- 3 Haziran 2015
- 57.125
- 66.301
- 4.143
12 dakika kaldi reis genelde tam zamaninda acilir yayinBaşladı yazmıştı bi renktaş bende sabahtandır acele ediyorum
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
12 dakika kaldi reis genelde tam zamaninda acilir yayinBaşladı yazmıştı bi renktaş bende sabahtandır acele ediyorum

Kurbanlık koyun gibi bekliyoruz![]()

2 sene sonra görebiliriz faydasınıMerak ettiğim konu bu sene alacağımız puanlar iyi olursa eğer seneye cl ön elemelerinde bunun faydasını görecek miyiz?eğer görebilirsek kolay takım çekebiliriz sağlam puan toplarsak.
Aynı ülke takımları eşleşememe olayı devam ediyor gruplarda,yoksa 3 ten en zayıf fener zaten güzel olurduGrupta 3. olan yine Konferans Ligi'nde devam ediyormuş,o yüzden Fener'i çekelim Konferans Ligi garanti olsun.
Değişmediyse, seneye bizim 5 sene önceki puanımız silinip, yerine bu sene kazandığımız puanlar eklenecek. Onların bir de senelere göre oranları vardı şimdi hatırlamıyorum. Ama en yüksek etkili puan son sene alınan puan onun için iyi puan toplarsak bir hayli katkısı olurMerak ettiğim konu bu sene alacağımız puanlar iyi olursa eğer seneye cl ön elemelerinde bunun faydasını görecek miyiz?eğer görebilirsek kolay takım çekebiliriz sağlam puan toplarsak.
Nerden izleriz