UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1-1 Galatasaray | 16 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1 - 1 Galatasaray | 16 Temmuz

Ayhan gibi birini yerlere göklere sığdıramıyan,bülentin teknik direktörlüğünü begenen ve birde üstüne vazife olmuyacak şekilde başkasına adap dersi veren biriyle tartışmaya girmek hatta ve hatta futbol konusunda tartışmak çok saçma..

kusura bakma:confused::confused::confused:

Yok ne kusura bakacağım, çok iyi anlıyorum seni ;).

Ayhan'ın 3 şampiyonluğu var yanılmıyorsam. Ayrıca, hayır, sadece yerel başarılardan bahsetmiyorum. Ayhan'ın Lucescu zamanında oynadığı ŞL maçlarına bir bak derim. Bir de daha geçen yaz Avrupa Şampiyonasında yarı final oynamış milli takımımızın kadrosuna da bir bak derim.

Bir de f5 diye bir takım yoktur, FB veya Fenerbahçe'dir o kulübün adı. Rakip de olsa herkese saygı duymak lazım, onlar yapıyor diye seviyemizi düşürmememiz lazım, Galatasaray'lı olduğumuzu unutmamamız lazım.

Nasıl bir kulübün taraftarı olduğumuzu öğrenmemiz lazım.

:005::005::005:Bravo dostum, aynen katılıyorum kalın yaptığım bölüme;)

emre renkdas, bana soylermisin topal hangi gun gol pozisyonuna girmis yada arapas yapmis?

bizmi izleyemiyoruz maclari

sarptan tek artisi daha atletik bir kesici olmasi

sarpinda artisi daha duzgun pas atmasi

topal kesin oynar diyip sarp kesin oynamaz demek bence biraz haksizlik ama tabi fikirlerimizi paylasiyoruz

gorecegiz patron ne karar verecek:)

Bilmiyorum bana mı seslendin emre rekdaş derken:)

Benim yorumum şudur:

Bu takımın orta sahasınıda topu alıp dikine ilerleyen adam yok. Lincoln'de gitti geçmiş ola.

Topal, Sarp, Barış farketmez bunalr muadil adamlar. Bir takım aynı anda bunlar gibi 1 aadmı kaldırır yoksa o takım sadece koşar ileriye top taşıyamaz.

GS nin acil ihtiyacı orta sahaya 2 tane dikine oynayabilen, mücadeleci adam bulmak. Yoksa 2 sene de geçse bu takım çok zorlanır.

Yaşanılan sıkıntıalr gçeen sene Skibbe zamanında yaşanılanlar ile aynı. Benzer problemler yaşanıyor. Geçen sene Licnoln yokken bu takım neden o kadar puan kaybettti, çünkü o zaman da orta sahada yaratıcı adam eksikliği vardı.

Ama herkes tutturmuştu GS nin kadrosu çok iyi diye. Defalarca yazdım, bu takımın orta sahasındaki oyuncular aynı tipte, dikine oynayan yaratıcı tek adam Lincoln dedim.

Şu an yaşanılanalar Skibbe döneminin devamıdır, teşhisin şimdiye kadar konulması lazımdı.

Öncelikle algılama sorunu olan arkadaşlara açıklama yapayım; Şebek demek hakaret sayılabilir ama şebeklik yapmak Türkçemiz'e yerleşmiş bir deyimdir. Ciddiyetsizlik, lakayıtlık anlamına gelir ki bunu yapan üyelerde kabullenmektedir dolayısıyla hakaret değildir. Farkında olmadan bir lakayıtlık içinde iseler zaten tedaviye ihtiyaçları vardır. Burda vakit kaybetmesinler.

Amaç çoluk çocuk gelsin, sitemiz tıklansın gibi sığ bir düşünceyse böyle devam edin. Yok biz saygı duyulan bir platform olacağız diyosanız. Bakınız; Oğuz Serdar, Anıl Tatar, Kansu Vargün (Soy adı yanlış yazmış olabilirim) onlardan tavsiye alın eminim yardımcı olacaklardır ki zaten Oğuz Serdar admin iken Fenerbahçe'de antu ne ise Galatasaray'da gscimbom o olacaktır diyerek ciddi bir hedef koymuştur. Yönetim el değiştirince vizyonda değişti sanırım.

Bir zamanlar Cengiz Çevik ve o kaliteye yaklaşabilecek, yorumları okunmaya değer birçok kişi yazarken şimdi forumun sadece Atilla Çelik'in eline bakmasıda yolunuzu göstermektedir.

