UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1-1 Galatasaray | 16 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1 - 1 Galatasaray | 16 Temmuz

Bir an önce kendinize gelmelisiniz.

Böyle her maç konusunda olaylar olacaksa forumu kapatıp gidelim daha mantıklı olur hem kimsede üzülmemiş olur ;).

Mustafa renkdaşım sende sakin;).

Ne oldu Rijkaad hala istifa etmedi mi?

2.maca tam kadro cıkıp ustun bır futbolla fark atmalıyız arkadaslarım dalga gecıyolar resmen bu takımıda yenemedınız dıye

Bu forumda baya bir ezik var ve hermaç sonrası gelip ortalığı karıştıyorlar.

Beyler bizim çıkıtğımız kadroya bi bakın ya.Tamam belki yedeklerimiz bile bu takımı yenmeli ama yeni bir sisteme alışmak o kadar kolay değil.Lütfen bu kadar çabuk yorum yapmayalım.Oyuncu asıp kesmeyelim.Hele Rijkaard'ı hiç.Merak etmeyin bu takım mükemmel yerlere gelicek.

gokhan zan bence kotu oynamadı ıyı oynadı alparslan da oyle ama aydın,erhan,yaser kıralansın pıssınler ıyıcene sabrı yı gonderın gıtsın

Burası bir Galatasaray forumu, biliyorum her takımın taraftarına açığız ama önce içimizdeki İrlanda'lıları temizlememiz lazım. Cogu sayfayı okudum ve gördüğüm şu. Herkes sessiz sakin tartışıyor eğrisiyle doğrusuyla ama aradan birisi çıkıyo tüm forumu karıştırıyo.

Şu maçta gördüğümüz tek şey Uğur'un sağ bek oynayacağıdır.

Her ne kadar defans ve pas alışverişlerinde uyumsuzluk olsada, oyuncular gol pozisyonlarına girmekte güçlük çekselerde, Galatasaray'ın ilk resmi maçında ortaya koymuş olduğu futbol, gelecek vadetmektedir. Fakat, Yaser'in gol vuruşlarındaki güvensizliğe dayalı beceriksizliği, halen devam etmektedir. Bu bakımdan Yaser'in ileriki zamanlarda ilk 18'e girmekte zorlanacağını tahmin ediyorum. Sonuç olarak bu maçla, Galatasaray tablosuna son fırça darbeleri vurulmuş ve resim net olarak ortaya çıkmıştır diye düşünüyorum..

Rezil bir oyun,Rezil bir sonuç

oyunculara yakısan oldu fakat BÜYÜK GALATASARAY'IMIZA yakışmadı.Takımımız hazır deil.Bazı oyucular 10 yıl çalışsada hazır olmayacaklar gibi.Ortasahaya 2 ve Sağbek'e 1 transfer şart

Tamam belki çok sıkıldık belki pozisyon üretemedik belki burada oyuncu asıp kesen arkadaşlar kendilerine göre haklılar ama şunu da düşünelim değerli Galatasaray^lı kardeşlerim...Bu ön eleme sıkıntıları ilk defa cekilmiyor ki her sene aynı muhabbetler..Geçen sene bellinzona ondan önce sion...Yok sıkılmadınız mı her sezon başı aynı senaryoyu yazıp oynamaktan...Bu takım çok iyi yerlere gelicek merak etmeyin..Daha kondüsyon yüklemesi yapılıyor sistem tam olarak oturmadı nedir bu adam asmacalar...Bu takım Sami Yen'de bu tobola 5 atınca gelip ne anlatıcaksınız buralarda..Bir şeyde söyliyim biz Sami yende de 5 atamıcaz zorlanıcaz söylemişti dersiniz..Çünkü tren rayında değil ama oturucak...Maçtan önceki destek ve sabır edebiyatları lafta kalmasın icraate geçirin arkadaşlar lütfen..

Rijkaard istifa FM'ciler görev başına.

Biz neden Rijkaard'a para veriyoruz ki anlamadım senelik 5m Euro..

Halbuki forum bünyesinde Rijkaard'dan daha iyi şablona sahip birçok FM'ci genc arkadas var..

Hemde öyle yıllık 5m euro falan istemezler..Günde 1 paket sigara 2 cukulataya koca

Galatasaray'ı emanet edebiliriz.Onların sistemiyle önümüzdeki 20 yılı garantiyede alırız..

Rijkaard Defol ! Fm'cilerin önünü açalım

Biz neden Rijkaard'a para veriyoruz ki anlamadım senelik 5m Euro..

Halbuki forum bünyesinde Rijkaard'dan daha iyi şablona sahip birçok FM'ci genc arkadas var..

Hemde öyle yıllık 5m euro falan istemezler..Günde 1 paket sigara 2 cukulataya koca

Galatasaray'ı emanet edebiliriz.Onların sistemiyle önümüzdeki 20 yılı garantiyede alırız..

Rijkaard Defol ! Fm'cilerin önünü açalım

Ya ben FM sevmıyom.CM oynarım olmazmı?

Aradığınız kriterler sadece FM mi?

sevindigim sey uguru sola denemesi (demekki volkandan bayagi koptu xD )

Ya ben FM sevmıyom.CM oynarım olmazmı?

Aradığınız kriterler sadece FM mi?

Fm daha yaratıcı olsa gerek ne Fm ne Cm ben hiçbirisinden anlamam..Ama şu oyunu oynayan herkes Rijkaard'dan daha iyi bir teknik bilgiye sahip :D

Bunu çok uzun zamandır söylüyorum bizim esas sıkıntımız orta sahamız diye

ayrıca bu maçın bizim için hayırlı olduğuna inanıyorum eksikliklerimizi daha rahat gördük

''Kazanmak için gideceğiz''

Tobol Teknik Direktörü Dimitri Ogai, İstanbul'a kazanmak için gideceklerini söyledi.

16 Temmuz 2009 Perşembe 23:11

Tobol Teknik Direktörü Dimitri Ogai de Galatasaray karşısında sahaya istedikleri futbolu oynamak için çıktıklarını bildirdi.

Ogai, açıklamasında, ''Biz sahaya oynamak için çıktık. İstanbul'a da kazanmak için gideceğiz. Karşımızdaki rakip güçlü ama biz elimizden geldiğini burada yaptığımız gibi orada da yapacağız'' diye konuştu.

yahu birde verelim şu aydını kiraya gitsin nerede kendini geliştirecekse orada geliştirsin

yıllardır gelecek vaat eden genç masalı ile kendimizi kandırdık ne gelecek vaat etmesi günü kurtaramıyor bu adam

Geri
Üst Alt