UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1-1 Galatasaray | 16 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1 - 1 Galatasaray | 16 Temmuz

Ayhan bitmiş.Alpaslan Bizim takım oyunucsu değil.Defans 0 kademe yok.Oyuna bakıs yok,...

Ayhan dün kötüydü ama yaşlandıkça kendini geliştiren bir oyuncu bunu herkes görüyor bir sen mi göremiyorsun ? Alpaslan dün kart görene kadar maçın en iyilerindendi 2 maçla neden adam kesiyorsun anlamadım ?

Mustafa Sarp için birşey diyemeyeceğimde Yaser'in 10 maç oyanamasına gerek yok...

LigTv'de Kartalspor As Başkan Halkla İlişkiler Sorumlusu şarkıcı(aynı zamanda uzaylı) Mustafa Topaloğlu:Yaser'i Galatasaray'a bizzat ben teklif baktım çok yetenekli çocuk alın yav bunu dedim...

Ciddi bir röportajdır bu...

Yaser geçen sezon bize geldiğinde 6 ay boyunca futbol oynayamamıştı. Geçtiğimiz sezon bunun sıkıntılarını çok yaşadı. Bu sezon ise bazı hazırlık maçlarında kötü görüntüler vermedi, hatta bir ara ne olmuş bu Yaser'e yorumları gırla gitti. Kendisi hala pişmesi gereken bir oyuncudur ama biraz daha çalışmayla, güçlenmeyle alternatif olacaktır.

Şöyle de düşünmek lazım. Arda da hazırlık maçlarında varlık gösteremedi. Dün Baros ile girmesi takıma etki etti ama bildiğimiz Arda değildi. Daha Arda ve Baros buysa, yetenek olarak şu an onların altında olanları ağır yargılamamak lazım. Belli ki tam anlamıyla hazır değiller.

Ayhan dün kötüydü ama yaşlandıkça kendini geliştiren bir oyuncu bunu herkes görüyor bir sen mi göremiyorsun ? Alpaslan dün kart görene kadar maçın en iyilerindendi 2 maçla neden adam kesiyorsun anlamadım ?

Sen mi derken?

Neyse cok muhattap olmamak lazım.Alpaslan golde ve golden sonra kademe ve savunma hatası cok yaptı.ama sen ve senın gıbıler sadece bek oyuncuların hucumuna ve ılerı cıkısına gore ıyı oldugunu dusunuyorsunuz sanırım.Olabılır.Herkes bakar herkes goremez.Golun nasıl oldugunu hatırla unutma.Ayhan yaslandı tecrubesını herzaman gostermesı lazım.toptan kacmaması lazım.genc oyunculara bagırarak kaptanlık yapılmaz.Sanırım sen bunları gormedın olabılır dedıgım gıbı herkes bakar ama goremez

Sen mi derken?

Neyse cok muhattap olmamak lazım.Alpaslan golde ve golden sonra kademe ve savunma hatası cok yaptı.ama sen ve senın gıbıler sadece bek oyuncuların hucumuna ve ılerı cıkısına gore ıyı oldugunu dusunuyorsunuz sanırım.Olabılır.Herkes bakar herkes goremez.Golun nasıl oldugunu hatırla unutma.Ayhan yaslandı tecrubesını herzaman gostermesı lazım.toptan kacmaması lazım.genc oyunculara bagırarak kaptanlık yapılmaz.Sanırım sen bunları gormedın olabılır dedıgım gıbı herkes bakar ama goremez

Öyle düşündüğümü nerden biliyorsun ? Alpaslan'ın iyi oynadığını düşünenler bakıyor ama göremiyor ha oda güzel.. Ayhan bu takımda hem ofans hem defans anlamında en önemli oyuncudur yaşlı gözüyle bakarak, oturmamış bir sistemde onu keserek takımdan gönderemezsin. Neyse bırakalımda buna Rjikaard karar versin...

Ayhan bitmiş.Alpaslan Bizim takım oyunucsu değil.Defans 0 kademe yok.Oyuna bakıs yok,...

