UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1-1 Galatasaray | 16 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1 - 1 Galatasaray | 16 Temmuz

Leo Franco

Formda Uğur - E.Güngür - Transfer - H.Balta

M.Topal - Transfer

Arda Turan

Keita - Kewell

Baroş

şu kadro başarılı olabilir ancak Arda sol kanat dışında iyi oynayamıyor o zaman Kewell'in yedek kalması ve Orta'ya iyi bir adam gerek ayrıca Forvet'e iyi bir isim gerek tek Baroş var
3. tur listelerinin verilmesine 10 gün var. belki bir transfer olur. bence playoff biraz daha zor olur. şampiyonlar ligi elemelerinden gelecek takımlar da var. ama biz ve fb yine seribaşı. trabzon ise seribaşı değil. eldeki mevcut kadroyla da bence gruplara katılırız.

he evet süt kupası uefa dimi sizin dilde

aç bak geçen sene kimleri yenmişiz olympiakos-benfica-h.berlin-fransa şampiyonu bordeaux senin beğenmediğin sabri-servet-ardalarla yendik

Arda'yı beğenirim Sabri'yi futbolcu saymam Servet'i de yetenekleri sınırlı mücadelesini beğendiğim bir isim olarak söyleyebilirim iyi futbol oynamadık geçen sene de açıp bakmaya gerek yok izledik maçları iyi futbol gerekiyor Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu başarıdır Galatasaray için ve bu kadro gruplardan çıkamayabilir

3. tur listelerinin verilmesine 10 gün var. belki bir transfer olur. bence playoff biraz daha zor olur. şampiyonlar ligi elemelerinden gelecek takımlar da var. ama biz ve fb yine seribaşı. trabzon ise seribaşı değil. eldeki mevcut kadroyla da bence gruplara katılırız.

Sivaspor'un da Avrupa Ligi'ne düşeceğini garanti edersek Sivasspor da seribaşı olmayacak.

Zaten bir aksilik olmazsa gruplara kalırız. Önemli olan gruplar ve sonrası...

Sivaspor'un da Avrupa Ligi'ne düşeceğini garanti edersek Sivasspor da seribaşı olmayacak.

Zaten bir aksilik olmazsa gruplara kalırız. Önemli olan gruplar ve sonrası...
sivas yarında seri başı değil. sivas bence direkt elenecek. avrupa ligi'ne katılması için yarın eşleşeceği takımı elemesi gerekiyor. sporting lizbon ayarında takımlar da var yarın ki kurada.

Arda'yı beğenirim Sabri'yi futbolcu saymam Servet'i de yetenekleri sınırlı mücadelesini beğendiğim bir isim olarak söyleyebilirim iyi futbol oynamadık geçen sene de açıp bakmaya gerek yok izledik maçları iyi futbol gerekiyor Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu başarıdır Galatasaray için ve bu kadro gruplardan dahi çıkamayabilir o ligde öyle sabriyle yendik demeyle olmuyor ;)

seni rüyandan uyandırmayayım o zaman renkdaşım tanıdığın zengin işadamı fln varsa bi zahmet sölede sağ beke ramos stopore pique orta sahaya xavi veya iniesta da olur bu oyuncuları getirsin sana zahmet olcak ama

sivas yarında seri başı değil. sivas bence direkt elenecek. avrupa ligi'ne katılması için yarın eşleşeceği takımı elemesi gerekiyor. sporting lizbon ayarında takımlar da var yarın ki kurada.

