UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1-1 Galatasaray | 16 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1 - 1 Galatasaray | 16 Temmuz

''Kazanmak için gideceğiz''

Tobol Teknik Direktörü Dimitri Ogai, İstanbul'a kazanmak için gideceklerini söyledi.

16 Temmuz 2009 Perşembe 23:11

Tobol Teknik Direktörü Dimitri Ogai de Galatasaray karşısında sahaya istedikleri futbolu oynamak için çıktıklarını bildirdi.

Ogai, açıklamasında, ''Biz sahaya oynamak için çıktık. İstanbul'a da kazanmak için gideceğiz. Karşımızdaki rakip güçlü ama biz elimizden geldiğini burada yaptığımız gibi orada da yapacağız'' diye konuştu.
Bak işine be hemen bi tarafınız kalkmasın dua edin fark yemiyeceğinize.

Niye bir tarafları kalksın ki sanki takım çok iyi gelene fark atıyo gibi,bir adam normal oynadımı hemen aslan kaplan yapıyorsunuz Baroş normal bir futbolcu ama böyle kötü futbolcuları olan bir takımda oynayınca adam sanki süperstar gibi ama normali budur

Barış,Sabri,Servet,Zan,Yaser,Ayhan,V.Yaman,M.Sarp gibi futbolcularla bu takım neyi hedefliyor yani bakın Uefa kupası diye diye iyice takım kötü bir takım oldu futbolcularımızda bir kaçı haric alt sınıflar çok iyi transferlere ihtiyac var bedava diye Zan'ı Sarp'ı almak yönetim başarısı değildir koskoca Galatasaray camiasının sadece camia olarak ismi var ama futbola gelince yok

''Kazanmak için gideceğiz''

Tobol Teknik Direktörü Dimitri Ogai, İstanbul'a kazanmak için gideceklerini söyledi.

16 Temmuz 2009 Perşembe 23:11

Tobol Teknik Direktörü Dimitri Ogai de Galatasaray karşısında sahaya istedikleri futbolu oynamak için çıktıklarını bildirdi.

Ogai, açıklamasında, ''Biz sahaya oynamak için çıktık. İstanbul'a da kazanmak için gideceğiz. Karşımızdaki rakip güçlü ama biz elimizden geldiğini burada yaptığımız gibi orada da yapacağız'' diye konuştu.

Adamlar kendi sahasinda heyecandan 2 pas yapamadi bizim Cehennemi görünce sahaya bile cikmaz bunlar...

Böyle bir 11le iyi bir sonuc aldığımızı düşünüyorum.

Fm daha yaratıcı olsa gerek ne Fm ne Cm ben hiçbirisinden anlamam..Ama şu oyunu oynayan herkes Rijkaard'dan daha iyi bir teknik bilgiye sahip :D

Bu normal çünki futbol bilim değil oyundur, oynayan veya seyreden herkes eşit şartlardadır. Futbolun sevilmesinin ve dünyanın en populer sporu olmasının sebebide budur. 14 yaşında bir kardeşimiz Rijkaarddan da kralından da daha iyi bilgiye sahip olabilir...

Platinimiydi bu takımın en iyi alacağı sonuç beraberliktir diyen? doğru demişte anlamaığım ilk maçtan işi koparıp 2. maçta çoluk çocukla (altyapı,gelecek vaad etmek,zıpkın zehir gibi gençler vs.) sahaya çıksaydık ya..

Neyse Sami Yen'de gole boğarız artık..

Boğarız dimi?

Boğalım yahu..

Hasret kaldık ama..

:)

Rijkaard taraftar kadar bilemez takımı çünkü Sabri'ye bakıyor Almanya maçında Lahm'a attığı çalımı biliyordur yada Milli oyuncu diyordur ama taraftar gibi futbolcu bile sayılamayacak birini olarak bilse tabiki gönderebilir

