UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu Kura Çekimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flash player hala aramızda olsaydı şuraya bir barzo.swf atardım bilen bilir.

Kura çekmesek olmuyor mu arkadaş şu takımların hepsi fazlasıyla üzme potansiyeline sahip bizi.

Barça muhtemelen bize gelmez çünkü tahminim bir şekilde Spartak Moskova'yı onlarla eşleştirip deplasman maçını farklı bir şehre aldırırlar. Yeter ki bir taneleri Barça'ya bir şey olmasın.

Son bi kaç yıldır gözlemlediğim kuralar,zayıf takımlarında biraz ilerleyebilmeleri için güçlü rakipleri birbirlerine eşleştiriyorlar,
Mesela ben lyon barca bekliyorum sevilla leipzig veya westham leipzig ,kızılyıldız braga eşleşirse mesela şaşırmam buyüzden.

Bu şekilde zayıf olan braga veya kızılyızdızdan biri bir tur daha yükselme şansına sahip olacak.bu belki elersek bi sonraki turda bize yarar mesela yani

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

buradaki takımlardan belki braga'ya karşı 50/50 şansımız olur ama geriye kalan takımlardan iki maçta da hem futbol olarak hem skor olarak bayağı fark yeriz.

firmlogo_05Aug19162832.png
Atalanta

Lyon barca, westham leipzig,leverkusen rangers,kızılyıldız sevilla

Bize porto çıkar gibi.lazio ile eşit güce sahiplerdi ,lazio daha bitirici davransaydı turu atlardı.bizim için ideal rakip porto diye düşünüyorum,hem küçümsenmeyecek rakip hemde dişimize göre.bize bizden çok güçlü veya ooo en ballı kurayı çektik dediğimiz eşleşmeler yaramıyor. En güzeli porto duruyor

Porto ile oynar oynar yeniliriz güçlü oynarsak. Eğer kötü günümüzde isek Dragao'dan 5'lik oluruz bence.

Şu takımlar arasında her ne kadar formda olsalar da Betis ve Braga bize göre. Bir de garip şekilde Atalanta gelse eleyeceğimize dair bir his var ama hiç bir veriye dayanmıyor bu, oyun stili de bize ters.

cikabilecek 8 takimdan 5i iberya yarimadasindan... türk takimlarina hep ters gelmislerdir.

Bari iclerinden en zayifi ciksin. Braga diyorum

Porto ile oynar oynar yeniliriz güçlü oynarsak. Eğer kötü günümüzde isek Dragao'dan 5'lik oluruz bence.

Şu takımlar arasında her ne kadar formda olsalar da Betis ve Braga bize göre. Bir de garip şekilde Atalanta gelse eleyeceğimize dair bir his var ama hiç bir veriye dayanmıyor bu, oyun stili de bize ters.

Katı savunma yapabilirsekk porto depte şansımız İNŞALLAH var,evdede kontrollü oyun ve hızlı kontratları başarılı uygulayabilirsek elememiz mümkün.bize kesinlikle ballı kura laflarının geçeceği kura ve çok güçlü takımlar gelmemeli.hele birde kondisyonu çok güçlü olanlar var leipzig rangers felan.

Bize kupayı aldıracak kuralar neyse o olsun.sonu kupa olsun İNŞALLAH.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt