UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1-1 Galatasaray | 16 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1 - 1 Galatasaray | 16 Temmuz

Nonda ile iş yürüyen biride hala 27li yaşlardı ki Nonda yı hala kafasında kuran biridir eski Nonda nın bir daha olmayacağını anlamayan biridir.

27 yaşındaki Nondayı degil ilk geldigi yıldaki Nondayı kafamda kuruyorum Nonda süper bir oyuncu demiyorum ama Barostan hız dısında fazla bir eksigi yok bence tabi herkesin görüşü farklı saygı duymak gerekir

bi arkadaş bugunkü 11 rin orjinale yakın oldugunu söylemiş :D :D

güldürmeyin bizi :D

bide nonda meselsinde ise nondayı cok seviyorum ama performans verecekmi gercekten cok mechul yani iyi bi nondayı kim istemez ama nonda kötü bi zilenim veriyor bu son döneminde cok agırlaştı.

Sağ bek stoper forvet bence 3 oyuncu lazım forvet olmasa da orta sahada iki yönlü oyuncu çok şey istiyorum galiba ama eksikler göze batıyo.

Bu tarz bir ilk 11 bir daha görürsem Rijkaard tan şüphe etmeye başlayacağım!

Orjinale yakın :S:S:S.

Sabri, Gökhan, Servet, Barış, Mustafa, Ayhan, Arda, Baros. Bence gayet orijinal, transfer olacaksa bilemiyorum tabi.

2. dakikada yenen gol için Sabri'yi, Orkun'u suçlamak da nasıl bir gaflet anlayabilmiş değilim. Siz hiç D. Alves'i orada gördünüz mü, Sabri gelip kademesine girmiş adam da alt edip ölü noktaya gol vuruşunu yapmış.

Gökhan Zan ise arkada. Suçlu ise Sabri ve Orkun. (?) Öyle olmuyor o işte. G. Zan da böyle bir adam zaten.

Tobol'un tartışılacak yanı yok, ayağa pas yapmaktan, bir çalım atmaktan aciz bir takım. İlla ki elersiniz ama bu uyumsuzluğu nasıl aşacak Rijkaard bilmiyorum.

essien'i alırsak iş biter. yani böyle bi adam bulursak. bu takımın başka sorunu yok. essien gibi keşfedilmemiş 3-5 topçuda vardır heralde dünyada.

Mustafa Sarp bildiğin Maldonado dur!!!

Sağ bek stoper forvet bence 3 oyuncu lazım forvet olmasa da orta sahada iki yönlü oyuncu çok şey istiyorum galiba ama eksikler göze batıyo.

En önemlisi orta sahada iki yonlu oynayabilen biri

yok ya, stoper daha önemli.

bilmiyorum

ikiside cok önemli.

Pas alis verisi sanki agir cekimde gibiydi.

Gereksiz geri paslari oyunu cok sogutdu. Orta alanda topu ayaginda tutabilecek bir tek ayhan vardi ama oda daha hazir olmadigindan kötü oyuna katki sagladi.

Gökhan Zan ve Servet topu ya sisirdiler yada kaybetdiler. sabri de maalesef gene alisik oldugumuz kötü günündeydi.

Uguru herzaman Sabirye tercih ederim.

Sabrinin ortalari Galatasaray camiyasinda oynayan bir futbolcuya hic yakismiyor. Neden duran toplarin arkasina gecirtildigini anlayamiyorum.

Keske Emre Colak oynama sansi bulabilseydi ama kirmizi kartdan sonra Ugurun girmesi bence dogruydu.

Alpaslan kötünün iyisi gibi gözüksede cokda fazla beklentinin yersiz oldugunu düsünüyorum ama Volkan Yamani düsündükce takimda kalma hakki daha cok.

Mustafa Sarp gercekten düz oyuncu. Kisiligiyle Galatasaraya yakisiyor gibi ama su an ki futbolu bence yakismiyor.

Baris da düz oyuncu ama yaninda teknik oyuncular oldugunda yararli oldugunu düsünüyorum, cünkü rakibi kondisyonuyla rahtsiz ediyor.

Yasere maalesef basdan beri isinamadim. Burda hazirlik maclarinda cok övenler olsada bence futbol zekasi cok düsük. Bir hücüm oyuncusu icin cok faul yapiyor.

Son vuruslari cok kötü cünkü zekasiyla degilde gücüyle oynamaya calisiyor.

Ikisinide birlestirebilse, hani belki yarali olabilir;-). Ben olsam takimda tutmazdim.

Erhan cok genc ve tekinik bir futbolcu ama Barosun rolünü üstlenmesi zor, sanki kanatda daha yararli olur gibi.

Aydin`da bu gidisle ya yedek bekliyecek yada maalesef baska takima gidicek.

Kendisinden herkes gibi cok beklentilerim vardi ama hala bekliyorum. O da bugün kötünün iyisiydi bence.

Arda`da kenarda cok daha etkili oluyor, ortada oynayinca fazla keyif vermiyor.

Kapanan savunmaya karsi oynadigimiz zaman o bölgede cok etkili olamiyor.

Bugün zaten bütün paslar hep geriye verildi.

Ben genede Rijkaard ve ekibine cok güveniyorum. Bakalim gidenler listesinde kimler olucak.

Sabri tam bir sabri gibi oynadı

Aydın Yaser Erhan hiçbir şey yapamadı zaten yapmasınıda beklemiyordum.Böyle bir üçlü ancak böyle oynar.Galatasarayda oynadıklarının farkında değiller.Bir taraflarını yırtmaları lazımken hiç kasmadılar.

Sarp Ayhan Barış bişey diyemiyorum GS gibi takımda ancak yedek olurlar. Ayhandan beklentilerim vardı ama hiçbir şey yapamadı.

Alpaslan eh işte,Hakan la beraber sol beki götürürler

Servet-Gökhan çok ağır ligde idare eder ama asla avrupada başarılı olamayız.

Ali Sami Yen de rahat yener üst tura çıkarız.

Sabri, Gökhan, Servet, Barış, Mustafa, Ayhan, Arda, Baros. Bence gayet orijinal, transfer olacaksa bilemiyorum tabi.

2. dakikada yenen gol için Sabri'yi, Orkun'u suçlamak da nasıl bir gaflet anlayabilmiş değilim. Siz hiç D. Alves'i orada gördünüz mü, Sabri gelip kademesine girmiş adam da alt edip ölü noktaya gol vuruşunu yapmış.

Gökhan Zan ise arkada. Suçlu ise Sabri ve Orkun. (?) Öyle olmuyor o işte. G. Zan da böyle bir adam zaten.

Tobol'un tartışılacak yanı yok, ayağa pas yapmaktan, bir çalım atmaktan aciz bir takım. İlla ki elersiniz ama bu uyumsuzluğu nasıl aşacak Rijkaard bilmiyorum.

Çok büyük ve kompleks bi sorun dimi bu? :D ya işin yokmu git kendi takımının taraftar forumunda yaz hasan

Orjinale yakın mı ? Yaser,Aydın bunlar mı orjinal Orkun mu orjinal şimdi tövbe yarabbim yaa.

Ayrıca Sabrinin orda adamı nasıl izlediğinide hepimiz gördük. Kafasını sokması lazımda en kötü şarj yapması lazımdı ama izledi sadece.

Geri
Üst Alt