UEFA Avrupa Ligi | Fenerbahçe 1-2 FC Twente | 17 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi | Fenerbahçe 1-2 FC Twente | 17 Eylül | Maç Sonucu

1. Bu topikte Fenerbahçe ile ilgilenilmiyor, Fenerbahçe ile dalga geçiliyor..

2. Yeteneksiz, PAF takımında ilk 18'e almayacağım Gökhan Gönül dingilini, jet motorlu Sabri'yle kıyaslayan adama, söz söylemek yersiz olur...

3. Maymunalex ve haydut Güiza'dan medet uman ezik bir takımın futbolcularının, milli formayı nekadar giydiği, büyük Galatasaray taraftarının umrunda diğildir...

4. Lütfen, burayı antulaştırmaya çalışma, burası Galatasaray yeridir, kendi çöplüğüne dön.

5. Nasıl Koydu Fctwente Vay Anasını Satıyım. :evilsmile:

Konu dışı belki ama söylemeden edemicem. Hala mı Lincoln arkadaş. Bir sene önce burdaydım Lincoln Lincoln diyordun hala mı ya?:D:D

Gökhan sıradan bir bek öylemi ? Yukarda Allah var yazıktır ! :rolleyes: Sabri aklıma geldikce neyse...:p

ALex Brezilya Milli takım içinde 64 kez Milli formayı giymiş oyuncu...

Guiza Hale Hazırda İspanya Milli takımında forma giyen / İspanya GoL Kralı !

Santos Brezilya Milli takımı Bek'i

Transfer Sezonu biraz taraftar forumları gezseydin Milan'lı taraftarların Santos hakkındaki görüşlerini alabilirdin...

/

GeL GeLeLim Antu'da en cok GS konusuluyormus ? :rolleyes:

Şu Foruma üye oldum olalı , Fenerbahce ile bu kadarmı ilgilenilir kardeşim :cool:

Türk Futbol forumu DegiL mşL ! Fenerbahce forumu ;)

Şu yazdıklarını ben okurken utandımda sen yazarken utanmadın mı ?

İspanya Milli Takım oyuncusuymuş Güiza İspanya'nın da gol kralıymış,yok efendim Alex Brezilya Milli Takımında oynamış yok Santos psikopat bir adammış Tsubasa'nın amcaoğluymuş vs vs....:D:D

eee şimdi neler bu futbolcular hepsi emrah,iki gün sonra Samandırada küreklenirsiniz bu adamlara birde are yu pıleyır diye :D

Istersen dünyaları getir 1 zenci fenerbahçe camiasına bedeldir...

Alex'in defalarca milli takımda oynadı geyiğinden sıkıldım artık. Senelerdir izliyorum Brezilyayı sadece 2002 konfederasyon kupasında oynadığını gördüm. Oda 2. yarılarda.

Gerçek olmayan şeylerin büyütülmesi canımı sıkıyor.

Cevap: UEFA Avrupa Ligi | Fenerbahçe - FC Twente | 17 Eylül | 22.05

Fener'in inanılmaz yavaş futbolu Twente'nin işine gelir.Ben tamamen objektif olarak Twente'nin kazanacağını düşünüyorum.(Bu arada Alex adamsa bu hakeme de

omuz atsın.Türk hakemleri ezmek ne kadar kolay.)

Aslında olacakları biliyordum.Burda hakemi baskı altına alamayınca yelkenleri suya indiverdiler.Gerçekten Fener rezalet bir top oynuyor.Sadece mücadele ediyorlar.Biraz iyi analiz edip,akıllı oynayan takımlar Fener'i rahat yener.Bu hafta Abdullah Avcı bunu yapacaktır.Sol kanadı inanılmaz boşaltıp geriye gelmeyen Andre Santos,disiplinsiz,takım oyunundan uzak,geriye gelmeyen Kazım'lı kanatları iyi değerlendirip uzun boylu Taner ve Tum'la işi biterecekler.

