UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1-1 Galatasaray | 16 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol - Galatasaray | 16 Temmuz - 19.30

Emre Maradona Sabri var ya:m26:

İşte bu çocuğu elimizde tutamayacağız bu sene.Takipçisi çok bu çocuğun.Hele yediğimiz golde topa kıçını dönmesi yok mu, hayran bıraktırdı Avrupa'yı kendine :asd:

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol - Galatasaray | 16 Temmuz - 19.30

Kimseye rezil olmayız ;):):).

Ortamı germeyin maç sonucu bizim lehimize biteceğini düşünüp ona göre yorum yapın ;).

Birbirimizin yüzüne bakacapız;).

Maç başlıyor hadi herkes tvlere:D:D:D:D.

Size terbiyeli konuşmanızı önerir,ahlaklı davranmaya davet ederim...

Edebinizle oturup maçınızı izleyiniz...

Terbiyesizce ne söylemişim acaba örnek verirmisiniz,siz bana Cem Yılmaz diyeceksiniz tamam ben size bunu diyince terbiyesizlik ha :D akşam akşam güldürdünüz beni ?

Çok mutluydunuz birden soldunuz nedir bu ciddiyet ?

Rijkaard geldigi gun sabir yemini eden herkes carpilacak :D Yahu tobola dayanamadiniz,derbileri filan dusunemiyorum :) yazik valla,adam cakicak ona yaniyorum yoksa sabri zaten 50 sene bizde,bi yaser gider 3 yaser gelir,rijkaarda yazik olucak..

merak etme

aslar cikinca goruruz

Şu kavga ortamını aşalım lütfen !

Arda Ve Baros giriyooorr!!

baroş ve arda girdi.erhan ve barış çıktı

Angut taraftara rezil olacaz ona üzülüyorum.! :mad:

Niye yahu niye? noldu ki? naptik? 5-0 yenilsek 6-0 yeneriz,arda yok kewell yok baros yok,keita yok,kalede ucuncu kalecin var,antuyu okumaktan angutlastiniz iyice,kendinize gelin,lig baslamadan boyleyseniz vay halimize.nedir bu yahu tobol takimmidir? kadromuz bumudur?!!!!!!!

Milan,arda girdi.......Skor taraftarlari sevinirsiniz az sonra merak etmeyin,olmadi Kaptan oldu zivanadan cikti,baros da kotu golcu dersiniz.sasirmam.

oleeey Arda ve Baros girdi.

Sana mı soracam haddimi hududumu? Kimsin sen?

bunun ayagı cıksın bunun kolu kırılsın tarzı beddua ettiginin farkında degisin heralde bırak Galatasaray topcusunu Fenerbahce topcusu hakkında bıle sunu demek yanlısdır haddini bilmem ama konusurken bıraz dusun derim ;)

Ciddi bir şekilde yorum yapan arkadaşların ve düşüncelerine önem verdiğim bazı kişilerin maç hakkında ne düşündüğünü merak edip devre arasında foruma giriyorum, 20 sayfadan fazla okuyorum ve yazılanların büyük çoğunluğunun zeka seviyesi yüksek(!) olan şahısların yaptıkları şebeklikler olduğunu görüyorum. Cidden ayıp. Birşeyler paylaşmak niyetinde değilseniz girin msn e yapın geyiğinizi, ince esprilerinizi

Neyse... Herkes gibi bende bu sonuç karşısında şaşkınım. Böyle bir futbol tahmin etmiyordum ama 2. yarı takımımızın işleri toparlayacağı konusunda güvenim tam.

eger gencleri kazanacaksak böyle asla kazanamayiz.önce aslar oynar sonra gencler girer,eger skoru yakalarsak.ama böyle olunca kötü oynayan gencler cikinca kendine olan güvenleri sarsilacak dogal olarak.rijkaard yanlis yapti

Terbiyesizce ne söylemişim acaba örnek verirmisiniz,siz bana Cem Yılmaz diyeceksiniz tamam ben size bunu diyince terbiyesizlik ha :D akşam akşam güldürdünüz beni ?

gokhan takma kafana

ciddiyetsizlik had safada bosverrr renkdas

Rıdvan lidroroth yok diyor Ercan ama adı var hocam diyor koptum:D:D:D

Baros kaldığı yerden devam :p El ile oynamalara. :D

baros aldi gene eline hay allahim.

Sen istedin diye böyle konuşuyorum yoksa ... Spor hocam...

Sana verilecek cevaplar burada verilirse ceza alırım vb vb...

Rica etsem konuyu kapatır mısın ?

Arkadaşlara engel oluyorsun ;)

Tarafımdan editlenmiştir ;)

Geri
Üst Alt