Orhun ÇELİK
Sarı Üye
- 19 Şubat 2009
- 959
- 0
- 1.286
Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1 - 1 Galatasaray | 16 Temmuz
Görüşüne tamamen katılıyorum. Orada şanssızlığımız belki de o futbolcunun hayatında hiç atamayacağı veya 1-2 defa atabileceği (resmi maçlarda) golü bize atması. Böyle bir şeye kalkışmasının nedenini ise karşısındaki rakibin Galatasaray olması olarak yorumlayabiliriz. Yani oyuncu kaleye o kadar yakınken, belki de arkasına dönemezken yapabileceği tek şutu yaptı ve köşeye gitti. Dediğin gibi hiç kimse kademe hatası yapmamış. Şanssız bir goldü. Bunun üzerinde çok durmamak gerek
servet orta açan adama yönelince gökhan onun yerine, sabri de gökhan'ın yerine kaymışlar.
sabri'nin yapabileceği hiçbir şey yok, kademeye girmiş zaten. tekmeye neden kafa sokmadın diye eleştirmek büyük insafsızlık olur.
gökhan ise servet orta açan adama yönelince mecburen onun mevkisine kaymış ki ben abes birşey göremiyorum bunda.
servet neden mevkisinde değil diye eleştirilebilir belki ama sonuçta bu üçlü düzenli olarak kaymış, sabri ve gökhan kademeye girebilmişler.
yani bu gol biraz şansızlık diyelim, kademe hatasından dolayı boşta olan bir adam yok ya da hamle yavaşlığından dolayı bir gol olmadı.
tobollu oyuncunun şansı yaver gitti, hiç olmayacak bir pozisyonda top köşeye gitti.
Görüşüne tamamen katılıyorum. Orada şanssızlığımız belki de o futbolcunun hayatında hiç atamayacağı veya 1-2 defa atabileceği (resmi maçlarda) golü bize atması. Böyle bir şeye kalkışmasının nedenini ise karşısındaki rakibin Galatasaray olması olarak yorumlayabiliriz. Yani oyuncu kaleye o kadar yakınken, belki de arkasına dönemezken yapabileceği tek şutu yaptı ve köşeye gitti. Dediğin gibi hiç kimse kademe hatası yapmamış. Şanssız bir goldü. Bunun üzerinde çok durmamak gerek