UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1-1 Galatasaray | 16 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol - Galatasaray | 16 Temmuz - 19.30

Sabri ! :asd:

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol - Galatasaray | 16 Temmuz - 19.30

Sabrimi açtı o ortayı(!) pardon şutu.

nebicim bir taraftar kitleleri var bunlarin, Topol diyolar baska bisey demiyolar..

Mustafa fena oynamıyo.Dİğerlerine oranla.

bırakın yenilmeyi berabere kalsak deli olurum

Bizimkiler hala boş çayırda koşuyor.Yan pas , geri pas , ulan bıtane ılerı ısabetlı pas atın

Adamların küfürlerini dinliyoruz.

renkdaş sadece emrede katılıyorum sana ama ben olsam bu maca arda baroş vs almam cok eksta bir durum olmadıkça 4-0 5-0 gibi o da imkansız :D ayıptır ardanın baroşun tobol a karşı oynaması real madrid gelse on eleme oynasa ronaldo sahaya adım atar mı sizce

real ile kıyaslamak pek manalı olmamaış bence.

olaya şu açıdan bak:

erhan-yaser ve aydın ın ileri uçta olması açık söylüyorum baştan kayıptır. Bu nendele saydığım 3 lüden en az 1 inin sahada olması lazımdı diye yazdım.

Tüm hazırlık maçlarını izledim çünkü, bu adamlar gerçekten abartılıyorlar.

Dolayısı ile bu durumda işi garantiye bağlamak lazım

Rela madrid olsan Ronaldo olmaz ama Robbe oynar, oysa GS de Arda yok peki km var Yaser:)

Var mı ötesi???

yahu 1 tane olsun goll pozisyonumuz yok yaa

Orta sahada oynayan adamlarla 4-3-3u oynayamayiz.En az 1 oyuncu almaliyiz o bolgeye.Hizli atak yapmamiz gerekirken biz yana geriye pas yapiyoruz..

zaten ortada oynayan oyunculardan şu an ayhan oynar.ileri üçlü zaten olmayacak ilerleyen maçlarda.ortaya adam lazım herkes söylüyor.inşallah alınacak

İlk yari bir An önce bitmeli ... Bu rezil kepaze Kadro gol falan atamaz

ARDA,BAROS in

Yaser, ERHAN out

Sn yıllarda izledigim(tromso macindan sonra) en berbat GALATASARAY.

doğru balkondan yıldızları izliyorsunuz

sonsuza kadar sus.

iki pas yapamiyor rakip,2 yahu,3de degil,sifir seviye.cok sIKICI bir mac,iki kotu takimin maci gibi..as oyuncularimizin hepsi mi istanbulda kaldi..yedekler kimler,bilen yazsin..

İnşallah Rıdvan abi Arda Baros çözer.

Geri
Üst Alt