UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1-1 Galatasaray | 16 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1 - 1 Galatasaray | 16 Temmuz

Maşallahlık yorumlar mübarek. :)

Death isimli bir grubun The Philosopher isimli şarkısı gelir sürekli aklıma. Bu tür haddi aşan eleştirileri, kesin nitelemeleri ve mevcut dinamikleri göz önüne almadan direkt sonucu betimleyenler için bu şarkıdan bir dizeyi paylaşmak isterim:

Death - The Philosopher' Alıntı:
Do you feel what I feel, see what I see, hear what I hear

There is a line you must draw between your dream world and reality

Do you live my life or share the breath I breathe

Lies feed your judgment of others

Behold how the blind lead each other

The philosopher

You know so much about nothing at all

Ideas that fall under shadows of theories that stand tall

Thoughts that grow narrow upon being verbally released

Your mind is not your own

ben şahsen Emre Çolak içinde bekliycem tamam yetenekli ama 2 hazırlık maçıyla Maradona yaptınız Kewella arasında ne fark var diye başlıklar açıldı tamam 2 hazırlık maçında iyi oynadı.Ama bekleyin biraz Aydın için 2 sene önce neler diyorduk bu işler öyle kolay degil

ben şahsen Emre Çolak içinde bekliycem tamam yetenekli ama 2 hazırlık maçıyla Maradona yaptınız Kewella arasında ne fark var diye başlıklar açıldı tamam 2 hazırlık maçında iyi oynadı.Ama bekleyin biraz Aydın için 2 sene önce neler diyorduk bu işler öyle kolay degil

üzülerek söylüyorum bu genclerimizden 2-3 tanesi dısında cacık olmaz

Kendin ne demek istediğinin farkında mısın? Bekleme olayını neden "cacık" olamayan gençler üzerinde denemiyoruz.:)

Kendin ne demek istediğinin farkında mısın? Bekleme olayını neden "cacık" olamayan gençler üzerinde denemiyoruz.:)

bekliyoruz ama bazıları için beklemekten kafayı yemek üzereyim bkz:Aydın,Yaser,Mehmet Güven ,Sabri,Barıs

'''AS takım gelince degişecek'' diye yapılan yorumları anlıyamıyorum,bugünkü takımda defans,ortasaha tamamiyle aslarla kurulu sayılırdı birtek bu takıma eklenecek isimler baroş,arda,keita birde keweell var ama onun 11 çıkıp çıkmayacağı kesin degil.

Bu durumda sadece ileri 3 lü değişince birden bire uçuşa gececegimize inananlara sadece gülüyorum...

Defans servet-gökhan oynadı ve kesinlikle bi halt edemiyorlar çok yavaşlar özeliklede gökhan ne pas verebiliyor nede kesicilik yapabiliyor.

ortasaha ayhan-barış-mustafa bunlarda da bir cacık olmuyacak çünkü yaptıkları tek şey saga sola ve geriye pas vermek,ne kafalarını kullanmak var nede ayaklarını.

eğer takım bu adamlara kalacaksa hem şampiyonluk hemde uefada gruplara kalmak hayalden öteye gidemez.

bunlar klasik süperlig topçularından öteye gidemediler ve gidemiyecekler...

Katılıyorum.Hele G.Zan..neyse

bu bahsettigim oyuncular için(Mehmet G. Sabri,Barıs,Aydın) bence bırak Rijkaard ve ekibini Mourinho ve ekibi gelse umut yok

Tv karşısında izlemekle olmuyor bu işler.Onların yıllarca beraber çalışan hocaları zaten başında mevcut.Işık göremeseler şimdiden postalamışlardı.Galatasaray büyük ekip, buraya uyum sağlayıp yüzde 100 perfonmans beklemek biraz sabır işidir.Gerekirse 1 yıl ,gerekirse 2 yıl.Başında Rijkaard ve ekibi varken bırak onlar karar versin "cacık" olup olmadıklarına.

Baştan beri söylüyorum savunma Servet-emre olur hatta Servet-murat olur ama Servet-Gökhan olmaz,çok ağır kalırlar.

Anıl Dilaver gibi bir yetenek nasıl kampta degildi çok şaşırdım paftan begendigim tek adam ne Emre Çolak ne da Cem Sultan en çok Anıl Dilaveri begenmiştim acaba sakat falan mı?bir Yaser yerine bir Aydın yerine Anılı görmek isterdim

Anıl Dilaver gibi bir yetenek nasıl kampta degildi çok şaşırdım paftan begendigim tek adam ne Emre Çolak ne da Cem Sultan en çok Anıl Dilaveri begenmiştim acaba sakat falan mı?bir Yaser yerine bir Aydın yerine Anılı görmek isterdim

Anıl sattılar bonservisiyle:mad:.

Dilaver,yönetim böyleyken şaşırma.:).Sabri'yi tutar Anılı'ı satarlar.

yazıklar olsun ozaman o çocuk Emre Çolaktan bile yetenekliydi paf takımda izlerken hayran kalmıstım umarım başka bir takımda yıldız olurda yönetim başını taşlara vurur

Bir, iki, üç genç yetmez hepsi gençten olsun. Biri "size göre" fos çıkınca diğerleri aranır olsun.

Yapılan bu tür yorumlar, Rijkaard'ın şans verdiği, oyunda tuttuğu oyuncular için şimdiden kesin ve son tanıları koymak Rijkaard'ın futbol cahili olduğunu iddia etmektir. Çünkü Rijkaard, yine "size göre" cacık olmayacak adamlara nedense şans vermektedir. Bir maçta kral olan ertesi maç cacık bile olmamaktadır.

Hangi mizah dergisiydi şu an hatırlamıyorum, Kedi Levo diye bir karakter vardı, kaba göre şekil alan bir karakterdi ve hep bu yönü öne sürülürdü. Benzerlik şaşırtıcı değil. Çünkü biliyoruz ki o çok istenen, neden gönderildi denen oyuncu, hazırlık maçlarında ve dünkü maçta kötü oynasaydı bu sefer o istenmeyecek ve şu an istemediğimiz oyuncu istenecekti. :)

Kedi Levo. :)

yazıklar olsun ozaman o çocuk Emre Çolaktan bile yetenekliydi paf takımda izlerken hayran kalmıstım umarım başka bir takımda yıldız olurda yönetim başını taşlara vurur

İnşallah.İrfan'ı da verdiler zaten.

Dün bir kez daha gördük ki Yaser Yıldız,Aydın Yılmaz,Mustafa Sarp gibi oyuncular Galatasaray'ın oyuncusu değiller..

Geri
Üst Alt