Bir maç,sırf bir maç içerisinde hata yaptı diye oyuncu 0'dır diyemezsin.Alpaslan daha çok genç.Çok da yetenekli.Hakan Balta gibi hücum gücü 0 olan bir oyuncu yerine Alpaslan'ı gözüm kapalı oynatırım.Werder Alpaslan'ı satınca taraftarların yönetime nasıl kızdıklarını nasıl eleştirdiklerini hatırlıyorum.Ayrıca Ayhan'dan müthiş arapaslar,no look passlar filan bekliyorsun herhalde.Ayhan dün de görevini yaptı.O bizim takımın oyuncusu değil bu bizim takımın oyuncusu değil.Görende Perez'in Real'i sanacak bizi.Ronaldo Manu'ya geldiğinde Manu'nun oyuncusu muydu?Ona çok güvendi Sir ve Beckham'ın formasını verdi,kolay değil.O da hocasıyla elele verdi çok çalıştı ve şuanki durumu açık,net ortada.Bunun için gençlere güvenen Rijkaard'ın her zaman arkasındayım.Kuru eleştiri yapmayın lütfen.Henüz doğru dürüst 2 maç bile oynamamış genç bir futbolcu için böyle eleştiriler yapılmaz.Bekleyip görmek lazım.

Öyle düşündüğümü nerden biliyorsun ? Alpaslan'ın iyi oynadığını düşünenler bakıyor ama göremiyor ha oda güzel.. Ayhan bu takımda hem ofans hem defans anlamında en önemli oyuncudur yaşlı gözüyle bakarak, oturmamış bir sistemde onu keserek takımdan gönderemezsin. Neyse bırakalımda buna Rjikaard karar versin...

:D

birde Barışın her duran topta bana bırakın demesi dikkatimi çekti.Görende duran top ustası sanacak

Cevap verecek bişey mi bulamadın ne oldu ?

bulamamak değil ya.Yanlıs anladın.Forumda senın gıbı Serhat ve Denız vardı.Sımdıde Muhammet oldu.3 oldunuz.sankı M.sarp+Volkan+Sabri gibi.

Athos, Porthos ve Aramis gibi:D.Bizde laf cok ama senın kategorın bellı oldu da ondan bısey demeye gerek yok.Ama sen içlerinde en iyisisin.

I love u mami

bulamamak değil ya.Yanlıs anladın.Forumda senın gıbı Serhat ve Denız vardı.Sımdıde Muhammet oldu.3 oldunuz.sankı M.sarp+Volkan+Sabri gibi.

Athos, Porthos ve Aramis gibi:D.Bizde laf cok ama senın kategorın bellı oldu da ondan bısey demeye gerek yok.Ama sen içlerinde en iyisisin.

I love u mami

Burası bir tartışma forumu ve senin yaptığın tartışmak değil milletle dalga geçmek. Ne söylediğini bilmediğin için seninle tartışmaya bile girmicem iyi forumlar. :) Bide Türkçe'mizi düzgün kullansan iyi olur. ;)

Bir maç,sırf bir maç içerisinde hata yaptı diye oyuncu 0'dır diyemezsin.Alpaslan daha çok genç.Çok da yetenekli.Hakan Balta gibi hücum gücü 0 olan bir oyuncu yerine Alpaslan'ı gözüm kapalı oynatırım.Werder Alpaslan'ı satınca taraftarların yönetime nasıl kızdıklarını nasıl eleştirdiklerini hatırlıyorum.Ayrıca Ayhan'dan müthiş arapaslar,no look passlar filan bekliyorsun herhalde.Ayhan dün de görevini yaptı.O bizim takımın oyuncusu değil bu bizim takımın oyuncusu değil.Görende Perez'in Real'i sanacak bizi.Ronaldo Manu'ya geldiğinde Manu'nun oyuncusu muydu?Ona çok güvendi Sir ve Beckham'ın formasını verdi,kolay değil.O da hocasıyla elele verdi çok çalıştı ve şuanki durumu açık,net ortada.Bunun için gençlere güvenen Rijkaard'ın her zaman arkasındayım.Kuru eleştiri yapmayın lütfen.Henüz doğru dürüst 2 maç bile oynamamış genç bir futbolcu için böyle eleştiriler yapılmaz.Bekleyip görmek lazım.

