UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1-1 Galatasaray | 16 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1 - 1 Galatasaray | 16 Temmuz

servet orta açan adama yönelince gökhan onun yerine, sabri de gökhan'ın yerine kaymışlar.

sabri'nin yapabileceği hiçbir şey yok, kademeye girmiş zaten. tekmeye neden kafa sokmadın diye eleştirmek büyük insafsızlık olur.

gökhan ise servet orta açan adama yönelince mecburen onun mevkisine kaymış ki ben abes birşey göremiyorum bunda.

servet neden mevkisinde değil diye eleştirilebilir belki ama sonuçta bu üçlü düzenli olarak kaymış, sabri ve gökhan kademeye girebilmişler.

yani bu gol biraz şansızlık diyelim, kademe hatasından dolayı boşta olan bir adam yok ya da hamle yavaşlığından dolayı bir gol olmadı.

tobollu oyuncunun şansı yaver gitti, hiç olmayacak bir pozisyonda top köşeye gitti.

Görüşüne tamamen katılıyorum. Orada şanssızlığımız belki de o futbolcunun hayatında hiç atamayacağı veya 1-2 defa atabileceği (resmi maçlarda) golü bize atması. Böyle bir şeye kalkışmasının nedenini ise karşısındaki rakibin Galatasaray olması olarak yorumlayabiliriz. Yani oyuncu kaleye o kadar yakınken, belki de arkasına dönemezken yapabileceği tek şutu yaptı ve köşeye gitti. Dediğin gibi hiç kimse kademe hatası yapmamış. Şanssız bir goldü. Bunun üzerinde çok durmamak gerek :)

mehmet topal sakattı zaten barışında 2.maçta oynaması tehlikeye girmiş... bunlar sakatlıkların önümüzdeki sezonda da başımızı ağrıtacagının bir göstergesi..

evet o yüzden rijkaard'ın alternatifli bir kadro yaratmak istemesi ve her oyuncunun az çok her an oynayabilecek durumda olmasına çalışması daha da önem kazanıyor! :)

Birde su Tobola soylenmeden edemiycem. Arkadas ne cirkef top oynadiniz tamam top oynamaya calisip golu bulup kapanmaya calistiniz ona ok.Peki neden her ataga kalkisimizda faulle durdurmaya calistiniz.Ben boyle oyunlari sevmiyorum.

Diger bi elestiriyse taraftarina.En nefret ettigim taraftar tipidir daha orta sahayi geciktleri anda hepsi sanki kaleciyle karsi karisya pozisyonmus gibi oooooo aaaaa diye bagirinanlar..Bu beni ekran basinda sinirden cildirtti.

Taraftarına bende çok sinir oldum :mad:

Benim en çok şaşırdığım şey ise,bizim takımdan kimsenin kafa topuna çıkmaması idi.Herkes topu izliyor kimse kafa topuna çıkmıyordu.

Ama ben çok umutluyum,Rijkaard'a güvenim sonsuz,bu takıma Hakan Şükürleri kazandıracaktır inşallah.

her türlü eleştirimizi yapalım; ama yapıcı olmaya da özen gösterelim arkadaşlar.

ben de ilk yarıdaki oyundan nefret ettim, eleştirdim de buralarda. harbiden berbattık. fakat ikinci yarıda kısmen telafi ettik.

ama bunlar bizim çocuklarımız. biz eğer onlara sahip çıkmaz isek, kudurmuş sarı-mavi medya hepsini parçalamak için üzerlerine atılır!

saygılar,

sabri'nin yapabileceği hiçbir şey yok, kademeye girmiş zaten. tekmeye neden kafa sokmadın diye eleştirmek büyük insafsızlık olur.

