UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu Kura Çekimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk maçı deplasmanda oynayacağız.Terim deplasmanları tam olması gerektiği gibi oynatmıştı.Torrent hoca da öncelikli olarak çok katı bir savunmaya ağırlık vermeli.

messi ile yine karşılaşmıcaz hiç bi albenisi yok barça'nın

Leverkusen-Sevilla
West Ham-Barcelona
Lyon-Leipzig
Frankfurt-Betis
Monaco-Porto
Galatasaray-Braga
Spartak-Atalanta
Kızılyıldız-Glasgow

şeklinde bir kura üzerine boldlular süper olur.

Neden karamsar düşünüyorsunuz?Avrupa'da takımlar bize açık oynadığı için deplasman maçlarını 0-0a kitleyip, evimizde geçiş kovalıyorduk.Anadolu'da bize ölümüne kapandıkları için taylan-berkan ile oyun kuramayıp ecel terleri döküyorduk.

Demek istediğim Avrupa'da haddimizi bilerek oynayınca herkesin fark beklediği takımlar arasından namağlup lider çıktık.Torrent de doğru oynatırsa benim umudum var.

Galatasaray - Rangers
Kızılyıldız - Barcelona
Lyon - Sevilla
Frankurt - Atalanta
Spartak - Betis
West Ham - Braga
Leverkusen - Porto
Monaco - Leibzig

Tahminlerim bu şekilde

Barça gelsin tiki-taka , Pozisyon oyununu yarıştıralım.

Polyanna mı izleyip geldin abi bu ne umut
Hocam valla bende umut hiç bitmez.Trabzonspor Fenerbahce Beşiktaş Basaksehir bu takımlar neredeler Avrupa'da ben mukemel takımız demiyorum ama Avrupa da bu takımlar dan daha ıyi işler de yaptığımız gerçeğini değiştirmiyor acıkcası kaybedecek de birşeyimiz yok ligde başarısız olduk diye Avrupa da başarısız olacaz diye bir kural da yok sonuna kadar destekleyip inanmak lazım

Rakipleri inceledim içim daraldı işimiz çok zor.Rangers veya braga gelmezse eleniriz yüksek ihtimal.

Bana da Rangers gelecekmiş gibi bir his geldi. Bir önceki turda Dortmund'a 6 tane atan takımla oynayacağımız hiç akıllarına gelmeyen kuş kardeşler yine ne şanslısınız muhabbeti yaparlar. Klasik...

bu takımların %80 i bizi rahat eler diğerleri %50 -%50

bunda hepsi bir çanakta eşleşme ihtimali var mıydı yoksa Seeded - Unseeded diye mi eşleşiyorduk

edit : UEFA sitesinden baktım bize çıkabilenler bunlar

Atalanta - %50-50 duruma göre ama bziden formdadır
Barcelona - Torrent hasret giderir, Xavi eler şakalaşırlar falan
Braga - Beeeeelki
Leipzig - Beeeeelki
Porto - Eler
Rangers - Eler
Real Betis - Eler
Sevilla - Kupanın beybabası zaten final kendi evinde olduğu için bence yılın favorisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt