UEFA Avrupa Ligi Play-off Turunda Muhtemel Rakibimiz Randers Oldu

CL'de Astana deplasmanına gittiğimiz günleri unuttun galiba renktaş 5 saat uçuş süresi var, kısacası her turnuvada denk gelebiliyor böyle seyahatler
Yani 1-2 tane denk gelebilir ama sonuçta CL'nin prestiji ayrı UEFA'nınki ayrı.

Benim orada demek istediğim (+) ve (-) karşılaştırdığında eksiler çok daha fazla.

O yüzden öyle yazıyorum gelir anlamında baktığım için.

Rahat elememiz lazım çünkü orta sahada bu sefer Taylan- Berkan- Aytaç gibi hakiki mevkisi orta saha olan oyuncular olacağı için iki takımı da zorlanmadan eleyeceğimizi düşünüyorum. Keşke Cica'da oynayabilseydi bir ara kalkmıştı o kural tekrar getirmişler bence çok saçma. Kanatlarda Kerem ve Barış kullanılabileceğini düşünüyorum. Sağ kanatı da bu arada getirirsek daha iyi olur.

Bugün cenabet bir gün değil sanırım.

Güzel kuralar geliyor ama yine de mutlaka geçeriz diyemiyoruz.

Trabzonspor, Molde'yi elemesi halinde Konferans Ligi play-off turunda Roma ile karşılaşacak.

:|

Ben Uefa'ya kalacağımız düşünüyorum açıkcası. Bizim zayıf noktamız orta saha Taylan'ın dönmesi- Berkan'ın gelmesi orayı da kapatırız gelen rakiplerin kalite olarak PSV düzeyinin çok altında olacağı da belli o yüzden Uefa gruplara kalacağımızı düşünüyorum.

Biletlerimizi aldik st johnsona elenmeyin

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

1 tane usta sağ açık çözmek lazım hızlıdan sonrada gidenlere göre 1 Eylül civarı 2 tane fırsat transferi kovalarız.

Geri
Üst Alt