Yapma gözünü seveyim 6 pas içinde rakibe kıçını döven biri nasıl eleştirmez ?Kademeye girmesin kıçını dönecekse.Cihan Haspolatlının futbolumuza kazandırdığı savunma şeklidir bu ve futbolda hiç yeri yoktur.İnanmıyorsan Hagiyi dinle

https://www.akilli.tv/video/188428/Hagiden-futbo.aspx

;)

Yapma gözünü seveyim 6 pas içinde rakibe kıçını döven biri nasıl eleştirmez ?Kademeye girmesin kıçını dönecekse.Cihan Haspolatlının futbolumuza kazandırdığı savunma şeklidir bu ve futbolda hiç yeri yoktur.İnanmıyorsan Hagiyi dinle

https://www.akilli.tv/video/188428/Hagiden-futbo.aspx

;)

bozma bir savunma oyuncusu olduğundan böyle oluyor. defans oyuncusu olmadığından orada nasıl davranılmasını bilmiyor anlaşılan.

tabii kaç senedir orada oynuyor, neden öğrenemedi diyorsun, haklısın.

ama o golde suçu sabri'ye yüklemek haksızlık olur, onu demek istedim.

sabri'ye sıra gelene kadar eleştirilebilecek çok futbolcu var bu golde ama dediğim gibi bence biraz şanssız bir gol, üstünde durmaya gerek yok.

tobollu oyuncu topa istediği gibi vuramadı bile ama top süzüle süzüle köşeye gitti.

illa eleştirmek istense burda orkun da, servet de eleştirilir ama forumda eleştiriler hep ya sabri'ye ya gökhan'a yönelik olmuş.

biraz önyargı, haksızlık, çifte standart söz konusu değil mi sence de?

Hagi doğru demiş. Sabri beyniyle değil k.çıyla hareket etti orada Kafa vursa top gidecek saçma sapan arkasını döndü.

bozma bir savunma oyuncusu olduğundan böyle oluyor. defans oyuncusu olmadığından orada nasıl davranılmasını bilmiyor anlaşılan.

tabii kaç senedir orada oynuyor, neden öğrenemedi diyorsun, haklısın.

ama o golde suçu sabri'ye yüklemek haksızlık olur, onu demek istedim.

sabri'ye sıra gelene kadar eleştirilebilecek çok futbolcu var bu golde ama dediğim gibi bence biraz şanssız bir gol, üstünde durmaya gerek yok.

tobollu oyuncu topa istediği gibi vuramadı bile ama top süzüle süzüle köşeye gitti.

illa eleştirmek istense burda orkun da, servet de eleştirilir ama forumda eleştiriler hep ya sabri'ye ya gökhan'a yönelik olmuş.

biraz önyargı, haksızlık, çifte standart söz konusu değil mi sence de?

:)Kendi adıma şunu söyleyebilirim.Futbolcunun rakibe kıçını dönmesinden nefret ediyorum kim yaparsa yapsın çok ağır eleştiririm.Cihan ömrümü çürüttü Orhan ile birlikte.Sabri ye karşı biraz daha tahamülsüzüm haklısın o konuda

Tek maçla ahkam kesen arkadaşlara seslenmek istiyorum. Biliyorum bu dediklerimle belki bir çok kişiyi karşıma alacağım ama tek bu maça bakıyorsak Mustafa Sarp gayet iyiydi. Hatta Arda'dan da iyiydi. Bitmiş denilen Ayhan, ilk yarı pas trafiğini yapan adamdı. Gökhan Zan'a eleştiriler olmuş. Bana göre Gökhan Zan, Servet'ten daha iyi oynadı. Ayrıca golde Gökhan'ın hatası var denmiş. Onun içinde ben değil resim konuşsun:

golb.png

Resim için çok teşekkürler renkdaş ;)

----------------orkun----------

ugur------servet-----gökan-----hakan

----------------sarp---------

--------ayhan---------e.çolak--

kewell--------------------------arda---

-------------baros----------

bence böyle cıkacak ikinci maca.

umarım sabri defansa yakın bir yerde oynamaz, sag bekte oynamasında nerde oynarsa oynasın.

rakibin direncini ilk yarıda kırarsak büyük farka gider.

kıramazsak cok zor dklar geciririz ama ne olursa olsun iyi bir galibiyetle ayrılacagımızı düşünüyorum yeterki macı trt versin :) ugursuz ntv :D

Sabri kademede hatalı mı bilmem ama birisi artık sabriden alsın duran topları .

servet daha iyi valla :D

Geri
Üst Alt