UEFA Avrupa Ligi | Fenerbahçe 1-2 FC Twente | 17 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi | Fenerbahçe 1-2 FC Twente | 17 Eylül | Maç Sonucu

Tek eğlence fenerbahçe :D

antu anormallikleri basligi nere gitti ya bulamiyom :D

Bilmiyorum ne kadar farkındasın da adamlar bir çeyrek oynadı dünyayı başımıza yıktılar. Gelebilecekleri son nokta olmasına rağmen. Yahu bunca paraları harcayan başkanları varken ve sonucunda birşey alamıyorken neyin eşik değerinden bahsediyorsun. Fenerbahçe kaç yıldır üst üste katılıyor Ş.ligine hani nerde gelişim. Ya beşiktaş 8 yemiş ders mi aldı?

Mutlaka şanssızlıklar olacaktır ama 3. olup Ş.liginde mi yoksa Avrupa liginde mi olmayı istersin derse ben 2. yi seçerim.

2. olmakla 3. olmak arasında çok büyük farklar var. 3 tane büyük var ve geriye kalanı Avrupa'da olduğu sürece zor başarı. Ki Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin başarısız olduğu bir yerde.

Dünya bizim etrrafımızda dönmüyor, bunun farkına varalım. son yıllarda bizim başarımız yokken Fenerbahçe Çeyrek Finale çıktı. ben de sokakta kutladım bunu. ben mutlu olurum başka başarıların gelmesinden de.

farklı bir örnek, Denizli ve Gençlerbirliği'nin başarıları da mevcut. Sivas fark yedi diye her zaman öyle olacak değil. birkaç yılda bir de olsa o tarz başarıları yakalayabiliyoruz demek ki.

sonuçta benim için önemlidir ülke puanı olarak Hollanda'nın ya da diğerlerinin önünde olabilmek...

Valla ben onu değilde şu başlığa çok güldüm.Yani sahur vakti eğlenmek isteyenler bir okusun :D

Yeni maldonadomuz hayırlı uğurlu olsun!

sürekli yan pas‚dikine gitme düşüncesi yok‚ olsada pas hatası yapıyor! anladık topu ileriye taşıma görevini yapamıyor.

ama bu delikanlı "öpen" orta sahayada uygun değil. sanki "ben nerdeyim‚neresi burası‚ne yapmalıyım" dercesine dolaşıyor.

hadi ben abarttım diyelim‚Allahınızı severseniz söyleyin. bizim ülkede bundan daha üretken ön libero bulamazmıydık? aramaya gerek yok‚elinizi vicdanınıza koyun‚selçuktan bu arkadaşın ne fazlası var? üstelik selçuk daha çok top kapıp daha çok dinie oynamıyormuydu? en azından ölü toplarda bişiler yapmıyormuydu?

sözün kısası yönetimi tebrik!! ediyorum. yani bir kulüp nasıl olurda iki sene üst üste üç tane aynı tip "maldonado" bulur hayret doğrusu.

kim ne derse desin bir takımın ön liberosu o takımı ileri taşır. benim gözümde beynidir. ve bizi ön liberomuz bu arkadaşsa vay halimize!

kimden bahsettiğimi anlamışınızdır. söylemeye yazmaya gerek yok sanırım.

Bahsettiği kişi haftalardır yere göğe sığdırılamayan santosları.Madem büyük oyuncu adayı kendini neden göstermedi diye söylenmeyen kalmamış ilgili başlıkda.Aynı şeytler baroni içinde geçerli,2. apiahmızı bulamadık diye dert yanıyorlar.Çok güldüm doğrusu.

FENERBAHÇE:1 - Twente:2 Maç Sonu ve Oyuncularımızın Değerlendirilmesi

Volkan: 2

Gokhan: 9

Carlos: 5 (en azından santosa göre bişiler yapmaya çalışıyor diye)

Lugano: 7

Bilica: 7

Cristian: 0 (allah aşkına selçuktan ne fazlası var?)

Emre: 10

Kazim: 3

Santos: 0 (yararı olmadığı gibi bide 2. golü yedirdi )

Alex: 5

Guiza: 3

M. Topuz: 7

en kısa sürede orta sahamız gökhan-mehmet-emre-özer olmalı‚ daha fazla dayanamıycam ben cristian la santosa

Bir twente yenilgisi bunları tepetaklak ettiğse bizim kadıköyde alacağımız bir zafer acaba bunları ne hale sokacak merak ediyorum..

Valla ben onu değilde şu başlığa çok güldüm.Yani sahur vakti eğlenmek isteyenler bir okusun :D

Bahsettiği kişi haftalardır yere göğe sığdırılamayan santosları.Madem büyük oyuncu adayı kendini neden göstermedi diye söylenmeyen kalmamış ilgili başlıkda.Aynı şeytler baroni içinde geçerli,2. apiahmızı bulamadık diye dert yanıyorlar.Çok güldüm doğrusu.

Bir twente yenilgisi bunları tepetaklak ettiğse bizim kadıköyde alacağımız bir zafer acaba bunları ne hale sokacak merak ediyorum..

Aman hodjam bahsedilen adam Christian, santos degil.

