Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 33.224
- 28.385
- 3.183
Bjk maçından sonraki perşembe değil mi? Benim aklımda böyle kalmış.Bay haftasi Tottenham macindan önce
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjk maçından sonraki perşembe değil mi? Benim aklımda böyle kalmış.Bay haftasi Tottenham macindan önce
Hayir daha öbür haftaBjk maçından sonraki perşembe değil mi? Benim aklımda böyle kalmış.
Evet 3 çekerdik ama 3 te yerdik. Bu seneki defansif zaaflarımız üzücü. Totnam maçıda böyle çıkarsak, 4-4, 3-4 gibi skorlar yine olası .Beyler Tottenham abarttığınız kadar iyi değil.Orta halli bir İngiliz takımı. Bu arada bu akşam ki Manu veya O Lyon bizim rakip olsaydılar en az 3 çekerdik ikisine de. Ki geçen sene ki ManU daha kuvvetliydi. Bizim şuanda ki sıkıntımız skoru alıp rehavete kapılmamız. Bu Tottenham maçında olmayacaktır. Bir kaza bela olmasa o maçı alırız olmasa en kötü beraberlik olur.
Sato west ham leş gibi takım. Brightondan da 3 yedi Tottenham mesela.Kötü değiller tabii ki ama uçup kaçmıyorlar. Onu demek istedim.west ham'i 4ledikleri maçta gayet ii göründüler
Bende onu söyledim üstad. Maalesef skoru alıyoruz sonra garip garip işler yapıyoruz. Tottenham maçında rehavet olmayacaktır diye düşünüyorum. Malum biz büyük maçlarda biraz farklı oluyoruz.Evet 3 çekerdik ama 3 te yerdik. Bu seneki defansif zaaflarımız üzücü. Totnam maçıda böyle çıkarsak, 4-4, 3-4 gibi skorlar yine olası .
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayir besiktas macindan sonra bay haftaTottenham maçından sonra Bay haftamız bizim.
bence ilk 8 puan baremi, 8 maçta 16 puan civarı olur (maç başı 2 pts ort) hatta belki 14-15 bile ilk 8 yaptırabilir belli olmaz.En kolay fikstür bizdeydi, bundan sonrası işin rengini belirler. İlk 8e girecek ışığı görmüyorum, yanılmayı umuyorum.