Nasıl kızdı Werder taraftarı:D

Allah aşkına soylermısın?:D

Şaka gibisin:D

Bence sen mahalle takımına transfer et senle beraber Japon kale oynasın.senın olsun yaa.Al gıt yaa yanındada volkan mustafa ve sabri hedıye

Nasıl fıkır?:D

Macin oynandigi tarihe dikkat cekerek 16 Temmuz ,biraz daha yapici ve yerinde elestriler yapmaya davet ediyorum..

Bir cok rakibimiz daha yeni hazirlanmaya baslamisken,milli oyuncularimiz takimda yer alma seviyesine(kondisyonuna) gelmemisken.En onemlisi de yeni teknik direktorleri ile sadece 1 ay gecirmisken boyle yorumlar(elestriler) benim gozumde tamamiyle sacmalamak.

Daha ne olduda M.Sarp def ediliyor.Arda Turan in mevkisi daha ne olduda kesin sol acik orada burada oynamaz ulan!! gibisinden yorumlarla belirleniyor.

Su macta genclerle oynarken ici bir hos olan ve ileride burada kazanilan tecrubelerin bu oyunculara neler katabilecegini dusunen yokmu.Arsenal bugun Sampiyonlar Liginde yari final oynarken o kadro 2-3 yil onceden FA Cup ta ilk 11 cikiyor ve nasil zorlu durumlara dusuyorlardi.Ama orada bu ne ya Walcottan ne olur bu Sagna da kimmis diyen olmuyordu.

Hadi hepsini gectim simdi bide alternatif muhabbeti cikti.Arkadas biz UEFA kupasini aldigimiz yilda Hakan Sukur un yedegi Marcio du.Simdi bu Marcio acaba takima girermi?!Ridvan Dilmen atti ortaya birsey haydi oraya cullan simdi.Olmaz,su yorumu yayinda yapan adam Galatasaray i ne kadar takip eder ki?Alparslan in adini bilmeyen adamdan Galatasaray in alternatifi yok hicbirsey olmaz yorumu ne kadar degerlidir?Benim icin cok da degerli degildir.

Son 2 aydir bu kadar olumlu hamle yapiyorken Galatasaray,bu tarihte oynanan bir oneleme maci neden bu kadar olay olur.Her tarafi olumsuzluk kaplar?

Burası bir tartışma forumu ve senin yaptığın tartışmak değil milletle dalga geçmek. Ne söylediğini bilmediğin için seninle tartışmaya bile girmicem iyi forumlar. :) Bide Türkçe'mizi düzgün kullansan iyi olur. ;)

Merak etme hakedene hakettıgı gıbı davranıyom.

eger eglencelıksen eglenıyom.

Adamsan adam gıbı konusuyom.

Bıraz forumda dolan anlarsın.

bu arada ben bı öğretmenim.Yasın kac bılmıyom ama.Lıse cagındaysan Bellı olmaz belkı senın ogretmenınım.yanı turkceyı senden :D

baska soze gerek yok

Merak etme hakedene hakettıgı gıbı davranıyom.

eger eglencelıksen eglenıyom.

Adamsan adam gıbı konusuyom.

Bıraz forumda dolan anlarsın.

bu arada ben bı öğretmenim.Yasın kac bılmıyom ama.Lıse cagındaysan Bellı olmaz belkı senın ogretmenınım.yanı turkceyı senden :D

baska soze gerek yok

Eğer öğretmenseniz, bir öğretmen olarak bilmiyom, konuşuyom, eğleniyom gibi fiil çekimleri yapmanız doğru mudur? Hem öğretmen iseniz bir öğrenciyi bir nevi aşağılama hakkını kim verebilir size? Türkçe'yi bilirim deyip bu kadar katletmek bize özgü zannedersem.