Takım ne zaman bir takımı gole boğmuş devamlı küçük takımlara zorlanıyorlar bizim takımımız üst sınıf bir takım değildir forvet hattında herkes aslan kaplan diyor Baroş'a üst sınıf bir takımda yedek olamayabilir ki Nonda filan şu oyunla hemen gönderilebilir,yani iyi oynayan adamı aslan kaplan yapmayın o adam zaten öyle oynamalıdır bir memur gidip bugün canım evraklarla uğraşmak istemiyorum derse patron tamam formsuzsun demez yani takdir ettiğim futbolculardan biri Baroş adam mücadele ediyor Baroş örneğini veriyorum çünkü takımın en iyi oyuncularından biri olduğu için ve üst düzey bir takımda yedeğe zor girer aslan kaplan şu takımın en fazla hedefi Uefa kupasında yarı final filandır ki iyi takımlar gelirse bir İngiliz yada Hollanda ekolü oda zordur

arkadaşlar izninizle bi soru sormak istiyroum. diyelim ki bugün hoca Bülent Korkmaz'dı ve maça böyle bir 11 ile çıktı. Acaba buradaki yorumlar nasıl olurdu. Cesaretli Bülent mi derdik bu nasıl bir hoca istifa diye mi bağırırdık.

arkadaşlar izninizle bi soru sormak istiyroum. diyelim ki bugün hoca Bülent Korkmaz'dı ve maça böyle bir 11 ile çıktı. Acaba buradaki yorumlar nasıl olurdu. Cesaretli Bülent mi derdik bu nasıl bir hoca istifa diye mi bağırırdık.

İstifa denirdi sanırım

Böyle kadroyla, böyle kapanan ve sert oynayan takıma karşı beraberlik normaldir. Arda ve Baros girince zaten kırmızı karta kadar hep geliyorduk. ASY'de turu çok rahat geçeriz.

Bülent in bu kadroyla çıkmaya biyeri yemezdi =)

bence de. hatta şu anda Adnan Sezgin bir kadro hazırlayıp ikinci Tobol maçında oynayacak oyuncuları bile belirlemiş olurdu. Riijkaard'a güvenim sonsuz ama gerçekten de bir türk hoca bunu yapsa kovulmak için yolu yarılamıştı.

Rijkaard Sabri'yi göndermez sanırım çünkü adı Milli futbolcu Terimsporludur

demin bisey dedim

bilmem fark ettinizmi ?

volkan yamandan sogudu galiba

uguru sola denedigine göre :D xD

ne dersiniz ?

Rijkaard Sabri'yi göndermez sanırım çünkü adı Milli futbolcu Terimsporludur

maalesef göndermez. hadi göndermedin oynattın. en azından Riijkaard Sabri'yi kulağından çekip bak oğlum senin frikiklerin berbat bi daha kullanma. seni duran topların başında görmek istemiyorum dese.

demin bisey dedim

bilmem fark ettinizmi ?

volkan yamandan sogudu galiba

uguru sola denedigine göre :D xD

ne dersiniz ?

Riijkaard Volkan Yaman Mehmet Güven ve SAbri'yi göndersin kendi adıma söylüyorum sonuç ne olursa olsun başarılıdır.

maalesef göndermez. hadi göndermedin oynattın. en azından Riijkaard Sabri'yi kulağından çekip bak oğlum senin frikiklerin berbat bi daha kullanma. seni duran topların başında görmek istemiyorum dese.

Sabri frikikte plase denedi ya daha ne denir :)

Feldkamp kesinlikle iyi bir hocaydı adam direk Necati,Orhan,Cihan gibi futbolcuları gönderdi sonuçta Rijkaard Galatasarayda şu andaki başarıları Galatasaray'ın başarısıdır Sir Alex'te olsa farketmez Sabri,Yaman,Barış,M.Güven,Yaser,Nonda,Erhan,Aydın gibi futbolcular takımda oynayamaz sanırım ama hepsini göndermez ki buda Galatasaray için başarı zor demektir sanırım

Sabri frikikte plase denedi ya daha ne denir :)

şimdi benzetmek Arif'e büyük bi rhaksızlık olacak ama Arif'de aynıydı. Korner dahil sadece kaleci vuruşlarında topun başına geçmezdi. attığı her korneri de ön direğe keserdi. rakiplerde akıllanmıştı iyice. herkes öne hücum ederdi. Frikiklerde ise Sabri'den biraz daha iyiydi. Kaleye 2 metre yaklaşırdı.

Geri
Üst Alt