Sivasspor 3.turda elense bile Play-off turuna kalacak. Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turu ve Play-off turundan elenen takımlar Avrupa Ligi'nin Play-off turuna katılıyorlar.

seni rüyandan uyandırmayayım o zaman renkdaşım tanıdığın zengin işadamı fln varsa bi zahmet sölede sağ beke ramos stopore pique orta sahaya xavi veya iniesta da olur bu oyuncuları getirsin sana zahmet olcak ama

Xavi yada Iniesta gelmelidir demiyorum Sabri yada Barış gibi futbolcular olacağına Arda,Topal gibi futbolcular olmalıdır diyorum Xavi yada Iniesta'yı Barcelona yetiştirdi gidip M.Sarp alınacağına altyapıdan çıkmalıdır diyorum ve transfere ihtiyacı vardır yoksa takımda başarı zordur diyorum eğer sen bu takım iyidir diyorsan senin görüşündür ve takımda bayağı alt sınıf futbolcular vardır

Bu macin yaptigimiz hazirlik maclariyla hic bir farki yok. Sanki hazirlik macina cikiyormusuz gibi kadroyla ciktik, genc agirlikli, ve yapilan yorumlar hicte hos degil. Su anda bazi futbulculara "saldiranlar" var. Birkac hafta sonra Rijkaard'a gelir sira herhalde.

Yaw arkadaslar, biraz sabir!!! Rijkaard'in elinde sihirli degnek yoki hemen Barça yapsin bizi!

Xavi yada Iniesta gelmelidir demiyorum Sabri yada Barış gibi futbolcular olacağına Arda,Topal gibi futbolcular olmalıdır diyorum Xavi yada Iniesta'yı Barcelona yetiştirdi gidip M.Sarp alınacağına altyapıdan çıkmalıdır diyorum ve transfere ihtiyacı vardır yoksa takımda başarı zordur diyorum eğer sen bu takım iyidir diyorsan senin görüşündür ve takımda bayağı alt sınıf futbolcular vardır

alt sınıf oyuncu vardır kabul ama bunlar 2.lig topçusuda değiller ne yapması gerekişyor ön libero oynayan adamdan ne beklenir koşması mücadele etmesi top çalması vs.. bunların hepsini barındıran bi oyuncuda türkiyeye uğramaz zaten..

ama sonuçta geçen sene uefada bu oyuncular iyi bi yere kadar getirdiler takımı hemde ciddi rakiplere karşı bende onu anlatmaya çalışıyorum

işte yarınki 2 tur kurası. bunu geçerse 3 .tur.

Sivasspor zaten 3.turdan katılacak Şampiyonlar Ligi'ne.

Yarın CL'nin de EL'nin de 3. ön eleme turlarının kuraları çekilecek.

Play-off turlarının kuraları 7 Ağustos'ta.

Sivasspor zaten 3.turdan katılacak Şampiyonlar Ligi'ne.

Yarın CL'nin de EL'nin de 3. ön eleme turlarının kuraları çekilecek.

Play-off turlarının kuraları 7 Ağustos'ta.
haklısın ya ben de şimdi baktım. ama 3. turda elenen takım avrupa ligi'ne katılamıyor diye biliyroum ben.

alt sınıf oyuncu vardır kabul ama bunlar 2.lig topçusuda değiller ne yapması gerekişyor ön libero oynayan adamdan ne beklenir koşması mücadele etmesi top çalması vs.. bunların hepsini barındıran bi oyuncuda türkiyeye uğramaz zaten..

ama sonuçta geçen sene uefada bu oyuncular iyi bi yere kadar getirdiler takımı hemde ciddi rakiplere karşı bende onu anlatmaya çalışıyorum

İyi futbol oynamadılar getirdiler ama iyi futbol yoktu Uefa önemli değildir Şampiyonlar Ligi önemlidir takımı küçük görme dünyanın en büyük klüplerinden biri Galatasaray ancak diyorumki futbolcu kalitesi bunla orantılı değildir Porto şampiyonlar Ligi Şampiyonu oldu gitti Japonya'dan Hulk'u getirdi şimdi ona 40 milyon euro istiyorlar yani sokaktan birini bulup koysalar 30 milyondan başlıyor ama Arda'ya en fazla Everton 7 milyon verdi sanırım başarılı olunursa fiyatlarda artar

o zaman iyi sivas için peki avrupa ligi playoff turunda seribaşı olarak mı girecek kuraya.