Maça hakkında yazmaya değer pek birşey bulmuyorum. Sadece 2. yarı Mustafa Sarp'ı beğendiğimi ve eleştirilere katılmadığımı belirteyim. Goldede hatalı olan Sabri değil Zan'dır.

Öncelikle algılama sorunu olan arkadaşlara açıklama yapayım; Şebek demek hakaret sayılabilir ama şebeklik yapmak Türkçemiz'e yerleşmiş bir deyimdir. Ciddiyetsizlik, lakayıtlık anlamına gelir ki bunu yapan üyelerde kabullenmektedir dolayısıyla hakaret değildir. Farkında olmadan bir lakayıtlık içinde iseler zaten tedaviye ihtiyaçları vardır. Burda vakit kaybetmesinler.

Amaç çoluk çocuk gelsin, sitemiz tıklansın gibi sığ bir düşünceyse böyle devam edin. Yok biz saygı duyulan bir platform olacağız diyosanız. Bakınız; Oğuz Serdar, Anıl Tatar, Kansu Vargün (Soyadı yanlış yazmış olabilirim) onlardan tavsiye alın eminim yardımcı olacaklardır ki zaten Oğuz Serdar admin iken Fenerbahçe'de antu ne ise Galatasaray'da gscimbom o olacaktır diyerek ciddi bir hedef koymuştur. Yönetim el değiştirince vizyonda değişti sanırım.

Bir zamanlar Cengiz Çevik ve o kaliteye yaklaşabilecek, yorumları okunmaya değer birçok kişi yazarken şimdi forumun sadece Atilla Çelik'in eline bakmasıda yolunuzu göstermektedir.

Maç hakkında yazmaya değer pek birşey bulmuyorum. Sadece 2. yarı Mustafa Sarp'ı beğendiğimi ve eleştirilere katılmadığımı belirteyim. Goldede hatalı olan Sabri değil Zan'dır.

Bakın beni yanlış anlayın istemiyorum.. Sonuna kadar ben de sabır diyorum.. Hatta elensek de sabır diyorum.. Sistemin oturtulma çabası içerisinde olduğunu da biliyorum.. Bu yüzden sıkıntı elbette çekilecektir.. Hatta bu sıkıntı bizi Avrupa'dan da TSL'den de devre dışı bırakabilir buna rağmen destekçisiyim Rijkaard'ın.. Fakat yapmayın etmeyin şu Mustafa'ya güvenmeyin umut bağlamayın daha fazlasını beklemeyin.. :( En iyi oyununu oynadı bugün adam.. Daha çok kanser eder bizi.. M.Topal'ın derhal iyileşmesi umuduyla bu konuyu kapatıyorum.. Umarım beni yanıltır(Hiç zannetmiyorum ama :rolleyes:) Mustafa Bey(!) ...

Mustafa sarp bugün iyi oynadı ama bizde gördükki ilk 11 oyuncusu değil.Topalın yerini kesemez kesinlikle.İyi bir yedek olur sarp sadece..

Amaç çoluk çocuk gelsin, sitemiz tıklansın gibi sığ bir düşünceyse böyle devam edin. Yok biz saygı duyulan bir platform olacağız diyosanız. Bakınız; Oğuz Serdar, Anıl Tatar, Kansu Vargün (Soy adı yanlış yazmış olabilirim) onlardan tavsiye alın eminim yardımcı olacaklardır ki zaten Oğuz Serdar admin iken Fenerbahçe'de antu ne ise Galatasaray'da gscimbom o olacaktır diyerek ciddi bir hedef koymuştur. Yönetim el değiştirince vizyonda değişti sanırım.

Üyelik tarihime bakmayın.Ben bu forumun ilk kurulduğu zamanlarıda biliyorum. Gerçekten Oğuz Serdar çok çaba sarfetmiş, tek başına çalışıyordu.Sonra istenmeyen şeylerde oldu. Ancak şu çoluk çoçuk muhabbetine girmeseydiniz keşke.O zaman daha çok kişi vardı sizin tanımlamanıza göre konuşursak.Küfür, hakaret,resmi organlara sözlü saldırılar.Bu forumda merak etmeyin yazıları okunan kişiler var.Hatta size göre çoçuk sınıfına giren ama birçoklarına futbol bilgisi verecek insanlarda var.Uzaktan ahkam kesmekle olmaz.İnsanların çabalarına biraz saygı gösterin.

