Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mustafa Sarp bildiğin Maldonado dur!!!
Off be ne Nonda'ymış be kardeşim.Baros'dan hızı eksik demişsin.Ozaman Çalışsaydı biraz hızlandırsaydı kendini.Ayrıca Baros Nonda'dan sadece Hızlı değil-Daha iyi dribling yapıyor-kariyerli ve son vuruşlarıda Nonda'dan çok daha iyi.27 yaşındaki Nondayı degil ilk geldigi yıldaki Nondayı kafamda kuruyorum Nonda süper bir oyuncu demiyorum ama Barostan hız dısında fazla bir eksigi yok bence tabi herkesin görüşü farklı saygı duymak gerekir
Sabri, Gökhan, Servet, Barış, Mustafa, Ayhan, Arda, Baros. Bence gayet orijinal, transfer olacaksa bilemiyorum tabi.
2. dakikada yenen gol için Sabri'yi, Orkun'u suçlamak da nasıl bir gaflet anlayabilmiş değilim. Siz hiç D. Alves'i orada gördünüz mü, Sabri gelip kademesine girmiş adam da alt edip ölü noktaya gol vuruşunu yapmış.
Gökhan Zan ise arkada. Suçlu ise Sabri ve Orkun. (?) Öyle olmuyor o işte. G. Zan da böyle bir adam zaten.
Tobol'un tartışılacak yanı yok, ayağa pas yapmaktan, bir çalım atmaktan aciz bir takım. İlla ki elersiniz ama bu uyumsuzluğu nasıl aşacak Rijkaard bilmiyorum.
.
Mustafa;
Ben büyük bir LORD OF THE RİNGS hayranıyımdır.
Komik olan ne?
Bende bende![]()
senin tipsizligin
alinmasaydin.![]()
Servet,Arda ve Baros dışında hiçbiri as oyuncu değil.Sabri, Gökhan, Servet, Barış, Mustafa, Ayhan, Arda, Baros. Bence gayet orijinal, transfer olacaksa bilemiyorum tabi.
2. dakikada yenen gol için Sabri'yi, Orkun'u suçlamak da nasıl bir gaflet anlayabilmiş değilim. Siz hiç D. Alves'i orada gördünüz mü, Sabri gelip kademesine girmiş adam da alt edip ölü noktaya gol vuruşunu yapmış.
Gökhan Zan ise arkada. Suçlu ise Sabri ve Orkun. (?) Öyle olmuyor o işte. G. Zan da böyle bir adam zaten.
Tobol'un tartışılacak yanı yok, ayağa pas yapmaktan, bir çalım atmaktan aciz bir takım. İlla ki elersiniz ama bu uyumsuzluğu nasıl aşacak Rijkaard bilmiyorum.
Rijkaard da bu takımı İstanbul'da eleyebileceğimizi bildiği ve as kadrodan çoğu oyuncu hazır olmadığı için böyle bir kadro sürdü. Kimin ne durumda olduğunu daha net görmek için. Kadro seçimi yüzünden Rijkaard'a kızmak yersiz. ASY'de bu kadroyla çıkmayız tabiki.
Bende bende![]()
Rijkaard'a kimse kızmadı.Ayrıca Rijkaard'a kızan Galatasaray'lı değildir. Tobol'dan 5 yese bile.!
Bana demediğini biliyorum.!
Bence maçı bir daha izle yapma renktaş ya.
yok birden öyle gülünce merak ettim![]()
Off be ne Nonda'ymış be kardeşim.Baros'dan hızı eksik demişsin.Ozaman Çalışsaydı biraz hızlandırsaydı kendini.Ayrıca Baros Nonda'dan sadece Hızlı değil-Daha iyi dribling yapıyor-kariyerli ve son vuruşlarıda Nonda'dan çok daha iyi.
Abi Maldonado dan ne farkı var?En yakın adama pas veriyor.Riske girmiyor!GS de oynayamaz Mustafa!!Bence Mustafa ya da anadolu yolu göründü!!!