UEFA Avrupa Ligi | Fenerbahçe 1-2 FC Twente | 17 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi | Fenerbahçe 1-2 FC Twente | 17 Eylül | Maç Sonucu

zenciyi anons ediyorlarmı peki golü bu adam attı diye ?

Fenerbahçe'nin, Kayserispor'dan olaylı bir şekilde kadrosuna kattığı Mehmet Topuz, Fenerbahçe formasıyla ilk resmi golünü Twente ağlarına gönderdi. Bir çok espiri konusuna da temel teşkil eden Topuz'un gol sonu anonsu farklı bir şekilde yapıldı.

Mehmet Topuz'un golünden sonra, Şükrü Saracoğlu hoparlörlerinden klasik olduğu şekilde önce futbolcunun soyadı söylenip, sonra soyadı tribünlere söylemesi için bırakılmadı. Stat hoparlörlerinden Fenerbahçeli kelimesi duyulduktan sonra, taraftarlar Mehmet Topuz diye bağırdı.

selçukkk yolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :ciftetelli:

sinirlerimi bozdu sali gunu,yok efenim 'gittikce daha iyi bir yol cizecek takim goruntusunu veren takim fenerbahce',insanin guzel konusmak isteyip sacmalamasi bu olsa gerek.G.Saray icin de 'bir kotu oynamaya baslarlarsa ne takim kalir ne taraftar ne frank' gibi zirvaladi.fenerle karistiriyor herhalde bizi,ne alakasi var,5 mac da yenilsek bu kadar dangalak futbol oynayacagimizi sanmiyorum,yenilsek de emin ol fenerden daha iyi futbol oynuyoruz.

bitmesiyle beraber, daum'un şanssızlıkla ilgili birkaç açıklama yapmasını ve gazetecilerden gelen sorular üzerine, eline bir türk bayrağı alıp , 10. yıl marşını başlatıp aradan sıvışacağını düşündüğüm maç...

Bizden daha turk.ataturkcu buyuk insan daum.

Antu saçmalıkları versiyon 58345483763487346353579376693 :D
''al benden de o kadar bu pana yı bucaspor bile 4 çeker. adamların balındanmıdır nedir. birde bize gelen takıma bak. gerçi bizde iyi oynamadık ama şans faktörü işte. ''

Nasıl anons ettiler çok merak ediyorum ya!

Belki gelgidersin bloogu imdadimiza yetisir yarin .

Eger topuzu seyirciye birakmislarsa yakinda degistirirler bence.

Anonscu topuzu kendine saklar mehmedide seyircinin kucagina atar :D

Sergen Yalçın:Galatasaray Kewell,Baros,Elano,Nonda,Keıta gibi kariyerli çok iyi oyuncuları alıyor

fener Cristian,Güzia gibi vasat oyuncuları alıyor ben anlamıyorum

:D:D

Yorum yok birde param var diye hava atıyorlar:D:D

fener zenci sever :D

Sergen Yalçın:Galatasaray Kewell,Baros,Elano,Nonda,Keıta gibi kariyerli çok iyi oyuncuları alıyor

Bunu söylediği için demiyorum ama Sergen ' in yorumları cidden iyi ..

Taraftarlık bunlarda yok. Avrupa Ligi'nin amblemini ıslıklayan bağnaz bir taraftar topluluğundan ne gibi mantıklı yorumlar bekliyorsunuz. Düşünce kapasiteleri kısıtlı maalesef.

Ben gruplar ilk belli olduğunda da söylemiştim belki forumda yoktum ama bunların Twente'ye 2 maçtada kaybedeceğinden adım gibi emindim. Takım olmak başka birşey. Ve emin olun bu stadda Bükreş'in en az bir puanı var. Deplasmanları söylemiyorum bile. Geçmiş olsun tüm Fenerlilere büyük bir hayal kırıklığı olacak onlar için biliyorum ama Avrupa'ya baya bi erken havlu attılar.

n6759476132727116639cm6.jpg

:D

Keşke UEFA'ya tek başımıza katılsaydık.

Biz yaptıkça bu ezikler bozuyor.

Yarın Türk takımı fenerbahçe yenildi diye manşetler atacaklar Avrupa'da.

Aynı şekilde Avrupa Fatihi Galatasaray, Yunanistan'ın güçlü ekibi Panathinaikos'u darmadağın etti diyecekler.

Ve hala bunu bile bile bizim büyüklüğümüzü kabul edemiyor hazımsızlar.

a black person

ben bir fenerli hemde koyu fenerliolarak yemin ederimki kutluyorum GS yi deplasmanda yunan takimina 3 at... helal olsun...bizim asena kiliklilar 90 dk kivirsin aziz e 1 futbolculara 2 öyle koyu fenerliyimki yeminn ederim azizi elestirdim diye antu dan atilmis biriyim..

Santosu ne dedi demedi mi bu sefer :D

bundan sonra kalan her maci kazansada umrumda diyl kuran carpsin allah belani versin aziz yildirim cek git artik saadettin saran gelsin...

Geri
Üst Alt