"Mücadele etmeyen kişi, konuşma hakkına sahip değildir"

** Orkun'un köşeyi giden topta boş boş yerinde kalmasına uyuz oluyorum., Bjk maçınnda da yaptı bunu. Tutamayacaksan da atla bari, çabala en azından..

** Yedekler yetersiz bu çok net.. İleri üçlüde kanatlarda oynayan oyuncuların -bu maçta Aydın ve Yaser- rakip kapanıyorsa içeri sokulup top alması lazım. Çok kenarlarda kalıyorlar..

** Alpaslan'a hocası çalım yapma basit oyna demiş belli. Stoperlerden topu aldıktan sonra tekrar verip ileri koşuyor. Stoper teknik olsa, oyun kurma becerisi olsa iyi yapta.. Verdiğin adam Servet-Gökhan.. Topu alınca ileriye bakmalı, pozitif kullanmalı topu..

** Yaser her topta yerde. Daha topçu olmadan kurnazlığı öğrenmiş. Biraz kendilerine güvenip sırtlarını dönseler hepsini geçerler bu kalitesiz adamlar varken.. Bir kere zorladıklarını hatırlamıyorum. Zorla kardeşim top kaybedeceksen de kaybet, riske gir. İleride oynuyorsun sen, kreatif ol..

** Aydın çalım atmayı bilmiyor. Topu köşeye sürüp en fazla korner yaptırıyor. Birisinin bu adama çalım atmayı öğretmesi lazım. Bir planı yok, alıyor doğaçlama yapıyor birşeyler.. Misal Arda; Alır solu zorlar, birden sağa döner orta pozisyonu varsa yapar yada feik atar çizgiye iner.. Bir stili vardır ama Aydın da bu yok..

**Uğur varken Sabri bu takımda oynayamaz..

** 4-3-3'de Erhan tek forvet olmaz..Tenis topu gibi her top geri döndü..

Benim düşüncelerim bunlar..

Aydın hep rezil oynar defol sabri olur.Evet sabri kötü oynadı ama sağ açık olarak Aydın dan 2-3 kat daha iyi oyuncudur.

Sabri den sonra kafaya takılan oyuncu G.zan olmuş.Servet-G.zan ikilisinin 2.maçı.2 maçta da servet g.zandan çok daha kötü oynamıştır.Serveti eleştiren var mı bilmiyorum daha okumadım ama başka yerlerde servet yerine gökhana laf edilmiş.Servet en sevdiğim futbolcular arasındadır ama torpile gerek yok.Leverkusen maçında yan topların 2sin de de adamını kaçıran servetti g.zanla olmaz bu iş dendi.Orkun 6 pasın oralarda servete verdi servet topu leverkusenli oyuncuya verdi kalenin dibinde maç sonrası çoğu kişi g.zanla olmaz dedi.Bu maça gelelim.Gökhan zanı fazla beğenmem ama servetten daha iyi ayağa sahip.Bugün servete pres yapıldığı anda topu taça vurdu adamlara bir sürü pas verdi.G.zanın 2 tane çok iyi ortasından başka çok iyi uzun paslar verdi.O pasların bazıları hatalı olabilir sonuçta taça gitmedi yana vermedi uzun pası çok denedi ve başarılı oldu da.

G.zan---Servet olmaz denilebilir ama bu maçta da g.zan şöyle böyle deniliyorsa.Kesinlikle servet 2 maçtır g.zana göre daha kötü.Tabi genel olarak servet kat ve kat öndedir ama gerçekleri söylemek lazım.Servetin leverkusen maçında yaptığı hatayı şu an zan yapsa bitmişti zan herkes için

Aydın yılmaz Trabzona gitsin ilk 18 e girsin başarıdır.M.sarp iyi yedek olacaktır bugün iyiydi

evet emre haklisin bizde ileriye dogru oynayabilcek adam istiyoruz ama bence bunu gorebilmek icin keita baros kewel uclusunu gormek lazim, bu ileri oynama olayi birazda pas isteyen adama bagli.

bence o zmn karar vermek lazim, su anki ileri uctakiler cok gucsuz oldugu icin defansin onune gecip top isteyemiyorlar

ne yazikki kapanan takima karsi defansin arkasinda bosluk bulamicamiza gore sonuclar belli

biraz daha zaman vermek lazim bakalim

bu surede bi darbe yememek onemli

takimda bazi futbolcular cok relax oynamak isterken bu biraz lakaitlige kacti,ayrica her top geriye oynanmaz kardesim,biraz riske girin ileri oynayin yahu,verkaca girin,bos kosu yapin,alan bosaltin,ve en buyuk ozelligimiz olan yogun pres i kaybetmis durumdayiz.Buna ACIL cozum bulunmali,Uefa kupasini aldigimizda 4 kisi pres yapiyorduk,simdi ise 1 kisi bile yapmiyor o yogun presi !!!!!!!!!!!!!!!!!

