Hatice Acar
Kırmızı Üye
- 19 Aralık 2008
- 2.377
- 0
- 1.306
Cevap: UEFA Avrupa Ligi | Fenerbahçe 1-2 FC Twente | 17 Eylül | Maç Sonucu
Tek eğlence fenerbahçe
Tek eğlence fenerbahçe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum ne kadar farkındasın da adamlar bir çeyrek oynadı dünyayı başımıza yıktılar. Gelebilecekleri son nokta olmasına rağmen. Yahu bunca paraları harcayan başkanları varken ve sonucunda birşey alamıyorken neyin eşik değerinden bahsediyorsun. Fenerbahçe kaç yıldır üst üste katılıyor Ş.ligine hani nerde gelişim. Ya beşiktaş 8 yemiş ders mi aldı?
Mutlaka şanssızlıklar olacaktır ama 3. olup Ş.liginde mi yoksa Avrupa liginde mi olmayı istersin derse ben 2. yi seçerim.
2. olmakla 3. olmak arasında çok büyük farklar var. 3 tane büyük var ve geriye kalanı Avrupa'da olduğu sürece zor başarı. Ki Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin başarısız olduğu bir yerde.
Yeni maldonadomuz hayırlı uğurlu olsun!
sürekli yan pas‚dikine gitme düşüncesi yok‚ olsada pas hatası yapıyor! anladık topu ileriye taşıma görevini yapamıyor.
ama bu delikanlı "öpen" orta sahayada uygun değil. sanki "ben nerdeyim‚neresi burası‚ne yapmalıyım" dercesine dolaşıyor.
hadi ben abarttım diyelim‚Allahınızı severseniz söyleyin. bizim ülkede bundan daha üretken ön libero bulamazmıydık? aramaya gerek yok‚elinizi vicdanınıza koyun‚selçuktan bu arkadaşın ne fazlası var? üstelik selçuk daha çok top kapıp daha çok dinie oynamıyormuydu? en azından ölü toplarda bişiler yapmıyormuydu?
sözün kısası yönetimi tebrik!! ediyorum. yani bir kulüp nasıl olurda iki sene üst üste üç tane aynı tip "maldonado" bulur hayret doğrusu.
kim ne derse desin bir takımın ön liberosu o takımı ileri taşır. benim gözümde beynidir. ve bizi ön liberomuz bu arkadaşsa vay halimize!
kimden bahsettiğimi anlamışınızdır. söylemeye yazmaya gerek yok sanırım.
FENERBAHÇE:1 - Twente:2 Maç Sonu ve Oyuncularımızın Değerlendirilmesi
Volkan: 2
Gokhan: 9
Carlos: 5 (en azından santosa göre bişiler yapmaya çalışıyor diye)
Lugano: 7
Bilica: 7
Cristian: 0 (allah aşkına selçuktan ne fazlası var?)
Emre: 10
Kazim: 3
Santos: 0 (yararı olmadığı gibi bide 2. golü yedirdi )
Alex: 5
Guiza: 3
M. Topuz: 7
en kısa sürede orta sahamız gökhan-mehmet-emre-özer olmalı‚ daha fazla dayanamıycam ben cristian la santosa
Valla ben onu değilde şu başlığa çok güldüm.Yani sahur vakti eğlenmek isteyenler bir okusun
Bahsettiği kişi haftalardır yere göğe sığdırılamayan santosları.Madem büyük oyuncu adayı kendini neden göstermedi diye söylenmeyen kalmamış ilgili başlıkda.Aynı şeytler baroni içinde geçerli,2. apiahmızı bulamadık diye dert yanıyorlar.Çok güldüm doğrusu.
Bir twente yenilgisi bunları tepetaklak ettiğse bizim kadıköyde alacağımız bir zafer acaba bunları ne hale sokacak merak ediyorum..
Aman hodjam bahsedilen adam Christian, santos degil.
antu'ya girin![]()
Söyle fener söyle söyle ne oldu.![]()
başladılar birbilerini yemeye.
alışmışlar bi 10.hafta geyiğine.
bekleyin bakın neler olcak bu sefer, yenilince boğulacaksınız kendi yarattığınız küçük dünyada. leş kargaları, pardon kanaryaları! ...
ona da kılıf uydururlar merak etme! derler 10 yıl sonra ilk kez kazandınız diye..
ona da kılıf uydururlar merak etme! derler 10 yıl sonra ilk kez kazandınız diye..