Orda da seribaşı olarak giremiyor. Şimdilik her takım belli olmadığından o kurada belirsizlik var. 18.050 puan üstü takımlar seribaşı. 12.583 puan altı takımlar seribaşı değil. Aradaki takımların kaderini de EL ve CL elemelerinden gelecek takımlar belirleyecek. Sivas'ın da 6.445 puanı var :)

Rijkaard artık görmüştür ki Sabri'den, Yaser'den, Aydın'dan kusura bakmasınlar topçu olmaz. En azından Galatasaray topçusu olmaz. Bu adamları oynarken görünce içime sıkıntılar basıyo yemin ederim. Adamlar Tobol'a karşı oynayamadılar ya. Sezon açılınca ne yapıcaklar ? Hepsi İBB'ye hadi kuzularım yolunuz açık olsun

Beyler geneli gençler ve yedekler olan bir kadronun aldığı sonuçla takımı yerden yere vuruyorsunuz. As oyuncularımız takıma geldiğinde eminim ki güçlü rakipler dışındaki hiçbir rakibe karşı zorlanmayız. Ayrıca bugün çıkan 11deki oyuncularında gerçek potansiyellerini sahaya yansıtamadıklarını düşünüyorum. Bunun nedeni takımın sezonu erken açmasından dolayı henüz hazır olmamasıdır. İçinizi ferah tutun, daha ilk maçtan birilerini asmaya kesmeye başlarsak vay halimize!

Rezalet ötesi...ben hayatimda bu kadar havali oyuncular görmedim.Sabri kardesim belki bu forumu takip ediyorsundur cünkü gördügümüz kadariyla kendini futbola fazla vermiyorsun belli ki baska islerle ugrasiyorsun, sen GALATASARAY in formasini haketmedigin halde giyiyorsun,tamam yeteneklerin sinirli olabilir ama biraz mücadele et be kardesim,seni görünce kafami 100 bin defa duvara vuruyorum nasil futbolcu olmadim diye...Yedigimiz gole bakin renkdaslar inanilir gibi degil...Peki Aydin?Arkadas bir insan bu kadar mi takim oyununu bilmez...Yaser?Sahada var miydi?...Alparslan kusura bakma ama Galatasaray senin babanin oglunun takimi degil, Hakan Balta allah göstermesin sakatlanmadigi sürece senin pozisyonun tac cizgisini arkasinda olan kulübenin 10 koltugundan biri dir...Gökhan Zan , bu adama baktigim zaman Servet gibi saatli bomba bile insana Popescu nun rahatligini veriyor...Yok Arkadaslar bizim türk oyuncularda bu laubalilik oldugu sürece dünyanin en iyi hocalarindan birini getirsende bi santim ileri bile gitmez türk futbolu ki dünyanin en iyi hocalarindan biri Galatasarayimizin basinda.Bu laubalilik sürdügü sürece allah göstermesin ASY de bir Trömsö faciasinin tekrari olabilir...zaten bugün o anli sanli parcali forma beraberligi kurtardi...

Adamlar sahaya top oynamaya cikmis.Kostular savastilar saldirdilar.Ayrica cok iyi bi alan savunmasi ve yari sahayi gecince pres vardi.

Bizimkilere gelince bu kadar rahat takilmalarinin bedelini en son Tromsoya karsi odedik.Oncelikle biz bu takimi cok rahat gececegiz fakat bu fikir oyuncularin kafasinda olmamali.2. si ise rakibi kucumsememek gerek dusuncesi herkesin kafasindayken boyle bi kadroyla 2. maca cikilmamasi gerek.

Soylediklerimden Rijkaard'a guvenmedigim anlamini cikarmis olanlar varsa tam tersi diyorum ben ona Tobol'a elensek de guveniyorum fakat bu kadro ve rakibi kucumseme mantalitesi ile kendini yakar (onu karalamaya yer arayan bu kadar insan varken).

Geri
Üst Alt