bence de zan kotu oynamadi servetle karsilastirilirsa- zamanla bence cok iyi olcak

burda en onemlisi kanattaki defans adamlarimizin hizli olmasi ve kademeye girmesi

eger bu sistemi oturtursak kral defansimiz olur

ben bu is icin ugur ve baltayla bu ilkilinin ust uste 5 mac oynamasini beklemek istiyorum

forvettede ne yazikki arkasi donuk oynayabilcek biri lazim nondanin iyisi gibi, baros a bisey olursa durum biraz yas gibi gorecegiz

orta saha icin de henuz bir fikir yurutemiyorum cok karisik

bence de zan kotu oynamadi servetle karsilastirilirsa- zamanla bence cok iyi olcak

burda en onemlisi kanattaki defans adamlarimizin hizli olmasi ve kademeye girmesi

eger bu sistemi oturtursak kral defansimiz olur

ben bu is icin ugur ve baltayla bu ilkilinin ust uste 5 mac oynamasini beklemek istiyorum

forvettede ne yazikki arkasi donuk oynayabilcek biri lazim nondanin iyisi gibi, baros a bisey olursa durum biraz yas gibi gorecegiz

orta saha icin de henuz bir fikir yurutemiyorum cok karisik

Baros a birsey olursa orada Keita oynar,sagda Kewell solda Arda oynar .

takimda bazi futbolcular cok relax oynamak isterken bu biraz lakaitlige kacti,ayrica her top geriye oynanmaz kardesim,biraz riske girin ileri oynayin yahu,verkaca girin,bos kosu yapin,alan bosaltin,ve en buyuk ozelligimiz olan yogun pres i kaybetmis durumdayiz.Buna ACIL cozum bulunmali,Uefa kupasini aldigimizda 4 kisi pres yapiyorduk,simdi ise 1 kisi bile yapmiyor o yogun presi !!!!!!!!!!!!!!!!!

Haklısın pres yapmadık mı olmuyor. En azından 2-3 kişinin pres yapması lazım.

zaten baska bi cozum yok su an ama sorun olabilir iste, keita gibi hizli bir adami arkasi donuk olarak oynatmak biraz mantiksiz geliyo

onun yerine nonda denenebilir eger olmediyse henuz :)

evet emre haklisin bizde ileriye dogru oynayabilcek adam istiyoruz ama bence bunu gorebilmek icin keita baros kewel uclusunu gormek lazim, bu ileri oynama olayi birazda pas isteyen adama bagli.

bence o zmn karar vermek lazim, su anki ileri uctakiler cok gucsuz oldugu icin defansin onune gecip top isteyemiyorlar

ne yazikki kapanan takima karsi defansin arkasinda bosluk bulamicamiza gore sonuclar belli

biraz daha zaman vermek lazim bakalim

bu surede bi darbe yememek onemli

Ben şimdiden yazayım, görmeye gerek yok. Geçen sene Lincoln süz çekilen sıkıntıların benzerini yaşarız. Keita kendi özel hareketleri ile pozisyon oluşturur ama takımı asıl oynatacak olan oyun kurucu, pas dağıtıcı adam yok.

Geçen seneden hiç mi ders alınmadı? Az mı yaşadık bu problemi? Nasıl görülmez bu?

Kesinlikle takviye şart, yoksa patlar...

Üyelik tarihime bakmayın.Ben bu forumun ilk kurulduğu zamanlarıda biliyorum. Gerçekten Oğuz Serdar çok çaba sarfetmiş, tek başına çalışıyordu.Sonra istenmeyen şeylerde oldu. Ancak şu çoluk çoçuk muhabbetine girmeseydiniz keşke.O zaman daha çok kişi vardı sizin tanımlamanıza göre konuşursak.Küfür, hakaret,resmi organlara sözlü saldırılar.Bu forumda merak etmeyin yazıları okunan kişiler var.Hatta size göre çoçuk sınıfına giren ama birçoklarına futbol bilgisi verecek insanlarda var.Uzaktan ahkam kesmekle olmaz.İnsanların çabalarına biraz saygı gösterin.