Nasıl kızdı Werder taraftarı:D

Allah aşkına soylermısın?:D

Şaka gibisin:D

Bence sen mahalle takımına transfer et senle beraber Japon kale oynasın.senın olsun yaa.Al gıt yaa yanındada volkan mustafa ve sabri hedıye

Nasıl fıkır?:D

Sen komik filan olduğunu sanıyorsun heralde.İlk önce yazını düzelt.Orhun Yazıtları mübarek.Tek kelime okunmuyor.;)Koskoca Rijkaard senden iyi futbol biliyor ki oynatıyor.Sen Galatasaraylısın madem sana desteklemek düşer ne şartta olursa olsun bu takımı.Oyuncuları beğenmiyorsan Real Madrid'i tut.Werder taraftarı nasıl kızmışmış.Açıp baksaydın forumlarına nasıl tepki gösterdiklerini görürdün komik insan.

Eğer öğretmenseniz, bir öğretmen olarak bilmiyom, konuşuyom, eğleniyom gibi fiil çekimleri yapmanız doğru mudur? Öğretmen iseniz bir öğrenciyi bir nevi aşağılama hakkını kim verebilir hem size? Türkçe'yi bilirim deyip bu kadar katletmek bize özgü zannedersem.

Bu yazım seklı kısa ve hızlı yazım seklıdır.tabırı cayızse msn vb. gıbı.

Sen benım yazdıgımı anlıyosan bence problem olmamalı.Merak etme senı asagılamak değıl amacım.Ama hakadıyosan ben veya baskası mutlaka geregını yapar.Bu sefer ben denk geldım.Bıdahakıne kım olur bılemem.Umarım bu yazdıklarımı anlamıssındır

Sen komik filan olduğunu sanıyorsun heralde.İlk önce yazını düzelt.Orhun Yazıtları mübarek.Tek kelime okunmuyor.;)Koskoca Rijkaard senden iyi futbol biliyor ki oynatıyor.Sen Galatasaraylısın madem sana desteklemek düşer ne şartta olursa olsun bu takımı.Oyuncuları beğenmiyorsan Real Madrid'i tut.Werder taraftarı nasıl kızmışmış.Açıp baksaydın forumlarına nasıl tepki gösterdiklerini görürdün komik insan.

Desteklıcez dıye elestırmıcekmıyız.Orhun Yazıtları ha.İyidi haa:Dgercekten.Yanlız sunu unutma.ben komıklık yapmaya calısmıyorum ama sen cok komıksın ya.devam et ıyısın boyle:D

Bu yazım seklı kısa ve hızlı yazım seklıdır.tabırı cayızse msn vb. gıbı.

Sen benım yazdıgımı anlıyosan bence problem olmamalı.Merak etme senı asagılamak değıl amacım.Ama hakadıyosan ben veya baskası mutlaka geregını yapar.Bu sefer ben denk geldım.Bıdahakıne kım olur bılemem.Umarım bu yazdıklarımı anlamıssındır

Burada hepimiz hızlı yazıyoruz. Ben bir yazı yazdığımda yanlışlar varsa sürekli edit yapıp defalarca düzelten biriyim. Olay illa derdi anlatmak olayı değil. Ortada forum kuralları vardır ve arkadaşlar mümkün mertebe bu kurala uyulmasını istiyorlar. Burada asıl dikkate alınması gereken Türkçe'yi senden öğrenmem deyip fahiş hatalar yapmaya devam etmektir.

Türkçe'de en büyük sorun yazım sırasında dertlerin, anlatılmak istenenlerin hep MSN gibi anlatılması. Merak etme, Marcel Proust'u sapına kadar anlayabilen biri olarak bozuk Türkçe ifadelerle anlatılan cümleleri de anlayabilecek kapasitedeyim. Burada asıl sıkıntı üslup, yol ve yordam. Başka bir şey değil.

Geri
Üst Alt