Başlığa bak cevaba bak :D

ezikler falan ama çok komik adamlar yahu bu espri yeteneklerini futbolda kullansalar bugün 5 fark atarlardı :D

bu arada antu anormallikler konusu kaldırılmış ya ne güzel eğleniyorduk :(

Aman hodjam bahsedilen adam Christian, santos degil.

santos içinde söyleniyor merak etmeyin.

özellikle 2.goldeki hatasını taraftarların çoğu kabullenmiyor,haksızda değiller.1-0 öne geçmişin hadi ilk golü yedin 1-1 oldu maç,2.yemeyeceksin ve geride topu tutup bilinçli oynayacaksın.antuda santosa baranide çok eleştiriliyor şuan.

büyük oyuncu olacaksan bu tür maçlarda kendini göstereceksin,takım kötüde olsa sonuca negatif etki edecek olaylardan kaçınacaksın.santos belki brezilya milli takımında oynuyor ama yanındakileride bakmak lazım.elanoda brezilya milli takımda ama o takımda ne yapıyorsa bizdede aynısı yapıyor çünki sistem adamı.Santosda kumaşı iyi oyuncu ama sistemsiz bir takımda harcanıyor dolayısı ile kalitesini ortaya tam anlamı ile koyacak maçlarda günah keçisi olacak hatalar yapabiliyor.

fenerlile çok kızgın zira dauma semih konusundada çok eleştiri yapılıyor,guiza için semihi harcıyorlar deniliyor.Oyuncu değişikliklerinde acizlik yaşadıklarını ve kenar yönetiminin bu anlamda sıfır olduklarını dile getiriyorlar ama bazı kesimde önemli olanın şampiyonluk olduğunu ve sezon sonu şampiyon olunca bunların unutulacağını asıl önemli olanın lig olduğunu söyleyenlerde var.

Kısacası bizim burda sürekli üzerinde konuşduğumuz sistem,devamlılık ve istikrar konularından eser yok fener cephesinde.Resmen günah keçisi aranıyor ve kim kimi suçlayacak onun tartışması ediliyor,kısacası kaos gibi bir ortama girdiler ve oynana futbolun avrupa ve ilerleyen lig maçlarında hiç umut vermiyor onlar için..

ezik show!

antu'ya girin
rolln.gif

başladılar birbilerini yemeye.

alışmışlar bi 10.hafta geyiğine.

bekleyin bakın neler olcak bu sefer, yenilince boğulacaksınız kendi yarattığınız küçük dünyada. leş kargaları, pardon kanaryaları! ...

Söyle fener söyle söyle ne oldu.:D

twente twenty tane çakaydı daha iyi olmazmıydıkınaaa ?
greengrin.gif

uuhahahah 15 ziyaretçi :D çatlayın ulan ezikler... bide antu'da şans diyolar.. siz önce twente karşısında tutturun o şansı, kendi evinizde.. zavallılar yaa...

başladılar birbilerini yemeye.

alışmışlar bi 10.hafta geyiğine.

bekleyin bakın neler olcak bu sefer, yenilince boğulacaksınız kendi yarattığınız küçük dünyada. leş kargaları, pardon kanaryaları! ...

ona da kılıf uydururlar merak etme! derler 10 yıl sonra ilk kez kazandınız diye..

ona da kılıf uydururlar merak etme! derler 10 yıl sonra ilk kez kazandınız diye..

10 senedir neden yeniliyoruz Sorusuna Kılıf arayan Kımler acaba :rolleyes:

Kadıköy'E bekliyoruz :)

Eger yenilirseniz KıLıf aramaya Devam edin ;)

Eger Siz yenerseniz bu sefer Kadıköy Karışır ; oLmayacak hadiseler meydana gelir ;)

25518365.png

çükmayacak otur ağla:)

Atalarımızıda bikere haksız çıkarın be F7 liler:D:D:D:D

''Ne demiş büyüklerimiz FENEV ZENCİ SEVEV,''

:evilsmile::evilsmile::evilsmile::evilsmile:

KonuOkuZiyaretci.aspx

Saydanın en altınaki yoruma dikkat!!

:f68.gif::f68.gif:

zaten ben onların nezdinde hakkederek ya da ezerek kazandığımız bir maçı hatırlamıyorum..

namağlup aldığımız UEFA kupamıza bile tesadüf diyen ezik sürüsünden ne beklenir ki? (Süper Kupa'yı nerelerine sokacalar acep; bir de o da var çünkü!)

ya hakemle almışızdır. oradan tutturamazlarsa karşı takım çok dandiktir ve rezildir vs. vs. türünde zırvanalar.

ben FB'nin iyi oynadığından asla rahatsız olmam. benim rahatsızlığım kendi takımımın başarısızlığı yüzünden olur. FB bir maçta çok iyi oynadıysa ve karşısındaki rakibini eze eze yendiyse de, bunu söylemekten asla ve asla gocunmam.

sanırım aramızdaki farklar bunlar işte onlarla. haaa, her zaman diyorum: içlerinde bir kaç tane aklı başında ve gerçekleri gören düzgün insanlar da var. ama onlara da hemen yaftayı yapıştırıverip anında dışlıyorlar ve bu kişiler çok azınlıkta oldukları için de esameleri okunmuyor!

Geri
Üst Alt