2ywzv4i.jpg

Antu yola gelmiş arkadaşlar :)))

biraz önce okuduğum son 10 sayfa da.. Hep mi bal kardeşim yazmış millet.

Adamlar baskı yapıyor atak ediyor ki rakip hata ypaıyo golleri sıralıyorlar.

Artı takım olarak bizde güçlüler ve adamları affetmiyor.

sırf Baros 6 net pozisyon yakaladı. Bizim takım 90 dk da NET karşı karşıya pozisyonumuz yok diyorlr

Aferin Kuşlara diyoru.m Gerçekleri görmeleri güzel.

10 senedir neden yeniliyoruz Sorusuna Kılıf arayan Kımler acaba :rolleyes:

Kadıköy'E bekliyoruz :)

Eger yenilirseniz KıLıf aramaya Devam edin ;)

Eger Siz yenerseniz bu sefer Kadıköy Karışır ; oLmayacak hadiseler meydana gelir ;)

Sizin şu zenci fobiniz dün gece iyice gün yüzüne çıktıktan sonra biz o maçı garantiye aldık sen merak etme

Shabani Nonda - Abdul Kader Keita

Nede Olsa Fener ZENCİ Sever ;)

Antu yola gelmiş arkadaşlar :)))

biraz önce okuduğum son 10 sayfa da.. Hep mi bal kardeşim yazmış millet.

Adamlar baskı yapıyor atak ediyor ki rakip hata ypaıyo golleri sıralıyorlar.

Artı takım olarak bizde güçlüler ve adamları affetmiyor.

sırf Baros 6 net pozisyon yakaladı. Bizim takım 90 dk da NET karşı karşıya pozisyonumuz yok diyorlr

Aferin Kuşlara diyoru.m Gerçekleri görmeleri güzel.

o son 10 sayfanın saatine bak istersen :D

twenteyi rahat yenselerdi o yorumlara devam edeceklerdi

Biz eze eze ve bala gol atmadan yendik bunların atıkları gollere verdikleri pozisyonlara bak diyeceklerdi ama sahada rezil olunca adamlar gerçeklerle yüzleştiler dönüş yaptılar :)

antu zihniyeti yıllardır aynı nabza göre şerbet veriyorlar.

ulan bizimkine oranla daha düşük seviyede takımlar çıkmış olması nedeniyle bu gruptan lider çıkarlar diyordum hatta 6 maçıda kazanaraktan. Nerdee :D

Beni yine mahçup ettiniz ama hep ediniz;)

gelenek bozulmadı fener zenci sever:))))

Şu Fener'r karıköyde koyunca bize karşı nasıl laf atacaklar merak ediyorum?

Oyunlarına bakıldığında Daum'un her fırsatta sadece lige konsantre oldugu avrupayı düşünmedigi gibi anlaşıldı.. Futbolcularda hocasına uyunca bölesi kötü bi maglubiyetle kötü başladılar gruba..

Daum en iyisini bilir de ? , neden Semih 80.dakika da 2.golü yedikten sonra girdi? Neden kötü gününde olan Carlos'a 60 dakika sabredildi , anlayamadım. :rolleyes:

R.Carlos ve Kazım yedeğe. Santos , Carlos'un yerine daha doğrusu kendi mevkiğine. Mehmet sağ açık Özer sol açık. Doğru olan bu bence.

10 . hafta daha çok eğlendirecek fenerbahçe sizi:cool:

Kimse senin yuzunden ceza almadan ya dogru durust yaz ne yazacaksan ya da yazmayi ver,fenerin baska isi gucu,amaci,gayesi yok,

fenerlilerin de.koca Sezon 1 tek maci bekliyorsunuz,her turlu rezilliginizi buna bagliyorsunuz,kim koyarsa koysun 'olsun hele 10.hafta gelsin de..'

muhabbetleriniz hic bitmiyor,hedefiniz lig sampiyonlugu bile degil,tek hedefiniz G.Saray maci,bu aptal slogandan vazgecmediginiz surece de gelen giden gecirir..

Geri
Üst Alt