasaydı , elinde balta suçlu arayan güruh sanırım teknik ekip ve tüm futbolcuları kıyma yapana kadar doğrayacaktı.Biraz empati yapalım lütfen.Olmuyor, yakışmıyor bu tür davranışlar, Galatasaraylıyım diyen gönüllere.

Sırf canını dişine takarak oynuyor diye herkesi kadroya topluyamayız,sokaktaki gençlerede senede 500bin tl ver bak nasıl koşuyorlar.

Bizim için ölüme bile giderler.

mustafanın kalitesi gösterdiki yedeklikten öteye gidemez,tek faydası m.güvenden kurtulumamız.

Alisamiyen'de Tobola elensen de Sonuna kadar Arkandayiz Rijkaard :ka05:

Gordugum kadarıyla Baros,Kewell ve Keita transferleri bizi iyice aç gözlü(!) yaptı.Deco'ymus,Veloso'ymus..Biraz hatta baya havalarda ucmuyormuyuz sizcede?Turk futbolcularımıza haksızlık etmiyormuyuz?Birçok başarıya imza atan takımımızın bu basarılarındaki en buyuk pay Turk futbolcularındır.Ayhan'ı,Mustafa'yı,Gökhan'ı küçümsemektir bu.Ayıptır,vefasızlıktır.Tobol'a elensekte Galatasaraylıyız.Tobol'u kevgir etsekte Galatasaraylıyız.Galatasarayı Galatasaray yapan her zaman birlik ve beraberlik olmustur.Tobol beraberliğini cok abartıyoruz ve agzımızdan istemedigimiz laflar cıkıyor.Sizleri daha dikkatli olmaya davet ediyorum..

Umarım kendimi anlatabilmişimdir.. Takıma, oyuna, Rijkaard'a, yönetime ve oyunculara lafım yok.. Sadece 1 oyuncuya garezim var onun da ne olduğunu bildiğim için.. Bundan daha iyisini oynamaz bu oyun da bize yetmez.. İleride çok kanser eder ben uyarıyorum sadece.. O formayı üzerinde taşımasını siz hazmediyorsanız eyvallah lakin ben hazmedemiyorum..

Gordugum kadarıyla Baros,Kewell ve Keita transferleri bizi iyice aç gözlü(!) yaptı.Deco'ymus,Veloso'ymus..Biraz hatta baya havalarda ucmuyormuyuz sizcede?Turk futbolcularımıza haksızlık etmiyormuyuz?Birçok başarıya imza atan takımımızın bu basarılarındaki en buyuk pay Turk futbolcularındır.Ayhan'ı,Mustafa'yı,Gökhan'ı küçümsemektir bu.Ayıptır,vefasızlıktır.Tobol'a elensekte Galatasaraylıyız.Tobol'u kevgir etsekte Galatasaraylıyız.Galatasarayı Galatasaray yapan her zaman birlik ve beraberlik olmustur.Bu beraberliği cok abartıyoruz ve agzımızdan istemedigimiz laflar cıkıyor.Sizleri daha dikkatli olmaya davet ediyorum..

ayhan,mustafa ve gökhanı küçümsemeyi bırak büyütsek ne olacak,bu 3nün yaş ortalaması 30,hayatta bir başarıları yok,kişisel yetenkleri yok..

Ne yani bunlaramı bel baglıyacaz.:cool::cool::cool:

Mustafa Sarp'ı hala yedek olarak düşünmeyenler var. Bu oyuncu as kadroda oynamayacak sonuçta yedek kalacak.

Alisamiyen'de Tobola elensen de Sonuna kadar Arkandayiz Rijkaard :ka05:

Eline sağlık.Rijkaard'ın kararlarına saygı gösterilmiyor.Futbolu; Rijkaard ve Neeskens'ten daha iyi bildiğini iddaa edenler var.Hatta antremanlarıda beraber yapıyorlar. Saygı duymak gerekir...

Valla geçen sene Bursa'da izledim alınacağını duydum ve direk karamsar oldum.. Felaket senaryosunu dikkat ederseniz 1 oyuncu için kullanıyorum.. Takımıma sonuna kadar sahip çıkarım.. Herkes Sabri'ye söverken ben Sabri'yi savundum ama Mustafa Sarp'la bir başarıyı hayal edemiyorum.. Rijkaard'a sonuna kadar güveniyorum.. Ekibine zaten laf yok.. Gençlere de güveniyorum hepsine sonuna kadar destek.. Sadece tek bir oyuncuya şu maçtan sonra antipatim oluştu.. Dikkat edin maç hakkında yorum bile yapmadım çünkü biliyorum bu takım oturacak daha sistem yeni vs.. Ayrıca Rijkaard'ın takıma pas yaptırması yönünden de çok sevindim.. Mutlu oldum.. Skora da eyvallah.. Sabri'ye Aydın'a Yaser'e hepsine eyvallah ama şu Mustafa Sarp'ın takımın değişilmez bir ilk 11 oyuncusu olduğunu düşünemiyorum..

Şans ver diyorsunuz da allah için adam 28-29 yaşına gelmiş ne şansından bahsediyorsunuz..

Bu arada ben bu herifi M.İ.Y'den beri takip ediyorum o yüzden de biraz tepkim var.. Yani burda vasattı nasıl oraya kadar yükseldi anlayamıyorum.. Az küfür yemiyordu 2.ligte ama oraya kadar bi şekilde yükseldi.. Hazmedememe söz konusu değil.. Burda bile kanser etti bizi bir de GALATASARAY'ımızda görmek kanıma dokunuyor.. Çok başımızı ağrıtacaktır izleyin ve görün o zaman ne diyeyim..

Bakalım, hayırlısı olsun. Dediğim gibi, daha çok sabretmek lazım bence. Daha önce baya izlemişsin, tamam, ama Galatasary'da yeni sonuçta.

Baros kariyerinde 2-3 sezonda attığı golü bizde 1 sezonda attı, Topal'ı Dardanel'den aldık, adam ne hale geldi. 30 küsür yaşındaki Yusuf, geçen sene BJK'yi şampiyon yaptı vs.. Oyuncular her yaşta gelişme gösterebilir, ayrıca belli bir takıma çok iyi uyum sağlayabilirler. Misal Ayhan BJK'de hiçbir şey yapamıyordu, bizde ilk 11 oyuncusu oldu. Onun için tekrardan "sabır" diyorum.

leo franco

semih kaya

emre gungor

ugur ucar

hakan balta

arda

emre colak

mehmet topal

kewell

baros

keita

boyle bir kadro istikrarli sekilde oynarsa cok isabetli olur.

saymadigim as oyuncular takimin oyununu BOZUYORRRRRRRR.

ilk 11 bu olursa kimse sasirmasin

ayhan,mustafa ve gökhanı küçümsemeyi bırak büyütsek ne olacak,bu 3nün yaş ortalaması 30,hayatta bir başarıları yok,kişisel yetenkleri yok..

Ne yani bunlaramı bel baglıyacaz.:cool::cool::cool:

Ayhan'la Gökhan'ın başarısı yok mu? Ciddi misin?

Geri
Üst Alt