UEFA Avrupa Ligi'nde 5. Haftanın Puan Durumu

Şuayip yerine Berkan veya Jelert dışında fazla seçeneği yoktu ki Okan'ın

Bek olmadığı için 3lüye döndük mecburen. Kaan da olmayınca iş Nelson'a kaldı. Bodrum maçında Nelson'u oynatmayınca Nelson'u yedi diyorlardı. Oynatınca gördük bir kez daha ne olduğunu. Metehan'la başlasa yine Nelson'u yedi denecekti.

Fbnin yenildiği deplasmandan 1 puanla ve tarihimizde Hollanda deplasmanından ilk defa puanla dönüyoruz. Büyük bir skandal değil.
Büyük bir skandal demedim zaten kardeşim. Öyle düşünsem daha farklı tonda konuşurum. RFS maçını 2-0'dan vermeyip 3 puan almış olsak zaten AZ deplasmanından 1 puan iyidir derdim ve 13 puanla keyfime bakardım.

Bir de ayrıca bu malum eşeklerin gram top oynamadan 3 puan alabiliyor olması canımı sıktı sanırım. Senin o konudaki görüşüne de katılmıyorum. Bu haysiyetsizler mümkünse her Avrupa maçında rezil kepaze olsun ve mümkünse ilk 24'e de giremesin.

Avrupa maçlarında yaşadıkları her hezimette, ülke içinde yaratmaya çalıştıkları "Yapı" algısı örseleniyor ve işleri daha da zorlaşıyor. İyice baskı altında kalıyorlar.

Malmoyu yenersek is biter
Heyecan bastı simdiden

FB ensemizde, korkuyorum, eyvah kanaryalar geliyor!

bu ligin kralı biziz inş. lider oluruzda kupayı alırız. uefa eleme usulü sistemden vazgeçtiği için eminim pişman olacaktır.

biz alışkınız avrupa kupalarında format değiştirtmeye

13 points cok iyi olacakti

malmö 1 kiev 3 ajax 0 böyle bir son bekliyorum, 15 puan yeter mi ilk 8 için, ucu ucuna yetebilir
15 puanla bitirirsek averaj hayati öneme sahip olacak gibi.

Ve ilk 8’de ki en kötü averaja sahip takımız. 1-2 gol averajıyla ilk 8 dışı kalmamız olası o durumda.

Umarım malmö ve Kiev’i yenip 17 puanı garanti altına alabiliriz

Büyük bir skandal demedim zaten kardeşim. Öyle düşünsem daha farklı tonda konuşurum. RFS maçını 2-0'dan vermeyip 3 puan almış olsak zaten AZ deplasmanından 1 puan iyidir derdim ve 13 puanla keyfime bakardım.

Bir de ayrıca bu malum eşeklerin gram top oynamadan 3 puan alabiliyor olması canımı sıktı sanırım. Senin o konudaki görüşüne de katılmıyorum. Bu haysiyetsizler mümkünse her Avrupa maçında rezil kepaze olsun ve mümkünse ilk 24'e de giremesin.

Avrupa maçlarında yaşadıkları her hezimette, ülke içinde yaratmaya çalıştıkları "Yapı" algısı örseleniyor ve işleri daha da zorlaşıyor. İyice baskı altında kalıyorlar.
24e kalmaları bence gayet iyi tek kulvarda kalmak ciddi avantaj 2 kulvarda gitmek demek extra yorgunluk ve sakatlık riski demek bu riski bol bol yaşasın şikeciler

lakin kendi fenerli arkadaslarım dahil çogu fenerli dün aksama kadar elensek iyi olur kafasında hatta cogu diyor gs uğraşsın dursun avrupayla biz sadece lige konsantre olalım ki fener yönetimi bile bu kafada mouyu etkilemiş bence

ama camialarına moral verecek birşey olmadı dunku skorla milim milim ezildiler 5-6 olacak maçta 2 tane şutları var sadece

yani dünkü skorun aksine bu ezildikleri oyun mental olarak olumsuz etkiler ,biz fenerin dünkü oyunun oynayıp ve kazansak buralar alev alırdı hoca yönetim oyuncular eyvah eyvah

Fb ile Bjk'nin durumlar kötü. Bu iki mal da umarım elemeye çıkıp elenirler.

İşin en ilginç tarafı da Tottenham maçının ilk yarısı dışında hiç bir maçta adam gibi top oynamamamız.

Hiç bir maçı rahat bir şekilde oturup da izlemedik. Hemen hemen bütün istatistikler bizi gösterse de. Çok anlamsız

Geri
Üst Alt