UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1-1 Galatasaray | 16 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol - Galatasaray | 16 Temmuz - 19.30

Simdi bir an gecen seneyi hatirliyorum, hele su maclari:

Galatasaray 1 - 0 Olympiakos

Benfica 0 - 2 Galatasaray

Hertha Berlin 0 - 1 Galatasaray

Galatasaray 4 - 3 Bordeaux

Finale cikamadik belki, ama hepimizi eminim ki bu maclarda fena cosmusuzdur, göklere ucmusuzdur, hakli miyim ?

Mesela bordeaux maci

Meira aman aman aman aman | GS 0 - 1 BOR

Arda, ortayaaaaaaaaaaaaaaa | GS 1 - 1 BOR

Lincoln güzel pas, Kewelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll kewellllllllllllllllllll !| GS 2 - 1 BOR

Gol kokuyor gol, Lincoln ortayaaaaaaaaaa, tapusunu aldik, iste coskusunu yaziyoruz | GS 3 - 1 BOR

Gol mü ? evet, keske daha gec gelseydi, kii hic gelmese daha iyi olurdu | GS 3 - 2 BOR

Inanilmaz, Cavenaghi 3-3 | GS 3 - 3 BOR

Kornerden sut, Lincoln. Geriye geliyor SABRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, eh be sabri, bu saate kadar beklenirmiydi | GS 4 - 3 BOR

Belki finale yükselemedik, AMA o maclarda ki yasadigimiz sevincler, ve coskular asla PAHA BICILEMEZ. Ben bunlar özledim, ve yine insallah coskuyla sevince boguluruz, en az 2-3 mac. Cok mu sey istemis olurum ? Hadi Galatasaray'lilar, bu sene yine UEFA'da hep destekm, tam destek ! Artik avrupa maclari icin ZAMANI GELDI !

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol - Galatasaray | 16 Temmuz - 19.30

Üstdüzey bir maç beklemiyorum. Benim asıl umutlu olacağım nokta kadroda yer alan bir çok isim ideal kadro elemanı olmadığının farkına varıp olaya forma şansı olarak bakarsa etkin bir oyun sergileyebiliriz belki. Gençler bu fırsatı kaçırmamalı ve ona göre oynamalıdır. Abilerine nazaran daha hırslı bir oyun bekliyorum o yüzden.

Bir kaç farklı galibiyet alırız. Evimizde de 5-6 çekeriz.

Takımımıza başarılar. Tek farklı galibiyet alırız.

Deplasmanda ya gollü beraberlik,yada 2-0 falan gibi bir skor geçiyor içimden.

ASY'de ise as oyuncuların katılmıyla farklı galibiyet alır yolumuza devam ederiz .

Ayrıca bugün Emre'nin çok iyi bir performans göstereceğini düşünüyorum.Yabancı basında da yer bulacaktır hatta performansı ..

Emre Çolak bence formayı kaptı Rjikaard onunla özel ilgileniyor. Bugün maçın yıldızıda o olacak. :)

evet yaklaşık 6.5 saat kaldı maça hadi bakalım hayırlısı...

Ben gençlere güveniyorum daha fazla motivasyonla çıkacaklarını düşünüyorum.rijkaard 'a teşekkürler ayrıca gençleri forma sansı vererek onlara güvendiğini gösterdiği için

Allah utandırmasın.Çok emekler harcandı daha sezona başlanmadan.Birçok oyuncumuz 40-50 maçlık geçtiğimiz sezon performansından sonra pek dinlenemedi.Bugün yeni sezonun ilk resmi maçı. Kendilerini fazla zorlamadan, sakatsız, kazasız bir maç olması ve kazanmamız dileğiyle.

7-0 olsun bizim olsun.

Bugün fark atarız haftaya şölen yaparız inşallah.

Uğur sakatlanırsa diye çok korkuyorum valla..

Allah utandırmasın.Çok emekler harcandı daha sezona başlanmadan.Birçok oyuncumuz 40-50 maçlık geçtiğimiz sezon performansından sonra pek dinlenemedi.Bugün yeni sezonun ilk resmi maçı. Kendilerini fazla zorlamadan, sakatsız, kazasız bir maç olması ve kazanmamız dileğiyle.

Evet temennimiz bu.

Ben gençlere güveniyorum daha fazla motivasyonla çıkacaklarını düşünüyorum.rijkaard 'a teşekkürler ayrıca gençleri forma sansı vererek onlara güvendiğini gösterdiği için

Gençlerimizin alacağı her skor kabulumdür. Umarım 2 maçı da kazanır, Avrupa kupalarındaki galibiyet sayımız ile mağlubiyet sayımız arasındaki farkı kapatırız.

7-0 olsun bizim olsun.

Şaka olmalı. Karşımızdaki amatör takım değil. 1-0 olsun bizim olsun diyorum.

3-0 olsun temiz olsun

Alemin kralı geliyor geliyor geliyor.:)0 - 1 olsun bizim olsun.

Yenecegiz insallah.

Geri
Üst Alt