UEFA Avrupa Ligi'nde 3. Haftanın Puan Durumu

zor maclar basliyor artik.. okan burugun lig veya uefa arasinda secim yapmasi gerekiyor kadromuz ikisi icin yetersiz

büyük takimlarin nerdeyse hepsi CL & uefa kupasi maclarinda rotasyon yapiyor
Totenham macina asilacak kaybedecek
3 gun sonra samsun maci var onuda kaybedecek

Birak abi totenham yensin seni teslim et topu totenhama besiktas lyon maci gibi geride bekle kontra kovala deli dana gibi onde basinca nolcak

Ayrica Cift forvet mertens filan cikarsa
adamlar manuya benzemez delik desik ederler adami

Zaten maksimum 24 puan yokmu 8. siradaki takim icin 14 puan gayet iyi bir puan ilk 8 icin 20 puanmi lazim biraz fazla yuksek cita

son maclara dogru surprizler beraberlikler baslar 8. takim 14 puan veya bir tik ustu olabilir
Ben ilk 8 için minimum 15 puan diye düşünüyorum. Bizim de Kiev'i yeneceğimizi. Tot kesin mağlubiyet. Ajax, AZ, Malmö ise defansif performansa göre ama Ajax mağlubiyete yakın gibi sanki olacağını düşünüyorum tabi burada sakatlık vb. çok mühim. İlk 8'i kaçıracağımızı düşünüyorum ilk 24 için zaten 7-8 puan bile yeterli olabilir herhalde.

Ajax maçına neye göre mağlubiyet yazıyorsunuz ya herifler çıkmayı garantilemiş olarak bizle oynayacak.

ulan bizden önce aston villa maçları var , burda sakatlık yorgunluk olursa aman ne güzel

bizden sonraki maç içeride ipswich...çok kolay maçmış bizden sonraki...rotasyon yapmazlar ya da "yorulmayalım" kafasına girmezler.

ne zaman basam paşa + rfs maçlarına gidiyorum - çok içime oturdu

Fikstüre bak. Jk, Tottenham, Samsun. Hepsi iç saha.
valla fikstürümüz muazzam bence ama lig açısından ikinci devre zorlu geçeceği kesin.

AVL de ilk 8 şart - o ekstra 2 maçlık fisktür olmaması lazım.

hatta fener bjk playoff yaparlar umarım onlarda da 2 maç fazlalık lige tesir kesine eder çünkü. playoff ve sonrasında kolay rakip yok bence avrupada. her şekilde yıpratır.

Talihsiz aslinda Totenham uc gun sonra ligin en iyi takimi samsun keske bodrum hatay filan o tip bir takim gelseydi totenham ve samsun ikisinide yenmeye oynarsak ikisinide yenemeyiz
Neyseki 3 maç arasında bay haftası var, 1 maç daha girseydi araya acayip zorlayıcı olurdu özellikle oynadığımız oyunu düşünürsek.

Samsun oynamaya iştahlı bir takım ve hocaları iyi hoca. Özel olarak hazırlayacağı belli takımını. Zaaflarımız da belli. Öte yandan kolay bir maç da olabilir. Dediğin gibi kapanan bir takım gelseydi yorgun takıma daha ters tepebilirdi. Defanslarını hiç beğenmedim, açık ve cesur oynarlarsa bireysel götürebiliriz o maçı.

Beyler Tottenham abarttığınız kadar iyi değil.Orta halli bir İngiliz takımı. Bu arada bu akşam ki Manu veya O Lyon bizim rakip olsaydılar en az 3 çekerdik ikisine de. Ki geçen sene ki ManU daha kuvvetliydi. Bizim şuanda ki sıkıntımız skoru alıp rehavete kapılmamız. Bu Tottenham maçında olmayacaktır. Bir kaza bela olmasa o maçı alırız olmasa en kötü beraberlik olur.

Bir de Tottenham maçına kadar sadece Beşiktaş maçı var arada bizim sonra haftayı bay geçiyoruz, Tottenham bu haftasonu Palace deplasmanına gidiyor hafta içi City karşısında lig kupası maçı oynayacaklar sorasında Aston Villa maçıyla bize gelecekler

Bir de saçma sapan RFS, Young Boys gibi takımlara karşı oynamaktansa Tottenham ile oynamayı tercih ederim

Geri
Üst Alt