"Mücadele etmeyen kişi, konuşma hakkına sahip değildir"

Sana göre okunacak yazılar çoktur bana göre azdır. Herkesin kendi seviyesine göre demekki.

Ayrıca yine bana göre bir kişinin çocuk sınıfına girmesi direk o kişinin yorumları ile ilgilidir. Sağ tarafta yazan yaşa inanmadığım gibi, 25 yaşında biri saçma sapan yorumlar yazıp şebeklik yapıyorsa benim gözümde o çoluk çocuktur. Bahsettiğiniz yaşı küçük fikri ve yazıları olgun olan bir arkadaş ben de tanıyorum ama ismini vermeyim belki kendisi adının geçmesini istemiyordur.

İnsanların emeklerine saygı göstermekten bahsederken daha temkinli konuşacaksın. Bende bu insanların emekleri boşa gitmesin diye tavsiyede bulunuyorum yoksa banane kapatırım sayfayı çeker giderim.

''Mücadele etmeyen kişi konuşma hakkına sahip değildir.'' diyerek iddialı ve tahrik edici bir cümle kurmuşsun. Ben sana desem ki ''Mücadele etmiyorum üstünede konuşuyorum, hadi göreyim seni ne yapabileceksin, bu hakkı vermek veya almak sana mı düşmüş'' senin niyetinin kötü olmadığını düşünerek böyle bir cevap vermiyorum ve böylede düşünmüyorum sadece olasılıkdan bahsettim :) Yani tahrik edici cümleler kullanarak işi sidik yarışına çevirmeyelim.

Amaç çoluk çocuk gelsin, sitemiz tıklansın gibi sığ bir düşünceyse böyle devam edin. Yok biz saygı duyulan bir platform olacağız diyosanız. Bakınız; Oğuz Serdar, Anıl Tatar, Kansu Vargün (Soyadı yanlış yazmış olabilirim) onlardan tavsiye alın eminim yardımcı olacaklardır ki zaten Oğuz Serdar admin iken Fenerbahçe'de antu ne ise Galatasaray'da gscimbom o olacaktır diyerek ciddi bir hedef koymuştur. Yönetim el değiştirince vizyonda değişti sanırım.

Maç hakkında yazmaya değer pek birşey bulmuyorum. Sadece 2. yarı Mustafa Sarp'ı beğendiğimi ve eleştirilere katılmadığımı belirteyim. Goldede hatalı olan Sabri değil Zan'dır.

Seninkine de edebiyat parçalamak deniyor Kemal Ünsal. Yoo azim gösterip zaman ayıracağım ve seni anlamaya çalışacağım.

Bir örnek verecek olursak, "Şerefsiz" demek de şeref yoksunluğudur ve hakaret değildir ama birine dersen, adam suratına yumruğu yapıştırır. Cümleleri evirip çevirip pullayınca içeriği değişmiyor. Senin ne dediğin değil, karşıdakinin ne algıladığı önemlidir cümlesi de boşuna denmiyor.

Cengiz Çevik 'i o vizyonunu övdüğün Oğuz Serdar 'ın uzaklaştırdığını ve güç bela geri kazandığımızı bilmiyor olman doğal ama yaklaşımımıza sığ vs derken amacını açık açık söyle biz de bilelim.

Eleştirmek ne kolay iş, buyur.

''Mücadele etmeyen kişi konuşma hakkına sahip değildir.'' diyerek iddialı ve tahrik edici bir cümle kurmuşsun. Ben sana desem ki ''Mücadele etmiyorum üstünede konuşuyorum, hadi göreyim seni ne yapabileceksin, bu hakkı vermek veya almak sana mı düşmüş'' senin niyetinin kötü olmadığını düşünerek böyle bir cevap vermiyorum ve böylede düşünmüyorum sadece olasılıkdan bahsettim :) Yani tahrik edici cümleler kullanarak işi sidik yarışına çevirmeyelim.

Eleştirdiğiniz konular önemli konular.Uzaktan yazıp gitmekle olmuyor, fikri takip yapacak insanlar, Galatasaraylılığı anlayan, anlatacak insanlar ne kadar çok olursa o kadar güzel olur demenin özetiydi aslında yazdığım.Yoksa birşeylerin yarışmasına çevirme gibi bir niyetim yoktu.Aldığım eğitime ve beni tanıyan insanlara karşı mahçup olurum aksi takdirde.

Geri
Üst Alt