UEFA Avrupa Ligi'nde 3. Haftanın Puan Durumu

Daha 3. haftadan muhtemel olan ilk 8 şansı Rigas maçı ve elfsborg’dan yediğimiz 3 gol yüzünden ucu ucuna kaçacak

Umarım 5. Ve 6. Haftalara geldiğimizde muhtemel ilk 24 şansını konuşuyor olmayız. Okan buruğun ve takımın mevcut hali Avrupa’da pek bir ışık vermiyor

Tottenham yenilmeyecek takım değil şu ana kadar oynadıkları takımlar şansları değerlendiremediler 9 puanla gelmesi bizim için bir avantaj 4. Hafta değil de son haftalar oynamak daha iyi olurdu garantilemiş olurlardı.

İngiliz takımlarıyla oldum olası bu aşamada oynamak avantajdır.

Fakat geçen 3 haftada en kolay fikstür bizdeydi. Buradan 9 puan ve en az 6 averajla çıkmamız lazımdı

Beyler Tottenham abarttığınız kadar iyi değil.Orta halli bir İngiliz takımı. Bu arada bu akşam ki Manu veya O Lyon bizim rakip olsaydılar en az 3 çekerdik ikisine de. Ki geçen sene ki ManU daha kuvvetliydi. Bizim şuanda ki sıkıntımız skoru alıp rehavete kapılmamız. Bu Tottenham maçında olmayacaktır. Bir kaza bela olmasa o maçı alırız olmasa en kötü beraberlik olur.
Evet 3 çekerdik ama 3 te yerdik. Bu seneki defansif zaaflarımız üzücü. Totnam maçıda böyle çıkarsak, 4-4, 3-4 gibi skorlar yine olası .

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Toplam 5 galibiyet ve 1 beraberlik belki yetebilir mi? Hele diger takimlarda daha puan kaybedecek diye düsünürsek.

Tottenham maçı diğer üç maçtan farklı olur. Bizim futbolcular ciddi rakiplere daha iyi konsantre oluyorlar Tottenham maçı en kötü berabere biter.

Evet 3 çekerdik ama 3 te yerdik. Bu seneki defansif zaaflarımız üzücü. Totnam maçıda böyle çıkarsak, 4-4, 3-4 gibi skorlar yine olası .

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende onu söyledim üstad. Maalesef skoru alıyoruz sonra garip garip işler yapıyoruz. Tottenham maçında rehavet olmayacaktır diye düşünüyorum. Malum biz büyük maçlarda biraz farklı oluyoruz.

Totenham bizim savunma zafiyetlerini işleyecek bir takım yenilmemiz muhtemel 1 puan iyi sonuç olur
Az yenilebilecek bir takım en kötü 1 puan alırız
Malmö ne kadar kuzey takımı olursa olsun kazanmamız lazım 3 puan alırız diye düşünüyorum
İçerde Kiev banko 3 puan alınması gereken bir maç
Ajax dep 3 ihtimale açık maç 1 puan alabileceğimizi düşünüyorum

15 puanla kaparız ligi tahmini olarak ilk 8e yeter mi tam emin olamıyorum kalırsak tam sınırda kalırız insallah elfsborg maçında yediğimiz gollere kahrolmayız ilerde çünkü iş averaja kalabilir gibi duruyor.

Tottenham 1

Az 1

Malmo 3

Kiev 3

Ajax 3

Hatta bjk macinin durumuna göre mental ne durumda olacagiz ona bakmak lazim ama tottenham macina 3 puan da yazilabilir

O mac farkli bir motivasyon da oynanacak

bu arada algılar da patladı

3 maçta bjk 11 fb 10 biz 3 sarı kart gördük. o 3 sarı kartın 2si pozisyon icabıydı görüldü zaten

Rigas'ı yenmeliydik falan eyvallah da dün Frankfurt maçında 2 tane %100 kaçan, 1 tane direkten dönen şutları var. 10 şut atmışlar 4 kornerleri var falan. Frankfurt golü 79'da bulmuş öyle yenmiş. Yani rahat yenmeliydikle falan olmuyor bu işler.

En kolay fikstür bizdeydi, bundan sonrası işin rengini belirler. İlk 8e girecek ışığı görmüyorum, yanılmayı umuyorum.
bence ilk 8 puan baremi, 8 maçta 16 puan civarı olur (maç başı 2 pts ort) hatta belki 14-15 bile ilk 8 yaptırabilir belli olmaz.

kafamızın rahat etmesini istiyorsak 9 puan daha almamız lazım.

az d
malmö d
kiev iç

maçları hedef maçlar olacaktır.

totenham iç + ajax dep'e 0 pts yazdım. bunlardan olası alınacak her puan bonus olacaktır.

Geri
Üst Alt